Magazin de vinuri ungurești de foarte bună calitate, vinuri premiate de la case de vinuri de tradiție, din Ungaria. Vinuri albe, rose, vinuri roșii, șampanii și alte produse derivate din vin, atât en detail cât și angro (B2B).
Un vin de culoarea somonului, cu miros de cirese, zmeura si capsuni. Aroma usoara de fructe de padure rosii. Continutul de alcool si acid este bine echilibrat si adecvat texturii sale usoare. In partea de sus, bulele il fac un vin cu adevarat viu, care poate aminti de senzatia de vara in orice anotimp.
O sampanie de culoarea lamaiei, cu bule mici care cresc frumos. Olfactiv, prezinta arome tipice caracteristice vinurilor spumante obtinute prin metoda traditionala cu drojdie, apoi arome de biscuiti. Structura eleganta a inghititurilor este completata de un nivel mediu de acid si de o barbotare cremoasa. Aromele de plante si grapefruit completeaza notele buchetului.
Un vin alb sec de culoare galben pal cu o nuanta verde. Are un miros curat, picant, cu note complexe. Aromele sunt de citrice, fructate, cu o parte din mineralitatea tipica Tokaj-terroir. Aciditatea sa este in echilibru cu zaharul rezidual din vin. Are un finisaj lung, elegant. Un aperitiv excelent.
Este un vin Tokaji proaspat, alb, demidulce, fructat si gratios, realizat din struguri complet copti din varietatea Furmint folosind tehnologie de vinificare de ultima generatie.
Este un vin Tokaji alb demidulce proaspat, fructat si gratios, obtinut din struguri complet coapti din soiurile Sargamuskotaly si Furmint folosind tehnologie de vinificatie de ultima generatie.
Vin alb racoritor si viu, fermentat in rezervoare din otel inoxidabil cu temperatura controlata, pentru a pastra aroma de fruct intensa. Este un vin tineresc cu arome primare si aciditate complexa, un vin perfect pentru petreceri la gratar.
Este un vin alb, sec, numit dupa satul Mad care este inconjurat de podgorii, zona fiind cunoscuta ca fiind printre cele mai bune zone de crestere din regiunea viticola Tokaji. Acest vin alb, plin de viata, este produs din soiul Furmint, care este capabil sa exprime perfect mineralitatea terroirului Mad. Conduce aciditatea racoritoare citrica si cu o nota de mineralitate vulcanica in final. Un companion excelent pentru mancaruri preparate din carne de pasari de curte, peste si fructe de mare.
Este un vin alb, demisec, numit dupa satul Mad care este inconjurat de podgorii recunoscute ca fiind printre cele mai bune zone de crestere a vitei de vie din regiunea viticola Tokaji. In aceasta regiune, Harslevelű este al doilea cel mai raspandit soi de struguri dupa Furmint. Acest soi este, de asemenea, capabil sa exprime terroirul (compozitia solului si influenta mediului inconjurator). Este un vin obtinut din boabe sanatoase, coapte, dar nu foarte coapte. Aromele sunt conduse de cel de caise si miere
Un vin special care a fost premiat ca fiind cel mai bun vin obtinut din struguri din soiul Furmint, prin urmare, acest vin va reprezenta Ungaria la evenimentele din Parlamentul maghiar. Un vin obtinut dintr-un soi istoric si care a fost partial invechit in butoaie de stejar pentru a atinge o complexitate extraordinara, fiind astfel insotit de o nota de condimente de stejar. Aromele sunt conduse de fructe coapte, picant si cu fundal mineral, prezinta o aciditate stratificata, cu textura viguroasa si gust
Vin alb demisec, racoritor si viu, fermentat in rezervoare din otel inoxidabil cu temperatura controlata pentru a pastra aroma de fruct intensa. Vin tanar cu arome primare si aciditate complexa, un vin perfect pentru petreceri, concerte si picnicuri.
Vin alb demidulce, racoritor si viu, fermentat in rezervoare din otel inoxidabil cu temperatura controlata pentru a pastra aroma de fruct intensa. Vin tanar cu arome primare si aciditate complexa, un vin perfect pentru petreceri, concerte si picnicuri.
Un vin rosu, sec, cu o culoare rosu spre violet si cu nuante de albastru, cu arome proaspete, picant, cu nuante de visin, parfum puternic de cires si fructe de padure negre.
Este un vin rosu, sec, obtinut din 50% cabernet si 50% merlot dintr-un vin vintage dupa ce a fost maturat in butoaie de stejar de 50hl.Este un amestec elegant de Cabernet-Sauvignon si Merlot cu note de cirese si usor picant la miros, combinandu-se cu taninuri catifelate si arome de lichior in finalul persistent.
Este un vin rosu, sec, un Cabernet frumos si rotund de un rubiniu profund, cu parfum proaspat, fructat, arome de fructe de padure rosii si visine, cu un echilibru frumos de acizi si tanini, obtinut din struguri atent selectati si apoi fermentati in rezervoare de otel, invechit apoi timp de 12 luni in butoaie de stejar de 30 hl.
Este un vin rosu, sec, mai gros decat normal, obtinut din podgoriile de pe platoul Radpuszta. A fost fermentat in butoaie de calitate, timp de o jumatate de an. Vinul are o aroma fructata profunda, marcate cu taninuri si o utilizare frumoasa a esentei lemnului.