Cultiva starea de bine, alegand tot ce e mai bun din natura! Viata altfel incepe aici.
Descriere aromatica Ierbaceu, camforaceu Utilizari In cadrul rutinei de ingrijire a tenului, adauga una-doua picaturi la lotiunea tonica sau crema hidratanta, pentru a obtine un ten curat, cu aspect sanatos. Pune o picatura pe un tampon de vata si pune-l in dulap, pentru un efect de improspatare si combatere a mirosurilor neplacute. Adauga ulei esential de cedru in apa de baie, pentru o experienta relaxanta, de tip SPA. Indicatii de utilizare: Difuzare: Pune trei-patru picaturi in difuzorul ales
Anghinarea este bogata in polifenoli (cinarina si alti produsi clorogenici), flavonoide, cinarozida, scolimozida, pectine, acizi si saruri minerale (in special potasiu si magneziu), compusi sterolici. Extractul de anghinare reduce balonarea, contribuie la scaderea nivelului de colesterol in sange, stimuleaza eliminarea colesterolului prin bila, regenereaza celulele hepatice, ajuta la neutralizarea si eliminarea substantelor toxice din ficat, avand un efect asemanator cu cel al silimarinei, actioneaza diu
Cartoful contine provitamina A, vitaminele B si C, potasiu, sulf si o substanta azotata numita tuberina. El ajuta la detoxifierea organismului, elimina acidul uric, ajuta in cazuri de insomnii, neuralgii, tuse pe baza nervoasa, favorizeaza diureza, tuberina se recomanda in procesul de crestere al copiilor, reduce aciditatea gastrica, calmeaza si cicatrizeaza mucoasele gastrice, se recomanda obezilor si hepaticilor, ajuta in afectiunile reumatice, se foloseste cu succes in cura de slabire alaturi de anghi
Vascul contine saponozide triterpenice, colina, acetilcolina, viscotoxina, aminoacizi liberi, substante grase (acizii: oleic, linoleic, palmitic, viscic,etc.), zaharuri si saruri minerale. Datorita saponozidelor, vascul are proprietati hipotensive, amelioreaza ateroscleroza, tulburarile renale datorate tensiunii ridicate, contribuie la intarirea sistemului imunitar, se recomanda in crizele de astm si tuse convulsiva. Pentru stabilizarea sistemului cardio-vascular se poate efectua o cura de patru saptama
Siropul din muguri de brad este un bun antiseptic si un foarte bun tonic, ajuta la combaterea tusei si a bronsitei. Administrarea sa ajuta la vindecarea afectiunilor respiratorii acute.Are un bogat continut in vitamina C, fiind recomandat in tratarea asteniilor si a starilor de stres. Mai este si un excelent indulcitor pentru ceaiuri, fiind recomandat si copiilor. Va propunem un preparat la rece, care pe langa faptul ca pastreaza intact toate proprietatile compusilor activi din mugurii de brad, mai are i
Consumata o lingurita dimineata pe stomacul gol ajuta la prevenirea imbatrinirii, ajuta la vitaminizarea si energizarea organizmului, creste rezistenta fizica, psihica si la stresul cotidian sau la locul de munca, sunt diverse surse care au descris catina ca substanta folosita cu succes contra tratamentelor Antisida sau anticanceroase.Catina alba este un adevarat panaceu. Are printre alte vitamine, cel mai ridicat continut de vitamina E, Fsi C ( -cica de 14 ori mai mare decat a lamaii si de 2 ori mai mare
Siropul pastreaza integral principiile active si proprietatile curative ale florilor si ale mierii de albine, fiind obtinut prin macerare si presare la rece. Este un bun tonic hranitor si vitaminizant. Siropul contine particule de flori de soc in suspensie sau depuneri care nu constituie defecte de calitate. Florile de soc sunt dezinfectante, depurative, diuretice, antifebrile, antiseptice intestinal. Ajuta la dezintoxicarea rapida a organizmului. Este intrebuintat la tratarea tusei, durerilor de cap
ZACUSCA DE VINETE sI GOGOsARI DE LA TANTI GICA Legumele cochete si iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 7 zile dupa deschidere.
ZACUSCA DE HRIBI DE LA TANTI GICA Legumele cochete si iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 7 zile dupa deschidere.
ZACUSCA DE GALBIORI DE LA TANTI GICA Legumele cochete si iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 7 zile dupa deschidere.
DULCEATA DE CAPSUNI DE LA TANTI GICA Capsunile iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Dulceata pregatita din suflet dulce, la foc lent de lemne. Dulceata este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 14 zile dupa deschidere.
DULCEATA DE ZMEURA DE LA TANTI GICA Zmeuricile iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Dulceata pregatita din suflet dulce, la foc lent de lemne. Dulceata este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 14 zile dupa deschidere.
DULCEATA DE CAISE DE LA TANTI GICA Caisele iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Dulceata pregatita din suflet dulce, la foc lent. Dulceata este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 14 zile dupa deschidere.
DULCEATA DE VISINE DE LA TANTI GICA Visinele iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Dulceata pregatita din suflet dulce, la foc lent. Dulceata este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 14 zile dupa deschidere.
DULCEATA DE AFINE DE LA TANTI GICA Afinele iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Dulceata pregatita din suflet dulce, la foc lent de lemne. Dulceata este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 14 zile dupa deschidere.