Ingrediente: faina de porumb prajit, sare. VALORI NUTRITIONALE MEDII PENTRU 100G ENERGIE kj 1578 ENERGIE kcal 372 GRASIMI g 1 din care SATURATE g 0,2 CARBOHIDRATI g 82 din care ZAHARURI g 0,6 FIBRE g 3,5 PROTEINE g 7 SARE g 2 Toate fotografiile produselor, descrierile si specificatiile pr
Paste Spaghettini De Cecco n.11 500g Spaghettini n.11 sunt o varianta mai mica si delicioasa a clasicului Spaghetti, iar acest tip de paste provine din sudul Italiei, in special din Napoli. Spaghettini sunt serviti excelent cu sosuri de crustacee si fructe de mare, cu sosuri care se prepara rapid, cu ulei de masline extravirgin, o picatura de usturoi, ardei rosu si hamsii. Din 1886 pentru De Cecco traditia de a face paste exista, fara compromisuri. Au adus placerea autentica a bucatariei italie
Pastele de gris din grau dur sunt un mare clasic al culturii gastronomice italiene, reprezinta inima productiei De Cecco. Istoric, exista o definitie oficiala a numelui spaghetto in primul dictionar al limbii italiene de Nicolo Tommaseo si Bernardo Bellini (1819). Aici gasim spaghetul ca substantiv masculin, diminutiv al lui snur dar si Spaghetti Soup care sunt de grosimea unui siret subtire si lung . In 1957, BBC difuzeaza primul documentar despre productia de spaghete, a doua zi re
Paste Linguine n.7 500g Linguine n.7 sunt cel mai cunoscut tip de paste lungi din Liguria: seamana cu paste mici, plate, inguste de tip tagliatella si au fost create pentru a fi consumate cu pesto traditional. Din 1886 pentru De Cecco traditia de a face paste exista, fara compromisuri. Au adus placerea autentica a bucatariei italiene in intreaga lume. Pastele de grau dur sunt un element de baza clasic in cultura alimentara italiana si se afla in centrul liniei de produse De Cecco . 100% gr