Gama diversificata de produse bio la preturi avantajoase. Magazin online cu produse certificate ecologic: Alimente, Suplimente, Superalimente, Remedii, Cosmetice, Detergenti.
Ingrediente: hrisca. Provine din agricultura ecologica. Hrisca bio este alternativa ideala pentru cereale. Are gust placut si poate fi folosit in multe feluri in bucatarie. Faina de hrisca este folosita pentru a face paine delicioasa si clatite. Intrebuintare: Ideal pentru musli, pentru copt, ca ingredient pentru supa sau pentru Crepes gustoase. Preparare: Spalati hrisca inainte de gatit. Se fierbe 250 g hrisca cu aproximativ 375 ml de apa, timp de 15 minute si se lasa sa se umfle timp de 5 mi
Ingrediente: porumb boabe. Provine din 100% agricultura ecologica. Rapunzel, porumb pentru popcorn BIO, popcorn clasic dulce sau sarat, floricelele de porumb sunt o gustare delicioasa pentru toata lumea. Snack usor si sanatos pentru intre mese. Preparare: Incalziti 2-3 linguri ulei de nuca de cocos Rapunzel intr-o cratita. Adaugati 100 g Porumb de porumb Rapunzel si inchideti capacul. De indata ce porumbul se ridica, reduceti din flacara. Cand sunetul popp inceteaza, scoateti vasul de pe tava
Ingrediente: cous cous (grau dur prefiert). Provine din agricultura ecologica. Cerealele traditionale din Africa de Nord din graul dur sunt versatile si foarte rapid de pregatit, in doar 10-15 minute. Graul dur este curatat si zdrobit. Apoi boabele sunt gatite, uscate, cernute si ambalate. Intrebuintare: Utilizabil pentru mai multe scopuri, adaugire ideala este nautul, are un gust foarte bun cu legume sau sosuri picante de legume. Mod de preparare: Se incalzesc 250g boulgour in 500ml pana la
Ingrediente: gris de porumb pentru polenta. Provine din agricultura ecologica Demter. Preparare usoara si rapida in doar 5 minute. Faina de porumb populara din bucataria italiana este facuta din toate miezurile de porumb si se potriveste bine atat cu mancaruri dulci, cat si cu mancare picanta. Miezurile de porumb sunt curatate si apoi macinate. Grisul este prefiert in abur fierbinte, apoi uscat si ambalat. Pregatire: Se amesteca 250 g de polenta in 0,75 l apa clocotita. Fierbeti la temperatura sc
Ingrediente: gris de porumb pentru polenta. Provine din agricultura ecologica Demeter. Preparare usoara si rapida in doar 10 minute. Faina de porumb populara din bucataria italiana este facuta din toate miezurile de porumb si se potriveste bine atat cu mancaruri dulci, cat si cu mancare picanta. Alternativa gustoasa daca nu suportati glutenul. Miezurile de porumb sunt curatate si apoi macinate. Grisul este prefiert in abur fierbinte, apoi uscat si ambalat. Pregatire: Se amesteca 250 g de polent
Ingrediente: boabe de soia. Provine din agricultura ecologica. Soia bio vine initial din Asia, iar in aceasta tara este deosebit de populara in laptele de tofu, tempeh si lapte de soia. Dar, de asemenea, ca o leguma sau o gustare, fasolea mica are un gust foarte delicios. Rapunzel a fost implicat in cultivarea legumelor in Europa de multi ani. Deoarece cultivarea plantelor proteice native, cum ar fi linte, fasole sau lupine, contribuie la o rotatie a culturilor mai diversa si, astfel, la conservarea sa
Ingrediente: fasole rosie kidney. Provine din agricultura ecologica. Fasolea noastra Kidney este viguroasa la gust si este crocanta. Probabil cel mai popular din acest gen - gustul savuros si textura moale caracterizeaza fasolea rosie. Acesta ofera o tenta de culoare in diferite feluri de mancare. Boabele de fasole rosie nu trebuie sa lipseasca in nici un fel de farfurie de chili. Intrebuintare: Fasolea noastra Kidney pastreaza forma si culoarea si dupa o fierbere mai lunga, pentru salate, fiertu
Ingrediente: fasole neagra. Provine din agricultura ecologica. Fasolea neagra bio are o aroma picanta si este deosebit de populara in bucataria mexicana. Boabele sunt ferme si isi pastreaza forma in timpul gatitului. Aromata, crocanta. Boabele de fasole sunt curatate, sortate si ambalate dupa recoltare. Boabele de fasole neagra se lasa in apa timp de 8-12 ore si apoi se spala cu apa curata. Gatiti 1 cana de fasole cu aproximativ 3 cani de apa pentru aproximativ 60 de minute la temperatura scazuta. Sa
Ingrediente: boabe de fasole alba. Provine din agricultura ecologica. Fasolea alba bio este placuta, usoara si absoarbe foarte bine aroma ierburilor si mirodeniilor. Boabele de fasole cremoase sunt deosebit de populare in bucataria italiana ca antipasti si pentru supe (Minestone). Boabele de fasole sunt curatate, sortate si ambalate dupa recoltare. Acest purtator multilateral de gust este un element valoros in rotatia culturilor in cadrul proiectului nostru din Turcia. Este vorba despre un soi foarte
Ingrediente: boabe de fasole Mung. Provin din agricultura ecologica. Fasolea Mung bio Rapunzel este usor dulce la gust si are nevoie de un timp scurt de inmuiere de numai 1-2 ore. Fasolea este deosebit de populara in bucataria asiatica pentru mancarurile wok. In India, fasolea Mung este una dintre alimentele de baza. Fasolea Mung este usor dulceaga in aroma si are un timp scurt de inmuiere. Preparare: Se inmoaie fasolea timp de 1-2 ore si apoi se spala cu apa curata. Gatiti 1 cana de fasole cu 3 ca
Ingrediente: boabe de linte maro (linte de munte). Provine din agricultura ecologica. Lintea bio Gourmet este una dintre cele mai vechi culturi de linte. Legumele aromatice au gust dulce picant si absorb foarte bine aroma ierburilor si mirodeniilor. Rapunzel a fost implicat in cultivarea legumelor in Europa de multi ani. Deoarece cultivarea plantelor proteice native, cum ar fi linte, fasole sau lupine, contribuie la o rotatie a culturilor mai diversa si, astfel, la conservarea sanatatii solului. Plante
Ingrediente: linte verde. Provine din agricultura ecologica. Lintea verde bio este o delicatesa. Lintea verde se caracterizeaza prin gustul ei. Este solida si, prin urmare, nu se dezintegreaza atunci cand se fierbe. Dupa recoltare, lintea este curatata si ambalata. Preparare: Aduceti o ceasca de linte la fiert cu aproximativ 3 cani de apa si gatiti la temperatura scazuta timp de aproximativ 30 de minute. Sarati numai dupa gatit. Intrebuintare: In salate si supe, ca garnitura si pentru prajeli.
Ingrediente: linte verde , apa, sare de mare. provin din agricultura ecologica. Lintea verde pentru preparate rapide! Nu exista timp de inmuiere sau gatit, deoarece lintea este deja gatita cu grija. Lintea verde mica are un gust placut si aromat. Gata fiarta - pentru bucataria rapida. Intrebuintare: Pentru supe de Linte, fiertura de Linte, salata de Linte si ca garnitura. Origine si calitate Produs organic: da Ponderea ingredientelor organice: 100% organic Sigiliul de stat: Sigla organ
Ingrediente: linte Troja maro. Provine din agricultura ecologica. Lintea troja maro este minunat de cremoasa si se caracterizeaza prin aroma ei picant puternica, fiind cultivata in zonele umede Castilla-La Mancha din Spania, de catre fermierul Angel Moral. A fost declarata rezervatie a biosferei de catre UNESCO in 1980, ea servind drept habitat pentru multe specii de pasari. Cultivarea ecologica a lintei promoveaza biodiversitatea si, in acelasi timp, serveste pasarilor ca sursa de hrana. (Linte mare
Ingrediente: linte rosie, ulei de floarea-soarelui. Provin din 100% agricultura ecologica. Lintea rosie bio Rapunzel decojita devine cremoasa si moale dupa scurt timp. Nu trebuie sa fie inmuiata inainte de gatire si se gateste in numai 5-10 minute. Rapunzel este implicat in cultivarea legumelor in Europa de multi ani. Deoarece cultivarea plantelor proteice native, cum ar fi lintea bio, fasolea ecologica sau lupinele, contribuie la o rotatie a culturilor mai diversa si, astfel, la conservarea sanatatii