Culoarea acestui vin este auriu deschis stralucitor. Buchetul bogat si complex al acestui vin se deschide catre dulceata florilor albe si a caiselor uscate cu o usoara nota de vanilie. , , , , , , , Gustul sau este generos, rotund si bine structurat, cu arome de piersica si para condimentata.
Acest vin are un buchet proaspat si expresiv de coacaze negre si mure. Structura acestui vin prezinta echilibru intre aroma proaspata si suculenta de mure si taninii delicati.
Acest vin are un buchet puternic de coacaze negre proaspete si violete cu o usoara nota de ciocolata. Gustul sau generos si intens fructat este imbracat intr-o subtila nota de cafea proaspat prajita. Taninii matasosi si copti asigura vinului un potential bun de invechire.
Culoarea acestui cabernet este rubiniu inchis profund. Acest vin are un buchet predominant de coacaze negre proaspete cu o nota de stejar. Gustul sau profund de fructe proaspete este combinat cu o usoara nota de vanilie.
Cramposie Selectionata este un soi romanesc, chiar din zona Dragasani, ce s-a adaptat perfect solului sau de origine. Culoarea sa este galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi. Este un vin usor de consumat prin excelenta. Acest vin are un buchet proaspat si expresiv de para si mar verde. Gustul sau este persistent si plin de viata iar aciditatea sa este proaspata si usor intepatoare. Prezinta influente citrice combinate cu o usoara mineralitate. Are un buchet proaspat si expresiv de para si
Acest Sauvignon Blanc provine din clona de calitate superioara din Europa de Vest. Calitatile acestui soi sunt bine cunoscute in toata lumea iar noi credem in potentialul sau de a crea un vin bun in zona Dragasani. 20% din acest vin este fermentat si maturat timp de 6 luni in butoaie de stejar. Restul vinului este fermentat in cisterne de inox cu temperatura controlata. Culoarea este galben deschis cu reflexii verzui. Acest vin prezinta arome de grapefruit si iarba proaspata alatur
Acest Rose este facut din Cabernet Sauvignon, un soi raspandit astazi in toata lumea datorita potentialului la crearea celor mai bune vinuri rosii si Merlot un soi cunoscut de asemenea de multa vreme. Primul soi da structura vinului, iar al doilea ii da usoare note florale, rotunjime si final elegant. Culoarea sa este roz deschis si luminos. Buchetul dezvaluie arome de capsune salbatice si cirese proaspete. Gustul este proaspat, cu aroma de coacaze rosii si aciditate plac
Cabernet SauvignonMerlot este un soi frantuzesc de vin, care a fost adus in Romania cu cateva secole in urma. Prezenta sa in zona Dragasani dovedeste compatibilitatea sa cu solul acestei regiuni. 10% din acest vin este invechit in baricuri de stejar timp de 7 luni; restul vinului este pastrat in cisterne de inox. Culoarea acestui cupaj este negru rosiatic intens. Acest vin are un buchet proaspat si expresiv de coacaze negre si mure. Structura acestui vin prezinta echilibru intre arom
Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul romanesc care a imbratisat cu gratie si eleganta pamantul din Dragasani, luand tot ceea ce este mai bun din sol. 40% din acest vin este invechit in baricuri (noi in proportie de 90%) timp de 14 luni; restul vinului este pastrat in cisterne de inox. Culoarea acestui cabernet este rubiniu inchis profund. Acest vin are un buchet predominant de coacaze negre proaspete cu o nota de stejar. Gustul sau profund de fructe proasp
Cabernet Sauvignon (60) si Merlot (40%) sunt doua soiuri de struguri prezente de multi ani in Romania si care si-au dovedit compatibilitatea cu regiunea Dragasani, dand nastere unor vinuri speciale. Acest cupaj legendar a fermecat iubitorii de vin de-a lungul secolelor cu aromele irezistibile rezultate din aceasta combinatie. 50% din Merlot si din Cabernet Sauvignon a fost maturat in butoaie de stejar (100% noi) timp de 14 luni. Culoarea acestui vin este rubiniu inchis profund. Buchetu
Este un cupaj superb inspirat de povestea printului calator prin viile Dragasanilor, obtinut din struguri Sauvignonasse (30%), Cramposie Selectionata (25%), Muscat Ottonel (25%) si Feteasca Regala (30%) culesi manual din vii selectionate. Sortimentul combina armonios note fructate si note florale, conturand un buchet absolut captivant, care alinta simturile. Proaspat si delicat, buchetul etaleaza note de fructe cu miez alb, citrice si influente florale de trandafir. Arome bogate de para zemoasa
Avincis - Domnul de Roua Rose Sticla de 750 ml
Cupajul inspirat de povestea printului calator prin viile Dragasanilor este realizat din struguri Cabernet Sauvignon (50%), Merlot (35%) si Pinot Noir (15%) culesi manual si captiveaza cu buchetul sau nuantat, excelent echilibrat. Vinul este usor de baut si prezinta o aciditate proaspata. Buchetul proaspat si fructat, dominat de note de mure, cirese negre bine coapte si coacaze negre. Arome intense de fructe de padure negre si rosii, cirese dulci si prune zemoase. Sticla de 750 ml
Avincis Feteasca Regala impresioneaza prin expresivitatea sa aromatica, influentata de fermentarea si maturarea timp de opt luni in baricuri frantuzesti din lemn de stejar a unui procent de 30% din cantitate. Caracterul complex al vinului este insa bine structurat, astfel ca sortimentul devine usor de baut. Un buchet bogat, care combina frumos note florale cu accente de caise uscate si vanilie. Arome dulcege de piersici zemoase, mangaiate de soare, pere albe si condimente delicate. Stic
Pinot Noir este un soi relativ recent in zona Dragasanilor, dar care s-a integrat excelent, dand nastere unor sortimente deosebite. Este si cazul acestui vin obtinut din struguri culesi manual din parcele selectionate. O treime din vin este maturata timp de 14 luni in baricuri din lemn de stejar, pentru a contura un buchet cat se poate de rafinat si complex. Avincis Pinot Noir este un vin sobru. Parfum fructat, dominat de note de capsune, cirese, visine, accente vegetale si nuante pamantii subt