Ce este mierea de Manuka? Culeasa din nectarul florilor de manuka din Noua Zeelanda, Mierea de Manuka MGO este 100% naturala si are proprietati unice datorate compusului natural, Metilglioxal (MGO ). Mierea de Manuka a atras in mod deosebit atentia lumii medicale datorita proprietatilor sale antibacteriene neobisnuite, fapt confirmat de cercetarile stufoase care au demonstrat ca activitatea antibacteriana ce o poseda mierea de Manuka nu poate fi regasita in niciun alt tip de miere. Despre MGO , facto
**Bomboane Ghimbir Eco 75 g Sonnentor** **Descriere lungă:** Descoperiți magia aromelor naturale cu Bomboanele Ghimbir Eco de la Sonnentor, un produs care combină tradiția cu puritatea ingredientelor ecologice. Aceste delicii dulci sunt mai mult decât un simplu snack; ele sunt o experiență gustativă autentică, care vă va încânta simțurile și vă va energiza. Bomboanele sunt fabricate din 25% ghimbir, recunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății și gustul său distinctiv, picant și revi
Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka este o miere monoflora, preparata de albine din florile arborelui de Manuka din Noua Zeelanda. Datorita proprietatilor sale antibacteriene, antimicrobiene si antivirale, confirmate de numeroasele studii efectuate de Prof. Dr. Molan din Noua Zeelanda si de multe alte universitati din intreaga lume, mierea de Manuka este considerata a fi cel mai puternic antibiotic natural. Spre deosebire de mierea cruda obisnuita, mierea de Manuka are un continut extrem de ridi
Prezentare generala: Ajuta la o respiratie proaspata Ingrediente per comprimat: -ulei esential de menta (Mentha piperita) 3,10 mg, -ulei esential de Eucalipt (Eucalyptus globulus) 2,80 mg, -Mentol 2,6 mg. Efecte: -Ajuta la o respiratie proaspata Mod de administrare: Cate un comprimat la fiecare 4 ore, dar nu mai mult de 4 comprimate pe zi.
Prezentare generala: Bomboanele cu miere si eucalipt , Sucreries de France, fabricate in Franta dupa o reteta traditionala, sunt adevarate delicatese, apreciate pentru gustul si aroma produselor apicole. Ingrediente: -zahar -sirop de glucoza -miere 5% -ulei esential de eucalipt -menthol
Prezentare generala: Fabricate dupa o reteta traditionala, bomboanele cu miere sunt adevarate delicatese, apreciate pentru gustul si aroma ingredientelor apicole naturale. Bun expectorant in caz de tuse, ajuta la calmarea durerilor de gat in caz de raceala si gripa. Recomandari: Propolisul este recunoscut ca fiind: -apreciat ca unul dintre cele mai eficiente medicamente gasite in natura -numit si , žclei de albine, œ sau , žpenicilina romaneasca, œ, este un produs apicol extrem de pretios -ant
Prezentare generala: Ceaiul de Branca Ursului se foloseste cu mare succes la tratarea sterilitatii, menopauzei si insuficientei ovariene. Ceaiul se poate folosi si ca aphrodisiac natural sau reglator al tensiunii arteriale (a nu se administra in paralel cu tratamente medicamentoase). Recomandari: -Sterilitate -Menopauza -Insuficienta ovariana Mod de administrare: Se bea continutul a 3 cani pe zi, inaintea meselor principale, cu circa o jumatate de ora. Se recomanda cure de 3
Prezentare generala Remediu naturist ce sustine sanatatea sexuala, precum si a sistemului nervos si digestiv, avand proprietati afrodisiace, vasodilatatoare, de stimulare a imunitatii la nivel renal si genital si de reglare a activitatii nervoase. Favorizeaza digestia, stimuleaza activitatea glandelor, este adjuvant in sterilitate feminina masculina, boli venerice, anexita, metroanexita, menopauza prematura, hipertensiune, insuficienta renala. Prezentare: cutie cu 50g amestec de plante maruntite, ambalat
Avantaje -contine bromelaina din tulpina de Ananas, 500mg capsula, ce ofera garantat 2400 GDU g (unitati de dizolvare a gelatinei) -sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene vegane Efecte si beneficii -sustinerea digestiei, a absorbtiei proteinelor (ofera suport in limitarea manifestarilor asociate lipsei de energie sau intolerantei la unele produse alimentare) si a procesului de metabolizare a resturilor de proteine din diferite zone ale corpului -mentinerea unu
Prezentare generala: Bulgurul este un amestec de diferite boabe de grau macinate mare si este foarte popular in bucataria asiatica, putand fi folosit ca atare sau un diferite retete. Acesta se gateste similar cu orezul sau cus cus-ul. Bulgurul este un aliment apreciat deoarece are un continut de fibre, proteine si vitamine mai mare decat orezul si are un indice glicemic scazut. Poate fi folosit cu incredere in loc de orez in pilafuri, ardei umplut, burgeri fara carne sau supe Ingrediente: -
Avantaje contine Brusture, 425mg capsula sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene vegane Efecte si beneficii -mentinerea sanatatii pielii si a parului: echilibreaza functiile glandelor sebacee si a foliculilor pilosi -sustinerea digestiei si a confortului digestiv: ajuta la buna digestie a grasimilor mentine echilibrul florei intestinale prin actiune prebiotica -detoxifierea organismului: ofera suport in elimina
Efecte Carminativ, antispastic, diuretic, expectorant, galactogog, antiemetic. Recomandari Adjuvant in colici, meteorism abdominal (balonari), diaree, ulcer gastric, bronsita acuta si cronica, gripa, infectii urinare, cefalee (dureri de cap), stari de voma. Mod utilizare Supliment nutritiv, 1 CPS x 3 zi
Actiune: Uz intern: -actine stomahica -sedativa -antitusiva -galactogoga -antiseptica -diuretica -antimigrenoasa -indicata in meteorism -colici -colite de fermentatie -dispepsii de natura nervoasa -voma -diaree -anorexie -migrene repetate -insomnii pe fond nervos -gripa -bronsita -afectiuni renale (indeosebi infectioase) -stimuleaza lactatia la femeile care alapteaza Uz extern: -actiune antiseptica -este utilizat in alimentatie ca stimulent digestiv Ingrediente: -frunze busuio
Prezentare generala: Pudra de cacao alcalinizata este de o culoare maro inchisa si aroma intensa. Principalul mod de folosinta: Ideala pentru produse de patiserie, dulciuri, cereale, topping-uri si produse lactate.
Prezentare generala: Datorita continutului de acid oleic (omega 6), caju-ul crud are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, iar continutul in substante minerale are efect protector asupra sistemului osos. Magneziul continut de caju (270 mg 100 g) poate diminua intensitatea migrenelor, poate reduce tensiunea arteriala, problemele de respiratie. Fosforul (375 mg 100 g) este important pentru sistemul osos si dinti. Aceste nuci se pot consuma ca atare sau prajite, in diverse combinatii cu legu