Matrita Policarbonat, pentru realizarea pralinelor din ciocolata. Dimensiuni matrita: 20 x 12 x H 2 cm Matrita contine: 5 cavitati Modele Praline: Cupcake Dimensiuni praline: O 4 x H 2.8 cm Material Matrita: Policarbonat
Matrita Policarbonat, pentru realizarea pralinelor din ciocolata. Dimensiuni matrita: 20 x 12 x H 2 cm Matrita contine: 10 cavitati Modele Praline: Plachete Dimensiuni praline: 4.5 x 2.6 x H 0.5 cm . Material Matrita: Policarbonat
Matrita Policarbonat, pentru realizarea pralinelor din ciocolata. Dimensiuni matrita: 20 x 12 x H 2 cm Matrita contine: 8 cavitati Modele Praline: Trifoi cu 4 Foi Dimensiuni praline: 3.5 x 3.3 x H 1 cm Material Matrita: Policarbonat
Matrita din policarbonat pentru realizarea Oualor din ciocolata. Matrita contine 1 Cavitate Dimensiune: 33 x 21.5 x H 10.5 cm
Matrita din policarbonat pentru realizarea Oualor din ciocolata. Matrita contine 1 Cavitate Dimensiune: 20 x 13.5 x H 7.5 cm
Matrita din policarbonat pentru realizarea Oualor din ciocolata. Matrita contine 1 Cavitate Dimensiune: 23 x 16.3 x H 8 cm
Matrita din policarbonat pentru realizarea Oualor din ciocolata. Matrita contine 1 Cavitate Dimensiune: 26 x 17.5 x H 8.5 cm
Merdenea din Plastic alimentar, fara manere. Dimensiuni: O 4.5 x 33 cm
Paleta Finisare Suprafete Tort, Capat Drept si Rotunjit Paleta din material plastic, cu un capat drept si altul avand un colt drept si unul rotunjit, pentru nivelarea si finisarea fondantului sau pastei de zahar la acoperirea imbracarea torturilor. Paleta pentru intins pasta de zahar sau finisat cremele pe torturi, este realizata din polistirol pentru industria alimentara. Este o paleta rigida si foarte rezistenta avand maner ergonomic, sudat cu ultrasunete pentru evitarea utilizarii de substante pe
Set 2 decupatoare, din material plastic, pentru realizarea biscuitilor, prajiturilor, decorurilor din pasta de zahar sau fondant. Modele subiecte: Palmier si Flamingo Dimensiuni decupatoare: Palmier: 5 x 10 x H 2,2 cm Flamingo: 7,5 x 9,5 x H 2,2 cm
Pasta Concentrata Aromatizanta, 200 gr Aroma : Alune de Padure Aceasta pasta aromatizanta este un preparat pentru uz profesional. Se recomanda pentru a se utiliza in aromatizarea cremelor, blaturilor, ciocolatei, macarons, inghetatei etc. Cateva grame sunt suficiente pentru a aroma creme, aluaturi si inghetata: se dilueaza 120 g de produs cu 1 litru de amestec pentru a aroma creme, aluaturi si inghetata.
Pasta Concentrata Aromatizanta Zuppa Inglese, 200 gr Aceasta pasta aromatizanta este un preparat pentru uz profesional gandit in special pentru desertul italian Zuppa Inglese. Pasta contine suc concentrat si aroma naturala de cuisoare si scortisoara, cu note de citrice. Putem spune ca este aroma vinului licoros de Alkermes concentrat in aceasta pasta. Se recomanda pentru a se utiliza in aromatizarea cremelor, blaturilor, ciocolatei, macarons, inghetatei etc. Cateva grame sunt suficiente pentru a aroma
Penseta Inox 14 cm Penseta Inox in unghi Dimensiune: 14 cm
Penseta Inox 21 cm Penseta Inox in unghi Dimensiune: 21 cm
Perle din zahar pentru diverse decoruri. Ideale pentru cupcakes, biscuiti sau alte deserturi. Culoare: Argintiu Diametru: O 1 mm. Cutie: 100 gr