Magazin online cu produse naturale, bio, eco, raw, fără gluten, fără lactoză, fără zahăr, produse cosmetice, aromaterapie, produse de curățenie.
Porridge din ovaz si porumb Bio, recomandat pentru copii de la 6 luni. Produs vegan. Mod de preparare: 1. Puneti aproximativ 20g de porridge (5-6 lingurite) in 200ml de apa rece si lasati sa se inmoaie timp de 5 minute. 2. Puneti amestecul pe foc plita cooker si amestecati timp de 4-5 minute dupa ce ati atins punctul de fierbere. 3. Luati de pe foc plita cooker si lasati sa stea inca 4-5 minute, dupa care se poate consuma cand are temperatura potrivita pentru consum. Odata preparat, porridge-ul poa
Porridge din fulgi de ovaz, hrisca si orz Bio, recomandat pentru copii de la 12 luni. Produs vegan. Mod de preparare: 1. Puneti aproximativ 25g de porridge (6-7 lingurite) in 250ml de apa rece si lasati sa se inmoaie timp de 5 minute. 2. Puneti amestecul pe foc plita cooker si amestecati timp de 4-5 minute dupa ce ati atins punctul de fierbere. 3. Luati de pe foc plita cooker si lasati sa stea inca 4-5 minute, dupa care se poate consuma cand are temperatura potrivita pentru consum. Odata preparat,
Porridge din ovaz, hrisca si orz Bio, recomandat pentru copii de la 6 luni. Produs vegan. Mod de preparare: 1. Puneti aproximativ 20g de porridge (5-6 lingurite) in 200ml de apa rece si lasati sa se inmoaie timp de 5 minute. 2. Puneti amestecul pe foc plita cooker si amestecati timp de 4-5 minute dupa ce ati atins punctul de fierbere. 3. Luati de pe foc plita cooker si lasati sa stea inca 4-5 minute, dupa care se poate consuma cand are temperatura potrivita pentru consum. Odata preparat, porridge-u
Porridge din spelta, hrisca si orez Bio, recomandat pentru copii de la 6 luni. Produs vegan. Mod de preparare: 1. Puneti aproximativ 20g de porridge (5-6 lingurite) in 200ml de apa rece si lasati sa se inmoaie timp de 5 minute. 2. Puneti amestecul pe foc plita cooker si amestecati timp de 4-5 minute dupa ce ati atins punctul de fierbere. 3. Luati de pe foc plita cooker si lasati sa stea inca 4-5 minute, dupa care se poate consuma cand are temperatura potrivita pentru consum. Odata preparat, porridg
Porridge din orz, spelta, hrisca, secara si fulgi de ovaz Bio, recomandat pentru copii de la 12 luni. Produs vegan. Mod de preparare: 1. Puneti aproximativ 25g de porridge (6-7 lingurite) in 250ml de apa rece si lasati sa se inmoaie timp de 5 minute. 2. Puneti amestecul pe foc plita cooker si amestecati timp de 4-5 minute dupa ce ati atins punctul de fierbere. 3. Luati de pe foc plita cooker si lasati sa stea inca 4-5 minute, dupa care se poate consuma cand are temperatura potrivita pentru consum.
Porridge din ovaz, hrisca, orz, spelta si secara Bio, recomandat pentru copii de la 6 luni. Produs vegan. Mod de preparare: 1. Puneti aproximativ 20g de porridge (5-6 lingurite) in 200ml de apa rece si lasati sa se inmoaie timp de 5 minute. 2. Puneti amestecul pe foc plita cooker si amestecati timp de 4-5 minute dupa ce ati atins punctul de fierbere. 3. Luati de pe foc plita cooker si lasati sa stea inca 4-5 minute, dupa care se poate consuma cand are temperatura potrivita pentru consum. Odata prep
Porridge din hrisca Bio, recomandat pentru copii de la 6 luni. Produs vegan. Mod de preparare: 1. Puneti aproximativ 20g de porridge (5-6 lingurite) in 200ml de apa rece si lasati sa se inmoaie timp de 5 minute. 2. Puneti amestecul pe foc plita cooker si amestecati timp de 4-5 minute dupa ce ati atins punctul de fierbere. 3. Luati de pe foc plita cooker si lasati sa stea inca 4-5 minute, dupa care se poate consuma cand are temperatura potrivita pentru consum. Odata preparat, porridge-ul poate fi am
Porridge din hrisca Bio, recomandat de la 4 luni. Copilasii cu varsta pana in 6 luni ar trebui sa consume produsul cu acordul pediatrului. Mod de preparare: 1. Puneti aproximativ 20g de porridge (5-6 lingurite) in 200ml de apa rece si lasati sa se inmoaie timp de 5 minute. 2. Puneti amestecul pe foc plita cooker si amestecati timp de 4-5 minute dupa ce ati atins punctul de fierbere. 3. Luati de pe foc plita cooker si lasati sa stea inca 4-5 minute, dupa care se poate consuma cand are temperatura po
Porridge din orez Bio, recomandat de la 4 luni. Copilasii cu varsta pana in 6 luni ar trebui sa consume produsul cu acordul pediatrului. Mod de preparare: 1. Puneti aproximativ 20g de porridge (5-6 lingurite) in 200ml de apa rece si lasati sa se inmoaie timp de 5 minute. 2. Puneti amestecul pe foc plita cooker si amestecati timp de 4-5 minute dupa ce ati atins punctul de fierbere. 3. Luati de pe foc plita cooker si lasati sa stea inca 4-5 minute, dupa care se poate consuma cand are temperatura potr
Porridge din ovaz Bio, recomandat de la 4 luni. Copilasii cu varsta pana in 6 luni ar trebui sa consume produsul cu acordul pediatrului. Mod de preparare: 1. Puneti aproximativ 20g de porridge (5-6 lingurite) in 200ml de apa rece si lasati sa se inmoaie timp de 5 minute. 2. Puneti amestecul pe foc plita cooker si amestecati timp de 4-5 minute dupa ce ati atins punctul de fierbere. 3. Luati de pe foc plita cooker si lasati sa stea inca 4-5 minute, dupa care se poate consuma cand are temperatura potr
Mascara negru natural pe baza de apa. Confera gene lungi, ondulate si cu volum extra, pentru clipiri mai seducatoare decat oricand! Rezistent la transfer, nu irita ochii. Contine: aloe vera, ceara de albine, ulei de jojoba si vitamina E. NU contine: Parafine, Silicon, Parabeni, PEG. Produs natural certificat BDIH. Ingrediente INCI: AQUA (WATER), ALCOHOL , CERA ALBA (BEESWAX) , GLYCERIN, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ACACIA SENEGAL GUM, COPERNICIA CERIFERA CERA COPERNICIA CE
Maslinele Kalamata fara samburi, uleioase, cu ierburi aromatice. Bucurati-va de aceste masline vii, enzimatice, certificate ecologic! Sunt mai gustoase si mai favorizatoare sanatatii. Produs crud, enzimatic! Ambalarea in atmosfera controlata a acestor masline pastreaza intacte enzimele, spre deosebire de ambalarea prin pasteurizare, care distruge aproape in intregime enzimele. Fara enzime, multe dintre procesele celulare ar fi foarte lente sau ar fi incetinite intr-atat incat celula ar muri. Ingredient
Maslinele Kalamata fara samburi, uleioase, cu ierburi aromatice. Produs raw, nepasteurizat, vegan. Bucurati-va de aceste masline vii, enzimatice, certificate ecologic! Sunt mai gustoase si mai favorizatoare sanatatii. Produs crud, enzimatic! Ambalarea in atmosfera controlata a acestor masline pastreaza intacte enzimele, spre deosebire de ambalarea prin pasteurizare, care distruge aproape in intregime enzimele. Fara enzime, multe dintre procesele celulare ar fi foarte lente sau ar fi incetinite intr-ata
Faina integrala de grau spelta. Procesat cu o tehnologie speciala, la maxim 35 C, astfel incat intreg bobul de alac este macinat extrem de fin (400 microni), asadar contine integral si taratele. Ingrediente: faina integrala din grau spelta din culturi certificate ecologic. Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, frcute cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin. Valori nutritionale medii pentru 100 gr.: Valoare energetica: 1406,00 kJ 332.00 kcal; Grasi
Grisine traditionale fabricate in Italia, cu seminte de susan si ulei de masline extravirigin. Ingrediente: faina de GRAU (79%), tarate de GRAU , seminte de SUSAN (6.3%), ulei extravirgin de masline (3%), sare de mare, drojdie. din agricultura ecologica Alergeni: Poate contine urme de soia, mustar, lapte. Valori nutritionale 100ml: Energie 1722kJ 408kcal Grasimi 8.7g din care saturate 1.3g Carbohidrati 67g din care zaharuri 1.1g Fibre 6.4g Proteine 13g Saruri 1.8g Agricultur