Trezeste barista din tine! Cei care isi savureaza cafeaua in mod constient, descopera din cand in cand diferente - atat din punct de vedere vizual cat si al gustului. Daca iti pui pentru prima data intrebarea: de ce rezista spuma cremoasa pe un espresso mai mult decat pe altul? Sau de ce, la cappuccino, cafeaua nu se amesteca cu spuma de lapte? Atunci esti pe drumul cel bun pentru a ajunge sa iti prepari intre proprii pereti o cafea de cea mai inalta clasa. si exact pentru asta am dezvoltat gama Dallmayr
Dallmayr Crema D, Oro Intensa este un amestec premium de boabe de cafea care ofera un profil de aroma bogat si intens. Aceasta varietate speciala este facuta dintr-un mix de boabe Arabica si Robusta, selectate cu grija si prajite pentru a crea un echilibru perfect intre forta si aroma. Boabele Arabica asigura un gust neted si bland, in timp ce boabele Robusta adauga un caracter puternic si robust cafelei. Rezultatul este o ceasca de cafea cu o intensitate medie si o crema aurie care este atat catifel
Cafea macinata, Dallmayr Prodomo, 500 gr Dallmayr prodomo contine intreaga doza de cofeina stimulanta, desi inaintea prajirii, printr-un procedeu special de rafinare, din aceasta se elimina multe substante iritante si amare.etoda de prajire, care favorizeaza conservarea intregii arome, ii confera gustul inconfundabil - un deliciu pentru toti iubitorii de cafea. Si pentru aceia care prezinta de obicei sensibilitate la cafea. Garantat din 100% Cafea arabica. Mod ambalare: punga 500 gr
Dallmayr Ethiopia este adecvata pentru prepararea clasica de cafea la filtru, fie la un aparat cu filtru sau cu filtru manual. Daca alegeti Dallmayr Ethiopia boabe intregi, va rog sa fiti atent la macinarea fina a boabelor. 100% Arabica. Etiopia, tara din Africa de Est este tara de origine a cafelei. Aici a fost descoperita planta in secolul 9. Chiar si astazi se culeg boabele de cafea preponderent de pe arbustii din jungla, care provin din puieti salbatici. La o ceasca va recomandam 6 , 8 g pudra d
Dallmayr Classic Senseo Paduri, 36 de discuri de cafea gustoase, cu aroma intensa de la Dallmayr. Dallmayr Classic este o compozitie perfect echilibrata si selectata de boabe unice Arabica (100%), provine de la plantatii recunoscute, situate in Etiopia. Acestea au fost completate cu adaosuri de alte soiuri de boabe arabica din America de Sud, America Centrala si Asia. Intregul mix a fost bine echilibrat, desi intens, ceea ce a permis obtinerea unei puteri optime si a unei arome uimitoare, stimuland simtur
Dallmayr Espresso Monaco combina cultura cafelei italiene cu aroma caracteristica Dallmayr. Acest espresso sofisticat din boabe arabica este prajit cu atentie si intens, astfel incat sa poata fi preparat in mod autentic italian intr-un espressor. Corpul sau usor si aroma fina se imbina armonios cu notele de ciocolata pentru a forma o nota acida delicata. Espresso Monaco este o specialitate de cafea espresso, prajita usor, sofisticata. Preparare: Dallmayr Espresso Monaco este perfect pentru prepararea intr
Dallmayr Ethiopia este adecvat pentru prepararea clasica de cafea la filtru, fie la un aparat cu filtru sau cu filtru manual. Daca alegeti Dallmayr Ethiopia boabe intregi, va rog sa fiti atent la macinarea fina a boabelor. La o ceasca va recomandam 6 , 8 g pudra de cafea cu timpul de fierbere de maximum 8 minute. Exista o lingura practica de masura care faciliteaza dozarea, in care intra aproximativ 7 g de cafea. La filtrarea manuala, apa trebuie sa aiba o temperatura intre 92 si 95 C, asadar nu