Ingrediente: nuca de cocos (85%) si apa. Cum se face? Puneti conserva la frigider peste noapte, sau minim 3 ore, apoi turnati-o intr-un castron si bateti-o (proces asemanator cu frisca obisnuita). Cum o folosim noi: - Facem deserturi, prajituri cu ea - Puneti peste frisca pudra de vanilie, pentru un plus de gust
Ingrediente : Apa, piper Jalapeno ECO, otet ECO. Cum folosim noi: - Ii combinam cu maslinele noastre delicioase si alte legume - Ii punem in reteta noastra preferata de piadine cu salsa de legume
Cu Amaizin Coconut Whipping Cream ai o frisca vegana delicioasa in cel mai scurt timp. Crema de nuca de cocos creeaza textura perfecta pentru prajituri si deserturi. Mod de utilizare: pastrati conserva la frigider peste noapte, turnati-o intr-un castron si bateti-o! Gramaj: 400g Tara de proveneinta: Sri Lanka
Chipsuri de porumb naturale organice Amaizin, fara gluten. Amaizin selecteaza doar cele mai bune produse si ingrediente organice din intreaga lume. In cautarea celor mai bune chipsuri de porumb organice, s-a ajuns in mod surprinzator in Europa! Chipsurile autentice de porumb Amaizin sunt preparate dupa o reteta mexicana originala, cu porumb fin organic, european, fara OMG. Chipsurile de porumb fara gluten sunt prajite in ulei de floarea-soarelui cu un continut ridicat de acid oleic si bogate in grasimi
Foitele de orez Amaizin sunt fabricate din 62% orez organic. La aceasta se adauga amidon de tapioca, atat organic, cat si local. Acest amidon face foile sa fie putin mai elastice si mai usor de rulat. Nu contin gluten sau grau, fiind potrivite pentru vegani vegetarieni. Dupa ce faina de orez si amidonul de tapioca sunt dizolvate in apa, substanta laptoasa se toarna pe o farfurie pentru a se usuca intr-un cuptor cu banda. Formele sunt perforate din foile subtiri de hartie de orez si apoi impachetate.
Laptele de cocos este extras din pulpa nucii de cocos, rasa si stoarsa, din care se obtine un lichid, numit si lapte de cocos, bogat in vitaminele C, E, B1, B3, B5 si B6 si minerale ca fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu si fosfor. Laptele de cocos la conserva este o alternativa vegetariana, vegana sau de post pentru laptele de vaca si a devenit popular gratie gustului bun, nutrientilor pe care ii contine, faptului ca poate fi consumat fara probleme de persoanele care sufera de intoleranta la lactoz