Magazin online cu produse naturale, bio, eco, raw, fără gluten, fără lactoză, fără zahăr, produse cosmetice, aromaterapie, produse de curățenie.
O alternativa la smantana de origine animala, pentru a fi folosita in mancaruri atat calde cat si reci. Fara lactoza. Aceasta crema nu se poate bate pentru a prepara creme pentru prajituri, deserturi, pentru acestea va recomandam crema de orez. Ingrediente: apa, ulei de floarea soarelui 7% , faina de ovaz integral 6% , agent de ingrosare: guma de xanthan, sare de mare, aroma naturala . din agricultura ecologica Valori nutritionale 100g: Energie: 86kcal Grasimi: 7.5g din care saturate 0.6g Carbihidrati: 3
O alternativa la smantana de origine animala, se poate si bate pentru a prepara creme pentru prajituri sau deserturi. Fara gluten, fara lactoza. Ingrediente: apa, ulei de floarea soarelui , boabe de soia 8% , sirop de orez , agent de ingrosare: guma de xanthan, sare de mare, extract natural din vanilie de Bourbon . din agricultura ecologica Valori nutritionale 100g: Energie: 173kcal Grasimi: 15.9g din care saturate 1.5g Carbihidrati: 4.3g din care zaharuri 3.2g Proteine: 3.10g Fibre: 0.30g Saruri: 0.15g
O alternativa la smantana de origine animala, pentru a fi folosita in mancaruri atat calde cat si reci. Fara lactoza. Aceasta crema nu se poate bate pentru a prepara creme pentru prajituri, deserturi, pentru acestea va recomandam crema de orez. Ingrediente: apa, faina integrala de spelta 7%, ulei de floarea soarelui 7% , agent de ingrosare: guma de xanthan, sare de mare, aroma naturala . din agricultura ecologica Valori nutritionale 100g: Energie: 92kcal Grasimi: 7.6g din care saturate 0.6g Carbihidrati
Bauturile de otet sunt bauturi fermentate organice care iti stimuleaza toate simturile. Sunt nepasteurizate si nefiltrate, deci crude si fara adaos de zaharuri (numai zaharuri naturale prezente). Atingerea usor acida se obtine prin fermentarea sucului de rodie organic in cidru, urmata de o fermentare naturala a bacteriilor cu acid acetic. Procesul natural ofera un gust complex si delicios si este de asemenea bun pentru organism! Bucurati-va de o bautura racoritoare amestecand cu apa sau apa minerala. Se a
Bauturile de otet sunt bauturi fermentate organice care iti stimuleaza toate simturile. Sunt nepasteurizate si nefiltrate, deci crude si fara adaos de zaharuri (numai zaharuri naturale prezente). Atingerea usor acida se obtine prin fermentarea sucului de mere organic in cidru, urmata de o fermentare naturala a bacteriilor cu acid acetic. Procesul natural ofera un gust complex si delicios si este de asemenea bun pentru organism! Bucurati-va de o bautura racoritoare amestecand cu apa sau apa minerala. Se am
Inlocuieste cafeaua cu acest substitut fara cofeina, dupa o reteta originala patentata. Se foloseste in filtrul de cafea sau la espressor. Ingrediente: orz prajit , secara prajita ,grau prajit , cicoare , naut prajit din agricultura ecologica Produs certificat ecologic 500g
Inlocuieste cafeaua cu acest substitut fara cofeina, dupa o reteta originala patentata. Mod de preparare: Se foloseste in filtrul de cafea sau la espressor. Sub forma de cafea filtrata - o lingurita cana. Se poate mixa si cu cafea. Ingrediente: cicoare din agricultura ecologica Valori nutritionale medii pentru 100 gr.: Valoare energetica: 1390 kJ 330 kcal; Grasimi: 1,2 gr., din care acizi grasi saturati: 0,2 gr.; Carbohidrati: 65,0 gr., din care zaharuri 10,0 gr; Fibre: 20,0 gr.; Protein
Inlocuieste cafeaua cu acest substitut fara cofeina, dupa o reteta originala patentata. Se foloseste in filtrul de cafea sau la espressor. Ingrediente: cicoare din agricultura ecologica Produs certificat ecologic Gramaj: 250g
Inlocuieste cafeaua cu acest substitut fara cofeina, dupa o reteta originala patentata. Se adauga apa fierbinte sau lapte si bautura este gata preparata. In procesul de productie, glutenul este filtrat deoarece nu este solubil in apa. Astfel aceasta bautura poate fi consumata si de catre persoanele sensibile la mai mult de 20ppm gluten. (produsul are mai putin de 20ppm gluten). Ingrediente: cicoare , secara , orz , ghinda din agricultura ecologica Produs certificat ecologic Gramaj: 50g
Pachet foarte economic, suficient pentru 75 de cesti de cafea! Inlocuieste cafeaua cu acest substitut fara cofeina, dupa o reteta originala patentata. Se adauga apa fierbinte sau lapte si bautura este gata preparata. In procesul de productie, glutenul este filtrat deoarece nu este solubil in apa, astfel bautura poate fi consumata si de catre persoanele sensibile la gluten. Ingrediente: cicoare , SECARA , ORZ , ghinda , sirop de porumb , cacao pudra 20%. din agricultura ecologica Valori nutritionale 100g
Inlocuieste cafeaua cu acest substitut fara cofeina, produs dupa o reteta originala patentata. Pachet foarte economic, suficient pentru 75 de cesti de cafea! Se adauga apa fierbinte sau lapte si bautura este gata preparata. In procesul de productie, glutenul este filtrat deoarece nu este solubil in apa, astfel bautura poate fi consumata si de catre persoanele sensibile la gluten. Ingrediente: cicoare , secara , orz , ghinda , sirop de porumb , aroma de vanilie 1%. din agricultura ecologica Valo
Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa naturala si foarte sanatoasa. Este o sursa ideala de probiotice. Este bogata in grupul de vitamine B, si contine Lactobacillus acidophilus si s. Boulardii, probiotice. S Se aseamana la gust cu o bautura de cidru, fiind putin acrisoara. Originile bauturii Kombucha vin din jurul anului 250, din China, fiind denumita
Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa naturala si foarte sanatoasa. Este o sursa ideala de probiotice. Este bogata in grupul de vitamine B, si contine Lactobacillus acidophilus si s. Boulardii, probiotice. S Se aseamana la gust cu o bautura de cidru, fiind putin acrisoara. Originile bauturii Kombucha vin din jurul anului 250, din China, fiind denumita
Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa naturala si foarte sanatoasa. Este o sursa ideala de probiotice. Este bogata in grupul de vitamine B, si contine Lactobacillus acidophilus si s. Boulardii, probiotice. S Se aseamana la gust cu o bautura de cidru, fiind putin acrisoara. Originile bauturii Kombucha vin din jurul anului 250, din China, fiind denumita
Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa naturala si foarte sanatoasa. Este o sursa ideala de probiotice. Este bogata in grupul de vitamine B, si contine Lactobacillus acidophilus si s. Boulardii, probiotice. S Se aseamana la gust cu o bautura de cidru, fiind putin acrisoara. Originile bauturii Kombucha vin din jurul anului 250, din China, fiind denumita