Cultiva starea de bine, alegand tot ce e mai bun din natura! Viata altfel incepe aici.
Ingrediente: nuci macadamia crude, nuci caju crude Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 635,5 kcal. Fibre: 6 g; Proteine: 13,1 g; Glucide: 16,1 g, din care zaharuri: 5,2 g; Grasimi: 58,8 g, din care saturate: 9,9 g; Sodiu: 0,008 g. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: Nuci macadamia, nuci pecan Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 704,5 kcal. Fibre: 9,1 g; Proteine: 8,5 g; Carbohidrati: 4,7 g, din care zaharuri: 4,3 g; Grasimi: 73,9 g, din care saturate: 9,1 g; Sodiu: 0,003 g (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: migdale crude Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 614 kcal. Fibre: 10,3 g; Proteine: 21 g; Glucide; 8,5 g, din care zaharuri: 4,4 g; Grasimi: 55,5 g, din care saturate: 4,2 g; Sodiu: 0,007 g. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: seminte pin Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 628,6 kcal. Fibre: 10,7 g; Proteine: 10,7 g; Glucide; 7,1 g, din care zaharuri: 0 g; Grasimi: 60,7 g, din care saturate: 10,7 g; Sodiu: 0,007 g (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: alune de padure, migdale, unt cacao, ulei cocos, pudra cacao, sirop curmale, pudra stevie Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 655,3 kcal. Fibre: 8,5 g; Proteine: 9,7 g; Carbohidrati: 9,6 g, din care zaharuri: 6,7 g; Grasimi: 62,1 g, din care saturate: 19,8 g; Sodiu: 0,002 g. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: alune de padure, migdale, unt cacao, ulei cocos, sirop curmale, pudra stevie Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 658,3 kcal. Fibre: 7,4 g; Proteine: 12,2 g; Carbohidrati: 10,2 g, din care zaharuri: 7,2 g; Grasimi; 64,1 g, din care saturate: 21,1 g; Sodiu: 0,002 g. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: alune de padure, migdale, unt cacao, ulei cocos, pudra roscove, sirop curmale, pudra stevie Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 655,3 kcal. Fibre: 8,5 g; Proteine: 9,7 g; Carbohidrati: 9,6 g, din care zaharuri: 6,7 g; Grasimi: 62,1 g, din care saturate: 19,8 g; Sodiu: 0,002 g. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: seminte susan coapte Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 595 kcal. Fibre: 9,3 g; Proteine: 17 g; Glucide; 11,9 g,din care zaharuri: 1,9 g; Lipide: 53,8 g, din care saturate: 7,5 g; Sodiu: 0,112 g.. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Siropul de curmale se obtine prin inmuierea si macinarea curmalelor. In urma filtrarii produsul obtinut se prelucreaza prin evaporarea progresiva a excesului de apa pana se ajunge la densitatea optima a lichidului ce are consistenta mierii. Produs obtinut din materii prime selectionate si prelucrat prin tehnologii atent controlate, fara rafinare sau alti aditivi! Densitatea produsului poate varia de la lot la lot. Ingrediente: 100% sirop de curmale Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica:
Siropul de orez se obtine prin hidroliza amidonului de orez folosind enzime naturale. In urma hidrolizei rezulta un sirop limpede. Produs obtinut din materii prime selectionate si prelucrat prin tehnologii atent controlate, fara rafinare! Siropul de orez este poate fi folosit la preparate de patiserie, batoane de cereale, sosuri, iaurt, lapte de soia si tofu, inghetata, bauturi, alimente pentru copii precum si pentru prepararea produselor farmaceutice si cosmetice. Densitatea produsului poate varia de
Siropul de agave are un continut ridicat de fructoza, 86-93%, avand putere de indulcire similar zaharozei din zaharul brun din trestie. Produsul este obtinut din materii prime selectionate si prelucrate prin tehnologii atent controlate. Siropul de agave poate fi folosit pentru indulcirea iaurtului, deserturilor, inghetatei, sucurilor sau gemurilor, fiind un substitut ideal pentru zahar sau miere la prepararea bauturilor sau siropurilor. Fructoza continuta il recomanda si ca ingredient pentru produse de
Este surprinzator de bogata in anumite minerale benefice - fier, calciu, cupru, mangan, potasiu si vitamina K. (potasiu: 1464 mg, calciu: 205 mg, fier: 4.7 mg, fosfor: 31 mg, magneziu: 242 mg ) Ingrediente: trestie de zahar taiata bucati, si apoi presata in diferite etape, intr-un proces de macinare continuu (30 C) timp in care se mai adauga apa. din culturi certificate ecologic. Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Origine: Paraguay Valori nutritionale medii 100 g: Valoare energetica: 2
DuoLife My Gastrin este un supliment alimentar pentru digestie si detoxificare, sub forma lichida, care contine exclusiv ingrediente naturale de origine vegetala, intre care formula patentata Asafin , bazata pe rasina din Ferula (Ferula assa-foetida). Formula Asafin este obtinuta cu tehnologia brevetata FenuMAT TM , fapt ce ii garanteaza calitatea optima si bio-disponibilitatea. Tehnologia include procesul de micro-capsulare a rasinii benefice pentru sanatate din Ferula in fibre de schinduf. Ast
Tangerina este utilizata din timpuri stravechi in cultura chineza. Datorita continutului sau de limonen, tangerina are o aroma dulce-acrisoara care binedispune si calmeaza in acelasi timp. Un aditiv deosebit de apreciat si aromat pentru deserturi si bauturi - de la prajituri la smoothie-uri de fructe - uleiul de tangerina poate fi folosit pentru a conferi o nota acrisoara oricarei retete care presupune utilizarea de citrice. Incearca sa adaugi ulei esential de tangerina la ceai sau limonada, pentru o arom
Zendocrine este uleiul perfect pentru cei care vor sa initieze o schimbare a propriului stil de viata. Foloseste Zendocrine zilnic, prin adaugare intr-un pahar cu apa! Utilizare : adauga 1 picatura in bauturile cu citrice, ceaiuri sau apa. Ideal pentru aromatizarea mancarurilor. Precautii: Posibila sensibilitate cutanata. A se folosi doar diluat. Nu consumati mai mult de o picatura pe zi. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii si cu mucoasele. In cazul contactului cu pielea, e