Va oferim o gama variata si completa de echipamente in domeniul Horeca. Echipamentele pe care le comercializam sunt produse la cele mai înalte standarde posibile.
Masina de gatit cu 2 arzatoare este destinata tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Masina de gatit cu 2 plite este destinata tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Masina de gatit cu 4 arzatoare si cuptor este destinata tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Grill fry-top electric cu cuptor este un echipament profesional conceput pentru restaurante, hoteluri, cafenele, unitati fast food, precum si pentru uz casnic. Grill-ul electric este un echipament versatil multumita zonei sale de coacere generoase, astfel cu acest echipament pot fi preparate o mare diversitate de retete, de la burgeri pana la legume.
Cauti Gratar fry-top cu apa? La Magora, gasesti o gama variata de echipamente profesionale HoReCa. Profita acum de oferta noastra! Calitate Garantata!
Cauti Gratar fry-top cu apa? La Magora, gasesti o gama variata de echipamente profesionale HoReCa. Profita acum de oferta noastra! Calitate Garantata!
Marmita profesionala, asigura flexibilitate si eficienta sporita Cu ajutorul marmitei puteti prepara usor si eficient cantite mare de mancare. Marmita este un echipament multifunctional proiectat pentru bucatarii profesionale. Este ideal pentru a pregatit: supe, mancaruri cu legume, paste, orez, tocanita sau alte mancaruri.
Bain-Marie electric este un echipament de banc realizata din structura de inox AISI 304, de 1,5 mm si prevazut cu robinet de scurgere a uleiului.
Bain-Marie electric este un echipament de banc realizata din structura de inox AISI 304, de 1,5 mm si prevazut cu robinet de scurgere a uleiului.
Bain-Marie electric este un echipament de banc realizata din structura de inox AISI 304, de 1,5 mm si prevazut cu robinet de scurgere a uleiului.
Bain-Marie electric este un echipament de banc realizata din structura de inox AISI 304, de 1,5 mm si prevazut cu robinet de scurgere a uleiului.
Tigaia basculanta asigura flexibilitate si eficienta sporita Tigaia basculanta este un echipament multifunctional proiectat pentru bucatarii profesionale de dimensiuni medii si mari. Este ideal pentru fierberea, rumenirea sau prajirea alimentelor in cantitati mari. Echipat cu sistem de rabatare manual, faciliteaza descarcarea alimentelor.
Tigaia basculanta asigura flexibilitate si eficienta sporita Tigaia basculanta este un echipament multifunctional proiectat pentru bucatarii profesionale de dimensiuni medii si mari. Este ideal pentru fierberea, rumenirea sau prajirea alimentelor in cantitati mari. Echipat cu sistem de rabatare manual, faciliteaza descarcarea alimentelor.
Tigaia basculanta asigura flexibilitate si eficienta sporita Tigaia basculanta este un echipament multifunctional proiectat pentru bucatarii profesionale de dimensiuni medii si mari. Este ideal pentru fierberea, rumenirea sau prajirea alimentelor in cantitati mari. Echipat cu sistem de rabatare manual, faciliteaza descarcarea alimentelor.
Tigaia basculanta asigura flexibilitate si eficienta sporita Tigaia basculanta este un echipament multifunctional proiectat pentru bucatarii profesionale de dimensiuni medii si mari. Este ideal pentru fierberea, rumenirea sau prajirea alimentelor in cantitati mari. Echipat cu sistem de rabatare manual, faciliteaza descarcarea alimentelor.