Patiser.ro; magazin online de unde puteti cumpara ustensile si accesorii pentru cofetarie, patiserie, ciocolaterie, gelaterie, brutarie, ingrediente, matrite silicon, etc.
Forma de copt rotunda este ideala pentru prepararea diverselor deserturi si prajituri, a produselor de patiserie pufoase si fragede.
Forma de copt rotunda este ideala pentru prepararea diverselor deserturi si prajituri, a produselor de patiserie pufoase si fragede.
Forma de copt patrata este ideala pentru prepararea diverselor deserturi si prajituri, a produselor de patiserie pufoase si fragede.
Forma de decupat aluat este ideala pentru prepararea diverselor deserturi si prajituri, a produselor de patiserie pufoase si fragede.
Forma de decupat aluat este ideala pentru prepararea diverselor deserturi si prajituri, a produselor de patiserie pufoase si fragede.
Oala profesionala din inox cu capac inclus, capacitate de la 1.9 litri pana la 98.2 litri. Oala este realizata prin tehnologie de stantare, cu baza anti-coroziva, triplu strat realizata din inox si aluminiu, ceea ce asigura distribuirea uniforma a caldurii. Manerele sudate intarite cu nituri rezistente la caldura.
Oala profesionala din inox cu capac inclus, capacitate de la 3.3 litri pana la 98.2 litri. Oala este realizata prin tehnologie de stantare, cu baza anti-coroziva, triplu strat realizata din inox si aluminiu, ceea ce asigura distribuirea uniforma a caldurii. Manerele sudate intarite cu nituri rezistente la caldura.
Oala profesionala din inox cu capac inclus, capacitate de la 3.3 litri pana la 98.2 litri. Oala este realizata prin tehnologie de stantare, cu baza anti-coroziva, triplu strat realizata din inox si aluminiu, ceea ce asigura distribuirea uniforma a caldurii. Manerele sudate intarite cu nituri rezistente la caldura.
Oala profesionala din inox cu capac inclus, capacitate de la 3.3 litri pana la 98.2 litri. Oala este realizata prin tehnologie de stantare, cu baza anti-coroziva, triplu strat realizata din inox si aluminiu, ceea ce asigura distribuirea uniforma a caldurii. Manerele sudate intarite cu nituri rezistente la caldura.
Oala profesionala din inox cu capac inclus, capacitate de la 3.3 litri pana la 98.2 litri. Oala este realizata prin tehnologie de stantare, cu baza anti-coroziva, triplu strat realizata din inox si aluminiu, ceea ce asigura distribuirea uniforma a caldurii. Manerele sudate intarite cu nituri rezistente la caldura.
Tigaia basculanta (brasiera) este un echipament multifunctional pentru bucatariile profesionale mari de restaurante sau hoteluri in care se poate fierbe, praji sau realiza diverse feluri de mancaruri sau sosuri in cantitati de peste 200 portii pe ora.
Tigaia basculanta (brasiera) este un echipament multifunctional pentru bucatariile profesionale mari de restaurante sau hoteluri in care se poate fierbe, praji sau realiza diverse feluri de mancaruri sau sosuri in cantitati de peste 200 portii pe ora.
Fierbatorul de paste este un echipament specializat pentru bucatariile profesionale mari de restaurante sau hoteluri in care se gatesc paste in cantitati de peste 200 portii pe ora.
Bain-marie electric de banc, GN1 1 sau 2x GN1 2 150mm este prevazut cu buton ergonomic pentru control al temperaturii de lucru cu interval intre 35-90 C si sistem de protectie a aparatului prin panoul de control, iar detaliile de pe panoul frontal sunt gravate cu laser, rezistand mai bine in timp.
Masina de gatit 6 focuri (3.5kW + 3x5kW + 2x7kW) si cuptor electric convectie este produsa de Stalgast in Polonia si este destinata procesarii termice a alimentelor in diverse tipuri de bucatarii profesionale.