Sucul de coacaze combate digestia lenta, tranzitul intestinal incetinit, ajutand la impiedicarea instalarii obezitatii. Gustul, fiind usor acrisor, are efect stimulent asupra sistemului digestiv. Coacazele reprezinta o adevarata arma naturala a dietoterapiei in obezitate dar si in bolile de piele ce nu raspund la alte forme de tratament. Ingrediente: coacaze negre 67%, zahar 33%. Nu contine conservanti, coloranti sau arome. Cantitate neta: 300ml
Coacazul negru este cunoscut pentru fructele bogate in glucide, proteine, acizi grasi si minerale, avand actiune tonica generala, remineralizanta si revitaminizanta. Coacazele sunt recomandate in starile anemice si in deficitul de fier. Extractul din flori este utilizat in parfumerie iar frunzele sunt utilizate in medicina naturista ca diuretic. Fara zahar, fara indulcitori, fara arome si conservanti Cantitate neta: 300ml
Papadia (Taraxum officinale) are cel mai puternic efect detoxifiant, trateaza bolile rinichilor si ficatului, este utila in caz de hipertensiune, diabet si folosita in diete datorita vitaminelor K, A, C si calciului, fierului si potasiului. Bautura racoritoare sau medicament, siropul de papadie este intotdeauna deliciul celor mici, alaturi de o prajitura sau niste biscuiti. Ingrediente: infuzie de flori de papadie 50%, zahar 50%. Nu contine conservanti, coloranti sau arome. Cantitate neta:
Merisorul (afinul rosu) este un arbust stufos de 10-30 cm inaltime, care creste la altitudini mari, pe pajisti si in luminisuri. In Romania se gaseste in tot lantul carpatic, dar predominant in Apuseni. Datorita continutului mare de principii active si de antioxidanti, merisorul (fructe si frunze) contribuie la prevenirea si tratarea urmatoarelor afectiuni: bolile tractului urinar (in special la femei), infectiile din organism, bolile cardiovasculare, ulcerul gastric, cariile dentare, bolile reumatice.
Ingrediente: visine 67%, zahar 33%. Nu contine conservanti, coloranti sau arome. Siropul de visine reuseste sa se mentina in topul celor mai raspandite si consumate siropuri datorita gustului dulce acrisor si parfumului inconfundabil. Pe langa toate acestea, visinele aduc un aport important de antioxidanti, saruri minerale si vitamine organismului nostru.
Macesele sunt un izvor de vitamina C, E si F. De aceea sunt si un medicament revigorant, energizant si vitaminizant care alunga oboseala, gripele, virozele, asigura buna functionare a aparatului digestiv, a sistemului cardiovascular, protejeaza circulatia coronariana si pe cea periferica. Pasta, siropul si ceaiul de macese sunt si pretioase delicatese culinare datorita unicitatii lor, a dificultatii cu care sunt culese si a procesului de preparare. Gustul lor intens si acrisor, textura de balsam ce-ti ne
Afine 100%. Fara zahar, fara indulcitori, fara arome si conservanti. Cu un continut ridicat de pectina - un conservant natural care pastreaza principiile active si gustul fructelor proaspete - bunatatile fara zahar din Camara de la Munte pot fi consumate ca atare (deserturi, gustari, sosuri pentru carne, legume sau paste) sau cu o lingurita de miere, dupa preferinta. Afinul (fructe si frunze) este folosit in medicina naturista, la prevenirea sau tratarea afectiunilor vasculare, infectiilor (in speci
Coacaze negre 100%. Fara zahar, fara indulcitori, fara arome si conservanti. Coacazele sunt fructe miraculoase prin continutul lor de vitamine dar si datorita beneficiilor aduse organismului dintre care putem enumera: ameliorarea oboselii, intarirea sistemului imunitar, cresterea acuitatii vizuale, stimularea cresterii oaselor si dezvoltarea ligamentelor. Datorita continutului scazut de zaharuri coacazele pot fi consumate si de diabetici.
Ingrediente: caise 67%, zahar 33%. Nu contine conservanti, coloranti sau arome. Caisele reprezinta o sursa importanta de vitamine si minerale, avand numeroase substante nutritive benefice organismului precum: fosfor, potasiu, calciu, fier, vitamina A, magneziu, zinc, vitamina C, vitamina B6, betacaroten. Datorita nivelului ridicat de fier, caisele sunt recomandate persoanelor cu forme severe de anemie, totodata aceste fructe au un continut crescut de fibre alimentare si o concentratie scazuta de grasim
Ingrediente: coacaze negre 67%, zahar 33%. Nu contine conservanti, coloranti sau arome. Coacazele negre sunt bogate in vitaminele C, B6, PP dar si in minerale precum calciu, fier si fosfor. Fructele au actiune tonica generala, vitaminizanta fiind recomandate persoanelor anemice, celor cu deficit de fier, dar si in cazurile de surmenaj. Coacazele negre sunt eficiente in ameliorarea alergiilor datorita efectului de stimulare a corticosuprarenalei cat si de reducere a inflamatiei. Frunzele de coacaz sunt
Ceaiul de cimbrisor combina aromele puternice si vitaminele benefice ale cimbrisorului salbatic de munte, cules din inima Apusenilor. Acesta are efecte antibiotice puternice fiind recomandat ca remediu natural impotriva racelii si gripei, afectiunilor pulmonare, reumatice sau hepatice. De asemenea este cunoscut pentru efectul tonic si stimulent recomandat in combaterea anemiilor. Nu contine conservanti, coloranti sau arome.
Ceaiul pentru raceala si gripa este un amestec rafinat de muguri de brad si cimbrisor salbatic de la munte, ideal pentru combaterea tusei si a bronsitei. Plantele sunt pastrate cu mare grija in borcane de sticla astfel incat sa nu isi piarda aspectul unic si aroma deosebita. Nu contine conservanti, coloranti sau arome.
Produs traditional romanesc, fabricat manual, 100% natural din ingredinte alese cu grija. Acest produs este preparat dupa o reteta veche, cu daruirea pe care o aveau bunicii nostri. Ingrediente: vinete 50%, ardei capia 27%, rosii 10%, ceapa 10%, ulei, piper, sare, dafin.
Ingrediente :ardei capia40%, ardei iute 27%, zahar 33%. Continut total de zaharuri 45%
Ingrediente: suc de fructe de soc 67%, , zahar 33%.