Magazin online cu produse naturale, bio, eco, raw, fără gluten, fără lactoză, fără zahăr, produse cosmetice, aromaterapie, produse de curățenie.
Dudele sunt o sursa buna de proteine lucru rar intalnit printre fructe. De asemenea sunt bogate in magneziu, potasiu, flavonoide, fier, calciu, vitamina C si fibre. Cea mai mare calitate a dudelor este concentratia mare de resveratrol pe care o contine, un antioxidant care momentan este studiat pentru efectele sale asupra mentinerii sanatatii inimii. In Asia dudele sunt considerate un remediu impotriva insomniei, artritei,etc. Dudele negre sunt mai bogate in polifenoli decat cele albe. Mod de folosire:
Ce sunt semintele de chia? Semintele de chia sunt unele dintre cele mai puternice superalimente din lume, avand un grad ridicat de nutrienti. Semintele de chia reprezinta o sursa excelenta de fibre, antioxidanti, proteine, vitamine, minerale, au cel mai ridicat continut de omega 3 dintre toate semintele din plante. De la copii si pana la bunici, oricine poate beneficia de minunatele calitati ale semintelor de chia. 4 motive pentru care sa consumati seminte de chia: 1. Semintele de chia au un
Ce sunt semintele de chia? Semintele de chia sunt unele dintre cele mai puternice superalimente din lume, avand un grad ridicat de nutrienti. Semintele de chia reprezinta o sursa excelenta de fibre, antioxidanti, proteine, vitamine, minerale, au cel mai ridicat continut de omega 3 dintre toate semintele din plante. De la copii si pana la bunici, oricine poate beneficia de minunatele calitati ale semintelor de chia. 4 motive pentru care sa consumati seminte de chia: 1. Semintele de chia au un
Semintele de canepa, pe langa faptul ca au un gust placut de nuci, sunt si extrem de pretioase pentru mentinerea sanatatii. Ele contin o mare cantitate de proteina completa, dar si vitamine si minerale. Acizii grasi omega 3-6-9 se afla in echilibru perfect in aceste minunate seminte. Beneficii alte acestor seminte: contin mai multa proteina decat carnea si ouale, proteina este completa, si este mult mai usor digerabila decat proteina de soia; contin toti acizii grasi esentiali: omega 3-6-9 ; sunt
Miezul din boabe de cacao crude nu numai ca sunt fantastic de benefice pentru organism, dar contin si o cantitate impresionanta de: antioxidanti - boabele de cacao contin mai multi antioxidanti decat orice alt aliment, cu efecte extraordinare si asupra sanatatii pielii; magneziu - in boabele de cacao se regaseste o cantitate mare de magneziu, mai mult decat in orice alt aliment; crom - iarasi, in cantitate mai mare decat in orice alt aliment; vitamina C , mai mult decat multe citrice care prin obisn
Acest orez se poate transforma rapid intr-un desert delicios si consistent. Dupa fierbere, se poate consuma cu toppingul preferat, fructe, scortisoara sau vanilie. Ingrediente: orez alb din agricultura ecologica Valori nutritionale 100g: Energie:1504kj 354 kcal Grasimi: 0.4g din care saturate 0.1g Carbohidrati: 80.4g din care zaharuri 0.2g Fibre: 1.0g Proteine: 6.7g Produs certificat ecologic Gramaj 500g
Acest orez brun usor aromat, de origine din Italia, este ideal a se adauga in ciorbe, preparat impreuna cu legume, etc.. Ingrediente: orez integral din agricultura ecologica Valori nutritionale 100g: Energie: 1529kj 361 kcal Grasimi: 1.9g din care saturate 0.5g Carbohidrati: 77.4g din care zaharuri 1.2g Fibre: 1.9g Proteine: 7.5g Produs certificat ecologic Gramaj 500g
Orezul alb de origine din Italia, este usor aromat, ideal pentru a fi preparat cu legume, adaugat in ciorbe etc. Ingrediente: orez alb Arborio din agricultura ecologica Valori nutritionale 100 g: Energie 1504kJ 354kcal Grasimi 0.4 gdin care saturate 0.1 g Carbohidrati 80.4g din care zaharuri 0.2g Fibre 1g Proteine 6.7g Sare 0.01g Produs certificat ecologic Gramaj 500g
O faina fara gluten, se foloseste in patiserie, ca si inlocuitor pentru fainurile cu gluten. Ideala pentru cei cu intoleranta la gluten. Ingrediente: cocos din agricultura ecologica Tara de origine: Sri Lanka Gramaj: 250g
Ideal pentru galuste, sau deliciosul gris cu lapte. Ingrediente: grau spelta din agricultura ecologica Valori nutritionale 100g: Energie: 1446kj 346kcal Grasimi: 1g din care saturate 0.5g Carbohidrati: 68.3g din care zaharuri 0.2g Proteine: 14.8g Fibre: 1.5g Saruri: 0.03g Produs certificat ecologic Gramaj: 500g
Fulgii de drojdie inactiva sunt folositi pentru aportul de vitamine B, dar si ca substitut de branza in unele produse vegane. Ingrediente: fulgi de drojdie inactiva , faina de grau , sare de mare. din agricultura ecologica Alergeni: contin gluten. Sugestie de folosire: 2 linguri adaugate peste paste, salate, cartofi, chiftelute vegane (ca agent de legare, poate inlocui oul) sau alte preparate in care nu dorim sa folosim branza. Valori nutritionale 100g: Energie: 1434kJ 342kcal Grasimi: 6.0
Zahar din palmier de cocos, provenit din culturi ecologice este pur, fiind alternativa perfecta la zaharul rafinat din trestie. Zaharul din palmier de cocos se topeste la temperaturi mici, si se arde (oxideaza) la temperaturi inalte, facandu-l astfel cea mai buna alternativa la zahar pentru patiserie. Il puteti folosi practic oriunde aveti nevoie de un indulcitor. Este extras din nectarul florii palmierului de cocos, fiind un zahar nerafinat . Avand un indice glicemic scazut (35), poate fi folosit s
Un indulcitor natural, ecologic, cu indice glicemic scazut, bogat in fier si zinc. Se foloseste ca inlocuitor al zaharului rafinat. Ingrediente: zahar din palmier din agricultura ecologica Valori nutritionale 100g: Energie: 1632kj 384kcal Grasimi: 0.2g din care saturate 0.2g Carbohidrati: 93g din care zaharuri 93g Fibre 1.1g Proteine: 1.7g Saruri: 0.35g Produs certificat ecologic Tara de origine: Indonezia Gramaj: 250g
Xylitolul este un indulcitor 100% natural, care se gaseste in diverse plante. Xylitolul OBIO este extras din mesteacan, de aceea se mai numeste si zahar din mesteacan. Xylitolul poate fi folosit si de catre persoanele care sufera de diabet, ca si indulcitor. Totodata, xylitolul este indicat ca si indulcitor si datorita unei proprietati aparte: bacteriile si ciupercile nu pot descompune xylitolul, deci nu se pot hrani cu el. Astfel, persoanele care consuma xylitol sunt mai putin predispuse la afectiuni al
Extras din agave mexicane, cu indice glicemic scazut. Se poate adauga peste clatite, budinci, inghetata sau la indulcirea bauturilor reci sau calde (cafea, cioalata, lapte, frappe), precum si la prepararea de retete de dulciuri si patiserie: prajituri, checuri, frusecuri, inghetata, briose, budinci, creme de patiserie, ciocolata de casa, orez sau gris cu lapte, etc. Ingrediente: sirop de agave din agricultura ecologica Valori nutritional 100g: Energie 1275kJ 300kcal Grasimi 0.5 g din care s