Soi de struguri: Cabernet Sauvignon Continut de alcool: 14.9% Temperatura de servire: 14-16 Celsius Asociere gastronomica: vita, oaie sau branzeturi foarte maturare Parfum de fructe rosii coapte, prune supracoapte si nuante vegetale. In scurt timp de la deschidere apar notele de maturare in baricuri de origine franceza si romaneasca cum ar fi nuca de cocos, piperul negru si scortisoara. Gustul este plin, cu tanini moi, fructat, armonios si postgust de intensitate medie spre inalta.
Soi de struguri: Sauvignon Blanc Continut de alcool: 13,5% Temperatura de servire: 8-12 Celsius Mancare: paste cu sosuri de branza, fripturi de curcan, peste gras, ton sau sturion
Soi de struguri: asamblaj din Sauvignon Blanc si Chardonnay Continut de alcool: 12.5% Temperatura de servire: 8-12 C Mancare: Preparate pe baza de peste, branzeturi romanesti, sosuri pe baza de smantana, paste carbonara Bon Viveur Alb este un vin obtinut din Chardonnay si Sauvignon Blanc, care se prezinta cu note aromate de unt, vanilie si usoare nuante de lemn, scortisoara si cuisoare, dar si cu arome de soc si menta. Gustul este complex, bogat in texturi iar postgust de intensitate ridicata.
Soi de struguri: asamblaj din Cabernet Sauvignon si Merlot Continut de alcool: 14.3% Temperatura de servire: 14-18 Celsius Mancare: fripturi generoase de vita maturata, cotlete de berbecut sau platouri cu branzeturi maturate, tari Un vin elegant, cu arome intense si fructate, ce pare construit dupa un sablon clasic. Aromatic, livreaza degustatorului senzatii de visine amarui, cirese negre, gemuri de prune si coacaze negre, completate de tonuri de vanilie, cutie de lemn, ciocolata si grafit. Gustu
Soi de struguri: Merlot Continut de alcool: 14.5% Temperatura de servire:12-16 Celsius Recomandat alaturi de: cotlete de berbecut, gratare cu carne de porc, jumari, branzeturi frantuzesti de genul Brie Vinurile Editiei de Colectie Anno, reprezinta imbinarea fericita a tehnologiei aplicate si a factorilor climatici potriviti anului respective. ANNO Merlot 2016 este un vin catifelat, de culoare rosu violaceu, cu arome intense de fructe rosii precum zmeura si visinele, completat de note de lemn, fum
Soi de struguri: Merlot Continut de alcool: 14% Temperatura de servire: 12-16 Celsius Recomandat alaturi de: pizza, paste cu sos rosu, preparate pe baza de carne de porc Vin catifelat, cu parfum de fructe rosii precum zmeura si visine, completat de note de baric, fum de trabuc si cocos.Gustul este echilibrat, complex si exploziv, in care se simt clar si bine definit senzatiile de mure, visine si vanilie. Postgustul este lung, aromat.