Asigura o digestie buna, rapida, fara balonari si gaze, inlesneste asimilarea, stimuleaza colereza, preintampina constipatia. Are gust amar, usor aromat. Reduce senzatia de voma, flatulenta, migrenele, durerile abdominale. Are insusirile specifice unui remediu biliar, cu implicatii benefice si asupra functiei hepatice. Recomandari: -adjuvant in dischinezii biliare -colecistite -hipotonii biliare -hepatice -ciroze hepatice -sechele hepatice -boli grave
Efecte: -depurativ -detoxifiant -Protejeaza impotriva alergenilor. Ingrediente: -trei frati patati (Violae tricoloris herba) -lavanda (Lavandulae herba) -papadie Taraxaci herba) -cicoare (Cichorii herba) -soc (Sambuci flos) -sulfina (Melliloti herba) -brusture (Bardanae radix) Recomandari: -Ca adjuvant in cazuri de intoxicare a organismului, datorita exceselor alimentare si disfunctiilor organelor de eliminare. -Ca adjuvant in rinite alergice. Mod de preparare: Infuzie : la o l
Ceai pe baza de plante cu proprietati astringente, trofice si antiaterogene, fiind recomandat in tratamentul profilactic al complicatiilor circulatorii asociate cu diabetul zaharat tip II. Are ca efecte scaderea colesterolului, reglarea glicemiei si detoxifierea organismului. Ingrediente: -100g produs contin: -Myrtilli Folium (frunze de afin) 40g -Salviae Herba (iarba de salvie) 20g -Urticae Herba (iarba de urzica) 20g -Bardanae Radix (radacina de brusture) 10g -Juglandis Folium (frunze de nuc
Ceai pe baza de plante cu proprietati astringente, trofice si antiaterogene, recomandat in tratamentul profilactic al complicatiilor circulatorii asociate cu diabetul zaharat tip II. Are ca efecte scaderea colesterolului, reglarea glicemiei si detoxifierea organismului. Ingrediente: -100g produs contin: -Myrtilli Folium (frunze de afin) 40g -Salviae Herba (iarba de salvie) 20g -Urticae Herba (iarba de urzica) 20g -Bardanae Radix (radacina de brusture) 10g -Juglandis Folium (frunze de nuc) 10g
Ingrediente: -Salicis cortex (coaja de salcie) 40 g -Serpylli herba (iarba de cimbrisor) 20 g -Tiliae flos (floare de tei) 15 g -Salviae herba (iarba de salvie) 10 g -Sambuci flos (floare de soc) 10 g Utilizat traditional ca adjuvant in raceli si gripe. Creste rezistenta organismului in caz de epidemii virale, este tonic, revigorant general al organismului, dinamizeaza circulatia, respiratia, combate insomnia si frigurile. Mod de preparare: - Decoct : Se fierbe 1 lingurita de produs in 2
-Remediu naturist recomandat in curele de slabire, cu o compozitie ce ajuta la reducerea greutatii corporale, la eliminarea si combaterea celulitei si la arderea grasimilor. -Are un efect tonic asupra organismului, precum si proprietati diuretice si laxative, contribuind la recapatarea unei siluete armonioase. Ingrediente: -crusin -soc -mesteacan -papadie -urzica -troscot -fenicul -telina -ienupar -menta -cimbrisor -sunatoare -sulfina -lavanda -marar -sanziene -splinuta Mod de ad
-Remediu naturist recomandat in curele de slabire, cu o compozitie ce ajuta la reducerea greutatii corporale, la eliminarea si combaterea celulitei si la arderea grasimilor. -Are un efect tonic asupra organismului, precum si proprietati diuretice si laxative, contribuind la recapatarea unei siluete armonioase. Ingrediente: -crusin -soc -mesteacan -papadie -urzica -troscot -fenicul -telina -ienupar -menta -cimbrisor -sunatoare -sulfina -lavanda -marar -sanziene -splinuta Mod de a
Efecte: -Usureaza simptomele racelilor; calmeaza tusea, jena in gat, raguseala. -Usureaza respiratia; ajuta la eliminarea microorganismelor patogene din tractul respirator; fluidifica secretiile bronsice. -Este suport pentru cresterea rezistentei organismului la nivelul aparatului respirator. -Calmant in cazul spasmului tusei rebele. Ingrediente : -scai vanat (Eryngii plani herba) -muguri de pin (Turiones pini) -cimbrisor (Serpylli herba) -trei-frati-patati (Violae tricoloris herba) -tei (Tili
Prezentare generala: Ceaiul de Fenicul este incalzitor si potoleste setea, cu un gust dulce, recomandat atat cald cat si rece (adaugati putina zeama de lamaie, devine un exceptional revigorant!). Recomandari: -colici intestinale -colici abdominale la sugari -balonare (meteorism) -dispepsii -colita spastica -indigestie -alaptare (pentru cresterea secretiei lactate) -hipoplazie mamara -infectii urinare -parazitoze Ingrediente: 100% fenicul Mod de preparare: Infuzie. Se toarna o cana
Prezentare generala: Ceaiul de levantica de la Sonnentor are o aroma florala fina, usor dulce si este ideal alaturi de deserturi cremoase si de fructe. In trecut, levantica era folosita pentru a alunga spiritele rele. In zilele noastre, levantica nu este folosita doar pentru ceai ci si pentru a tine la distanta insectele si moliile. Ingrediente: 100% levantica bio
Prezentare generala: Ceaiul din flori de soc de la Sonnentor este ideal pentru anotimpul rece dar gustul floral si racoritor, il face sa mearga de minune langa deserturile de vara. Ingrediente: 100% Flori de Soc Ecologic
Prezentare generala: Ceaiul din flori de soc de la Sonnentor este ideal pentru anotimpul rece dar gustul floral si racoritor, il face sa mearga de minune langa deserturile de vara. Ingrediente: 100% Flori de Soc Ecologic
Recomandari: -pentru persoanele care au tulburari de somn -datorita substantelor active din planta, ceaiul de tei este folosit ca sedativ usor si este recomandat sa fie baut cu 30 de minute inainte de culcare, in special in cazul persoanelor care se confrunta cu tulburari de somn -stari de nervozitate -anxietate -ajuta la ameliorarea migrenelor -promoveaza o digestie sanatoasa, atunci cand este asociat cu ceaiul de mutetel sau de menta -trateaza constipatia si diareea -previne deterioarea celulara
Prezentare generala: Fiind printre cele mai cunoscute si folosite plante din medicina populara romaneasca, galbenelele si-au castigat faima prin actiunea sa benefica in ingrijirea pielii, si in imbunatatirea functionarii ficatului si stomacului. Beneficii: -Contribuie la functionarea normala a aparatului digestiv -Ajuta la mentinerea sanatatii ficatului -Sprijina refacerea tesutului cutanat Efect: -antiinflamator -antimicrobian -cicatrizant -antipruriginos -antispastic -coleretic-colagog
Prezentare generala: Catina este un arbust cu numele stiintific Hippophae rhamnoides cu un areal foarte mare de raspandire. Un ceai de fructe cu o culoare intensa si o aroma placuta de vanilie. Ingrediente: -macese -bucatele de mar -hibiscus -bucatele de zmeura -extract de vanilie cu bourbon Mod de preparare: Puneti o lingura de ceai in 200 ml de apa rece, lasati sa fiarba un minut si lasati sa stea nu mai mult de 10 minute.