Intens, cremos, cu arome de fructe tropicale, pere si pepene galben, bine integrate de note lemnoase si vanilice. Corpolent si catifelat, cu aciditate bine echilibrata, acest vin impresioneaza prin buchet atragator si postgust lung. Savuros alaturi de mancarurile cu sos alb, homar, carne de curcan, budinci si prajituri cu crema de unt. Se recomanda a fi servit foarte bine racit.
Au fost alese cele mai bune butoaie pentru patru soiuri cu personalitate distinctă pentru a crea un vin complex, rafinat si generos. Fiecare dintre cele patru soiuri isi aduce nota personala , mai pregnanta sau mai subtila, pentru ca vinul sa fie armonios, rafinat si elegant, cu arome bogate de fructe negre bine coapte, prune uscate si stafide.
Vin alb dulce, din Romania Din struguri traditionali romanesti provenind din regiunea Dealu Mare Sahateni, Tamaioasa Romaneasca a Aureliei Visinescu este un vin intens aromat cu nas foarte bogat de trandafiri, pepene galben si busuioc. Gustul culmineaza cu o explozie de arome, predominante fiind cele de grapefruit rosu si piersica, completate perfect de aciditatea vioaie.
Arome intense de fructe negre bine coapte, condimente, in special piper negru si rosu, gust catifelat si intens. Taninii fini si notele vanilice de la invechirea in barrique din stejar romanesc sunt bine integrate in structura corpolenta a vinului. Finalul este lung, puternic condimentat, cu note de ciocolata neagra si cacao.