Patiser.ro; magazin online de unde puteti cumpara ustensile si accesorii pentru cofetarie, patiserie, ciocolaterie, gelaterie, brutarie, ingrediente, matrite silicon, etc.
Decorati deserturile intr-un mod original cu Dui Sprit cu varf rotund dintr-o singura bucata de otel inoxidabil. Diametru: O 22 mm. Dui de ornare rotund, ideal sa il utilizati pentru a decora prajituri si deserturi cu crema, briose, cookie - uri...si tot ce va puteti gandi. Pentru a utiliza duzele trebuie sa le introduceti intr-un pos de patiserie de unica folosinta sau reutilizabil. Daca se doreste schimbarea duzei in timp ce decorati desertul, trebuie sa folositi un adaptor de duza. Cu adaptorul p
Decorati deserturile intr-un mod original cu Dui Sprit cu varf rotund-zimtat, forma Stea Inchisa, dintr-o singura bucata de otel inoxidabil. Diametru varf: O 4 mm Dui de ornare model Stea Inchisa, ideal sa il utilizati pentru a decora prajituri si deserturi cu crema, briose, cookie - uri...si tot ce va puteti gandi. Pentru a utiliza duzele trebuie sa le introduceti intr-un pos de patiserie de unica folosinta sau reutilizabil. Daca se doreste schimbarea duzei in timp ce decorati desertul, trebuie sa
Decorati deserturile intr-un mod original cu Dui Sprit cu varf rotund-zimtat, forma Stea Inchisa, dintr-o singura bucata de otel inoxidabil. Diametru varf: O 6 mm Dui de ornare model Stea Inchisa, ideal sa il utilizati pentru a decora prajituri si deserturi cu crema, briose, cookie - uri...si tot ce va puteti gandi. Pentru a utiliza duzele trebuie sa le introduceti intr-un pos de patiserie de unica folosinta sau reutilizabil. Daca se doreste schimbarea duzei in timp ce decorati desertul, trebuie sa
Duiul de ornare model Stea, ideal sa il utilizati pentru a decora prajituri si deserturi cu crema, briose, cookie - uri...si tot ce va puteti gandi.
Taierea perfecta a aluatului este un criteriu de apreciere din partea clientilor perfectionisti si atenti la detalii. Castiga-le respectul ofera-le mereu motive sa te aprecieze, comanda acum un taietor aluat si obtine portionarea perfecta pentru aluaturile realizate de tine!
Taierea perfecta a aluatului este un criteriu de apreciere din partea clientilor perfectionisti si atenti la detalii. Castiga-le respectul ofera-le mereu motive sa te aprecieze, comanda acum un taietor aluat si obtine portionarea perfecta pentru aluaturile realizate de tine!
Taierea perfecta a aluatului este un criteriu de apreciere din partea clientilor perfectionisti si atenti la detalii. Castiga-le respectul ofera-le mereu motive sa te aprecieze, comanda acum un taietor aluat si obtine portionarea perfecta pentru aluaturile realizate de tine!
Taierea perfecta a aluatului este un criteriu de apreciere din partea clientilor perfectionisti si atenti la detalii. Castiga-le respectul ofera-le mereu motive sa te aprecieze, comanda acum un taietor aluat si obtine portionarea perfecta pentru aluaturile realizate de tine!
Taierea perfecta a aluatului este un criteriu de apreciere din partea clientilor perfectionisti si atenti la detalii. Castiga-le respectul ofera-le mereu motive sa te aprecieze, comanda acum un taietor aluat si obtine portionarea perfecta pentru aluaturile realizate de tine!
Tava de patiserie cu structura din aluminiu, ce poate fi folosita pentru coacerea produselor de panificatie, patiserie sau cofetarie. Cu suprafata perforata.
Tava ondulata pentru baghete, din aluminiu perforat si teflonat cu 7 alveole pe latimea de 600mm. Cu suprafata perforata.
Tava ondulata pentru baghete, din aluminiu perforat cu 5 alveole.
Cos traditional de dospire a aluatului baneton, cu dimensiuni inferioare 19 x 7 cm si dimensiuni superioare 22 x 11 x h 8 cm, avand capacitatea de 0.5 Kg. Sunt facute din ratan, un material natural cu proprietati excelente, ce ajuta la fermentarea aluatului. Cosul retine si absoarbe caldura mediului ambiant ce asigura formarea unei cruste cu un aspect rustic. Rezultatul va fi o paine frumoasa, delicioasa si crocanta dupa coacere. Cosul imprima aluatului un model dungat placut. Nu puneti bannetonul i
Cos traditional de dospire a aluatului baneton, cu dimensiuni inferioare 26 x 7.5 cm si dimensiuni superioare 30 x 14 x h 8 cm, avand capacitatea de 1 Kg. Sunt facute din ratan, un material natural cu proprietati excelente, ce ajuta la fermentarea aluatului. Cosul retine si absoarbe caldura mediului ambiant ce asigura formarea unei cruste cu un aspect rustic. Rezultatul va fi o paine frumoasa, delicioasa si crocanta dupa coacere. Cosul imprima aluatului un model dungat placut. Nu puneti bannetonul i
Cos traditional de dospire a aluatului baneton, cu dimensiuni inferioare 28 x 7 cm si dimensiuni superioare 32 x 14 x h 8 cm, avand capacitatea de 1.2 Kg. Sunt facute din ratan, un material natural cu proprietati excelente, ce ajuta la fermentarea aluatului. Cosul retine si absoarbe caldura mediului ambiant ce asigura formarea unei cruste cu un aspect rustic. Rezultatul va fi o paine frumoasa, delicioasa si crocanta dupa coacere. Cosul imprima aluatului un model dungat placut. Nu puneti bannetonul i