Cumpara cele mai bune produse bio⭐keto, fara gluten, pentru dieta low carbs si ai grija de sanatatea ta! Profita de preturile mici si de ofertele avantajoase!
Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 250g Descriere produs: paste din quinoa si orez fara gluten produse in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: Faina de porumb , faina de quinoa (20%) ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Preparare: fierbeti intr-un volum mare de apa sarata in clocot timp de circa 8 minute. A se consuma in stare calda, cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos bio la alegere Ori
Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: faina bio de hrisca garantate fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de hrisca ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: faina ideala pentru realizarea faimoaselor turte bretone si pentru imbogatirea si parfumarea prajiturilor, a aluatului de tarte sau de paine Origine: Agricultura Franta. Fabricata in F
Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: faina bio semiintegrala de orez, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de orez semiintegrala ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: este o faina mai mult decat necesara ca faina de baza pentru paine , patiserie si prajituri . Avand un gust destul de neutru, se adapteaza la multe preparate si
Faina de porumb - fara gluten 500g, Ma vie sans Gluten de pe Bioveg.ro- un produs bio, fabricat in conditii stricte care exclud posibilitatea contaminarii cu gluten. Poate fi intrebuintat ca ingredient principal in preparate pe baza de malai sau, in combinatie cu alte tipuri de faina, in retete de biscuiti si prajituri cu aspect original.
Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: amestec bio gata preparat la care se adauga doar drojdie bio pentru prepararea unei paini deosebite, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de orez alb , amidon din cartof , faina de mei (21%), faina de castane , seminte (10%) (in , canepa ), Mix Gom (psilium alb , guma de salcam ), sare marina ingredinte prove
Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: faina de mei garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de mei ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: folosita singura sau in amestec cu faina de orez da o textura si un gust deosebit painii si produselor de patiserie fara gluten. Origine: Agricultura Franta. Fabricat in Franta Alergeni: 0 Garant
Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 250g Descriere produs: paste fainoase in 3 culori din orez, quinoa si amarant garantate fara gluten Ingrediente: Faina de orez semi-integral , faina de quinoa , faina de amarant , spanac , sfecla si curcuma ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Preparare: fierbeti pastele intr-un volum de apa sarata timp de 14 minute. A se consuma cu ulei de masline, unt sau sos dupa preferinta. Pregatirea pastelor fara gluten trebuie sa tina cont de timpul
Caracteristici: produs bio Gramaj: 500g Descriere produs: liant excelent, poate inlocui total faina de grau in prepararea prajiturilor Ingrediente: amidon de porumb ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: permite inlocuirea fainii de grau in totalitate ( pentru deserturi) sau in amestec cu alte fainuri (hrisca, mei, orez...) in proportii variabile conform retetei. Amidonul de porumb contribuie la lejeritatea texturii prajiturilor si este deasemenea este un liant excelent la creme,
Caracteristici: produs bio, produs fara gluten Gramaj: 60g Descriere produs: agent de ingrosare folosit la rece si la cald. Produs garantat fara gluten Ingrediente: guma de guar ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: folosita la rece guma de guar permite ingrosarea instantanee a sosurilor de fructe , supelor de legume, a sosurilor lichide de tip topping, a placintelor de legume care nu necesita gatire. Folositi 2% din greutatea de lichid folosit pentru o textura adecvata unui t
Caracteristici: produs garantat fara gluten, drojdie fara gluten Gramaj: 50g Descriere produs: drojdie fara gluten tip maia, din quinoa, pentru prepararea painii sau a produselor de patiserie. Produs special pentru persoanele care au intoleranta la gluten sau care doresc sa consume produse fara gluten. Se utilizeaza impreuna cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrsca sau de castane. Acest pachet este convenabil pentru 1Kg de faina Ingrediente: drojdie maia deshidratata de quinoa (40%) si
Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten, Gramaj: 500g Descriere produs: aditiv utilizat pentru patiserie usoara (cozonaci, briose ... ) raport 1 3 amidon la 2 3 faina. Caracteristici produs: - ideal pentru patiserie usoara - inlocuieste faina de grau - faca aluatul lejer si pufos Ingrediente: amidon de cartofi ingrediente provenite Agricultura Ecologica Utilizare: la copturi in raport de 1 3 din compozitia finala. Se amesteca la rece inainte de inceperea incalzirii pentru a ajuta la i
Caracteristici: produse bio, garantat fara gluten, sursa de proteine si fibre Gramaj: 250g Descriere produs: paste gurmande ce va ofera bogatia nutritiva a amestecului de leguminoase cu cereale si perspectiva unei mese delicioase si bogate in fibre si proteine de cea mai buna calitate. Ingrediente: faina de linte galbena 90%, faina de orez integral ingredient provenit din Agricultura Ecologica Recomandari de utilizare: puneti lasagna si umplutura incepand si terminand cu sosul lichid. Coaceti ti
Caracteristici: produs bio, garantat fara glutenGramaj: 500gDescriere produs: amestec bio pentru paine cu quinoa, garantat fara gluten, fara porumb, pentru prepararea unei paini delicate si aromate. Produs garantat fara gluten realizat in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG.Ingrediente: faina alba de orez , amidon de cartofi , amidon de manioc , faina de quinoa 9%, Mix gom (psilium , guma de salcam ), sare marina, zahar alb de trestie ingredi
Caracteristici: produs bio, fara gluten, vegan, kosher Gramaj: 150g Descriere produs: paine fara gluten crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Primeal va vor uimi cu textura lor crocanta. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de hrisca 97.6%(din Bretania, Franta), zahar integral din trestie ( 2%), sare marina ingrediente provenite di
Caracteristici: produs bio, fara gluten, produs vegan, produs kosher Gramaj: 150g Descriere produs: paine fara gluten crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Nu contine sare sau zahar adaugat. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Primeal va vor uimi cu textura lor crocanta. Continut magneziu 199mg (53% din aport zilnic recomandat) si fier 3.8mg (27% din aport zilnic recomandat). Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru i