Sos de soia Tamari, fara gluten, produs in Japonia, la poalele muntelui Ena, in partea sudica a Alpilor japonezi, de catre artizani cu o experienta de peste o jumatate de secol. Este obtinut din boabe de soia intregi, lasate la fermentat conform retetelor traditionale, apoi lasat la maturat pentru 9 luni. Produs ecologic vegan. Tamari este un condiment japonez important, facut din boabe de soia (versiunea fara grau a sosului Shoyu). Literal inseamna lichid presat din boabe de soia, initial fiind un lic
Clearspring Sweet White Miso este un miso de scurta durata in stil Kyoto, cu o minunata bogatie cremoasa si o dulceata usor sarata, facut in mod traditional in loturi mici pentru a-si mentine calitatea deosebita. Culoarea deschisa se poate intuneca in timp din cauza imbatranirii naturale, dar acest lucru nu ii modifica aroma. Sweet White Miso a fost istoric rezervat bogatilor si regalitatii, deoarece este facut cu o multime de koji de orez, care era foarte scump la acea vreme. Cu toate acestea, acum ca o