David Chang

Ia o piersica. Memoriile lui chef

Ia o piersica. Memoriile lui chef

In 2004, Momofuku Noodle Bar s-a deschis intr-un spatiu mic si lipsit de orice decor din East Village, Manhattan. Bucatarul si patronul David Chang lucra la plita si servea ramen si chifle cu porc unui public format din alti bucatari, dar si din clienti nedumeriti, pentru care ramenul era o zeama instant cu taietei, servita intr-un recipient de polistiren. Nimeni nu avea cum sa stie pe atunci - cu siguranta tanarul bucatar nu dadea doi bani pe propriile sanse de reusita -, dar, desi esuase in aproape tot

Cumpără
Ia o piersica. Memoriile lui chef

Ia o piersica. Memoriile lui chef

In 2004, Momofuku Noodle Bar s-a deschis intr-un spatiu mic si lipsit de orice decor din East Village, Manhattan. Bucatarul si patronul David Chang lucra la plita si servea ramen si chifle cu porc unui public format din alti bucatari, dar si din clienti nedumeriti, pentru care ramenul era o zeama instant cu taietei, servita intr-un recipient de polistiren. Nimeni nu avea cum sa stie pe atunci - cu siguranta tanarul bucatar nu dadea doi bani pe propriile sanse de reusita -, dar, desi esuase in aproape tot

Cumpără