Vin din mure, produs in Romania, cu atestat de produs traditional. Este obtinut prin fermentatie naturala a fructelor de mure si are o tarie alcoolica de 11 grade. Are o culoare rosie cu nuanta violacee, cu o aciditate de 5,5 gr l si un continut zahar de 23 gr l. Gust este usor dulce cu un buchet specific pentru un vin de mure. Caracteristici: Tip: Demidulce Alcool 11 % vol. Temperatura de servire: 8-12 C Temperatura de pastrare: 5-15 C Cantitate: 750 ml Nu contine sulfiti!
Vin de coacaze, din gama rosu-dulce, obtinut prin fermentatie naturala a fructelor. Vin are un aspect foarte limpede, cu o tarie alcoolica de 12 grade. Culoarea este una rosie cu gust dulce si un buchet specific unui vin de coacaze. Caracteristici: Tip: Demidulce Alcool 12 % vol. Temperatura de servire: 8-12 C Temperatura de pastrare: 5-15 C Cantitate: 750 ml Nu contine sulfiti!