Ingrediente: muguri de bambus , apa, sare de mare. provin din agricultura ecologica. Mugurii de bambus sunt un ingredient iubit fiind folosit in prepararea unui curry sau pentru taieteii asiatici, ori pentru alte preparate la wok.
Ingrediente: varza alba (84%), morcovi (8%), sare, condimente (granule de ardei , chilli , boia dulce de ardei ), ceapa( 1,7%), usturoi , ghimbir . provin din agricultura ecologica. Kimchi este o specialitate culinara traditionala coreana. Preparat pe baza de varza alba, morcovi, ceapa, ardei si ghimbir, avand un gust picant, condimentat, fresh si usor acrisor, este potrivit ca garnitura sau in supe.
Ingrediente: ghimbir , concentrat de suc de ananas , zahar brut din trestie de zahar , sare de mare, ulei de floarea-soarelui , otet din vinars , pudra de ceapa , pudra de curcuma , pulbere de galgant , concentrat de suc de lamaie , pudra de lemongrass , pudra de chili , coriandru , faina de mustar , chimen , schinduf , ulei esential de mandarine . provin din agricultura ecologica. Pasta bio de curry Thailandeza, exotica, din condimente organice confera supelor, sosurilor si curry-ului o condimentare
Ingrediente: boabe de soia (65%), apa, sare de mare, faina de orz prajita, Aspergillus oryzae. provin din agricultura ecologica. Miso-ul bio, puternic, nepasteurizat de soia isi dezvolta aroma picanta si plina de aroma in perioadele lungi de maturare. Arche Hatcho Miso este o pasta pentru condimente organice vegane. Miso-ul traditional organic merge bine cu sosuri, tocanite, feluri de mancare cu legume radacinoase si este un delicios condiment de baza pentru supe abundente. Indulcire: neindulci
Ingrediente: orez . provine din agricultura ecologica. Orez bio pentru Sushi este ideal pentru sushi bio de casa. Orezul alb Selenio din nord-vestul Italiei este usor de prelucrat: boabele fine de orez rotunde se umfla in timpul gatitului si se lipesc bine. Orezul de sushi este, de asemenea, ideal ca garnitura pentru curry-ul thailandez sau in mancarurile din wok si tigaie asiatice. Asiatic original, orez Sushi bio Arche poate fi consumat cu usurinta cu betisoare. Mod de preparare: Puneti 1 cana
Ingrediente: amidon de mazare . provin din agricultura ecologica. Taitei transparenti din amidon de mazare bio FARA GLUTEN incolori - unici si organici! Specialitatea taiteilor asiatici este atat de populara datorita gamei sale largi de utilizari si a aspectului sau aproape transparent: in supe, sosuri, prajite, in salate cu legume, menta, ardei iute, coriandru si nu trebuie uitate in delicioasele rulouri de primavara. Taiteii incolori bio fara gluten sunt facuti din amidon de mazare organica pura.
Ingrediente: ulei de susan prajit . provine din agricultura ecologica. Semintele de susan bio pentru acest ulei de condimentat organic de inalta calitate provin din intreaga lume, doar cateva picaturi dau mancarurilor dvs. o nota fina prajita si o nota asiatica! Uleiul de susan bio prajit este un ulei de condimentat de inalta calitate si rafineaza mancarurile precum supe, taitei si legume cu o nota fina de nuci. Pentru a aburii legumele, amestecati ulei de susan cu ulei de arahide sau ulei de rapita
Ingrediente: apa, orez nedecorticat (22%), Aspergillus oryzae. provin din agricultura ecologica. Genmai Su Arche este un otet de orez bio fermentat natural, fin si acru. Otetul de orez este adesea folosit pentru sosuri de salata, marinat si sosuri, dar de asemenea, completeaza felurile de linte si fasole cu gust usor acru.
Ingrediente: caise Umeboshi (74%) (Prunus mume), sare de mare, frunze de shiso (Perilla frutescens). provin din agricultura ecologica. Otetul bio Ume Su Arche, este condimentat acru-fin poate fi folosit ca si un otet obisnuit si imbogateste multe feluri de mancare cu nota sa fructata si sarata. Delicios ca sos, in tartine, preparate din legume si sosuri de salata.
Ingrediente: apa, sirop de orez , sos de soia Tamari (22%)( apa, boabe de soia (23%), sare, alcool din trestie de zahar ), concentrat din suc de mere , melasa , otet de mere , pudra de anason stelat . provin din agricultura ecologica. Sosul Ketjap Manis Arche este un sos de soia dulce in stil indonezian. Se potriveste perfect cu tofu, legume, peste sau carne.
Ingrediente: apa, Tamari sos de soia 15%: (apa, boabe de soia, sare, alcool din zahar), sirop de orez , alge uscate (Himanthalia elongata), sare de mare, otet de mere . provin din agricultura ecologica. Sosul No Fish Arche este un sos marin condimentat vegan. Se potriveste perfect cu tofu, legume, peste sau carne si poate fi folosit inclusiv la marinare. NU CONTINE PESTE.
Ingrediente: alga rosie (Palmaria palmata), laptuca de mare (Ulva sp.), alga rosie (Porphyra sp.) (in diferite proportii). provin din colectare ecologica certificata de alge, recoltate in Atlanticul de Nord-est. Alge de mare Arche este un amestec de alge bio, uscate, cu o aroma picanta fina. Excelent ca supliment delicios la salate, supe, omlete si cartofi prajiti. Ofera sosurilor si condimentelor pentru peste sau tofu o nota picanta. Clatiti algele de mare organice Arche intr-o sita sub apa curen
Ingrediente: baby porumb , apa, sare de mare. provin din agricultura ecologica. Mini porumb bio in saramura este murat in apa si sare de mare. Stiuletii de porumb sunt crocanti, fin condimentati si decorativi pentru multe feluri de mancare.
Ingrediente: boabe de soia 47%, orez integral 33%, sare de mare, apa, Aspergillus oryzae. provin din agricultura ecologica. Arche Miso Genmai ecologic este o pasta pentru condimentat vegana. Orezul aromatic MISO din orez brun si soia se maturizeaza intr-un adevarat model global in 18 luni: Arche Bio Genmai Miso ofera supelor, sosurilor si altor preparate abundente o nota echilibrata, picanta. General Arche Miso Genmai este o pasta de condimente fermentata natural, fara gluten, fabricata din soi
Ingrediente: germeni de soia , apa, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid ascorbic, sare de mare. provin din agricultura ecologica. Germenii de soia sunt specifici in bucataria asiatica, insa sunt un ingredient apreciat si folosit in pregatirea diferitor preparate vegane sau vegetariene. Gustul lor fin si asemanator celor de nuci permite sa fie folositi in mai multe retete si pentru rafinarea diferitor preparate: salate preparate la tigaie alte preparate calde Nu trebuie decat sa-i sc