Rhodiola Rosea este o planta adaptogena care creste in zonele foarte reci. Sugestie de folosire: intre 200-500 mg pe zi de iaurt, smothie-uri, sucuri de fructe. Ingrediente: Rhodiola Rosea pulbere din agricultura ecologica. Produs certificat ecologic. Gramaj: 100 gr.
Fasolea neagra este un aliment foarte bogat in fibre solubile, acid folic si sarac in grasimi, fiind un aliat de nadejde in orice dieta. Ingrediente: fasole neagra din agricultura ecologica. Tara de provenienta: China Gramaj: 500 gr.
Prunele uscate contin doi fitonutrienti unici, denumiti acid clorogenic si neoclorogenic, care au calitati antioxidante puternice, distrugand radicalii liberi care ataca celulele umane. In acelasi timp, fenolii, alti compusi benefici din prune, protejeaza stratul natural de grasimi care compun neuronii creierului uman. Consumul de prune uscate constituie inca un avantaj deoarece sporesc, prin vitamina C, capacitatea deabsorbtie a fierului. Acest fructare mari proprietati energizante, in special datorita
Seminte de floarea soarelui crude BIO. Floarea soarelui a fost cultivata de acum 3000 de ani in nordul Mexicului. Floarea soarelui s-a raspandit repede in intreaga America si apoi a patruns in Asia si in Europa. Principalii constituenti ai semintelor de floarea soarelor raw bio: acizi grasi nesaturati, acizi grasi saturati, vitamine, fosfatide, gliceride. Ingrediente: seminte de floarea soarelui crude din agricultura ecologica. Valori nutritionale medii 100 gr: V aloare energetica 2445 kJ 58
Alunele de padure BIO crude sunt bogate in grasimi, proteine, hidrati de carbon, saruri minerale de potasiu, fier, calciu, fosfor, sulf, cupru si vitaminele A, B si C. Alunul este arbust cu inaltimea de 4-5 m raspandit in regiunile de deal pana la campie. Alunele de padure crude bio sunt foarte nutritive dand un raport mare de energie pentru adolescentii in crestere, sarcina, sportivi si anemie. Beneficii ale consumului de alune de padure raw: stimuleaza si imbunatateste digestia, ofera protectie pen
Semintele de chia crude (raw) sunt unele dintre cele mai puternice, functionale si cu un grad ridicat de nutrienti, superalimente . Semintele de chia bio au cel mai ridicat continut de omega 3 dintre toate semintele din plante si reprezinta o sursa excelenta de fibre (25 gr. chia va ofera cca 7 gr. fibre), antioxidanti, proteine (20% comparativ cu graul -14%, porumbul -14%, orezul - 8,5%, ovazul - 15,3% si orzul - 9,2%), vitamine, minerale, acizi grasi esentiali polinesaturati si antioxidanti, plus cal
Iarba de orz Bio alcalinizeaza organismul si combate acidul gastric in exces avand proprietati antioxidante, antiseptice si cicatrizante fiind sursa de clorofila, vitamine, enzime, minerale si aminoacizi. Are un efect deosebit in revitalizarea organismului si incetinirea proceselor de imbatranire celulara, ajuta la consolidarea proceselor metabolice, avand implicatii importante asupra metabolismului osos. Ingrediente: iarba de orz pudra din agriculturӑ ecologicӑ A se pastra la loc uscat si racoros.
Iarba de orz Bio alcalinizeaza organismul si combate acidul gastric in exces avand proprietati antioxidante, antiseptice si cicatrizante fiind sursa de clorofila, vitamine, enzime, minerale si aminoacizi. Are un efect deosebit in revitalizarea organismului si incetinirea proceselor de imbatranire celulara, ajuta la consolidarea proceselor metabolice, avand implicatii importante asupra metabolismului osos. Ingrediente: iarba de orz pudra din agriculturӑ ecologicӑ A se pastra la loc uscat si racoros.
Faina de migdale bio are un nivel mult mai redus de carbohidrati fata de fainurile din cereale. Migdalul este un arbore longeviv, originar din Persia, Siria si Nordul Africii, intens cultivat in sudul Europei, Asia si Africa, pentru fructele sale drupe ale caror cotiledoane sunt comestibile sau faina de migdale. Arbore sacru in Antichitatea greaca, migdalul este un simbol al esentei divine ascunse, precum miezul in coaja in fiecare om. Faina de migdale bio contine: 45-55% ulei gras, 20% proteine (amand
Zaharul de mesteacan (sau xilitol xylitol) este un inlocuitor de zahar care este asemanator in aspect, gust si dulceata cu zaharul obisnuit de masa. Se extrage din fibrele cojii de mesteacan. Xylitol este un indulcitor natural cu putine calorii si un indice glicemic scazut (aproximativ 7). Se poate folosi la indulcirea bauturilor sau la prepararea deserturilor, inlocuind zaharul in orice situatie. Xylitol-ul mai este numit si prietenul dintilor fiind folosit si in anumite paste de dinti. Ingredi