Ingrediente: 100% xilitol (E967). Provine din agricultura ecologica. Zaharul de mesteacan bio, xilitol, de la Dr. Groß este un inlocuitor de zahar si are aceeasi putere de indulcire ca si zaharul de masa conventional. In timpul productiei, xiloza este fermentata folosind culturi de drojdie. Inlocuitorul zaharului este pur biologic si poate ajuta la mentinerea mineralizarii dintilor. Dupa consumul de xilitol, nivelul zaharului din sange creste mai putin decat dupa consumul de alimente si bauturi dulci.
Ingrediente: seminte de psyllium. Provine din agricultura ecologica. Amesteca musliul dupa gustul tau! Semintele de psyllium au un gust excelent ca supliment la iaurt sau piure de fructe. Psyllium are proprietati ridicate de umflare si este bogat in fibre dietetice valoroase care formeaza mucus.
Ingrediente: xilitol (E967). Provine din agricultura ecologica. Zaharul de mesteacan bio, xilitol, de la Dr. Groß este un inlocuitor de zahar si are aceeasi putere de indulcire ca si zaharul de masa conventional. In timpul productiei, xiloza este fermentata folosind culturi de drojdie. Inlocuitorul zaharului este pur biologic si poate ajuta la mentinerea mineralizarii dintilor. Dupa consumul de xilitol, nivelul zaharului din sange creste mai putin decat dupa consumul de alimente si bauturi dulci. Ca si
Ingrediente: Eritritol (E968). Provine din agricultura ecologica. Eritritolul bio este un substitut al zaharului si are trei sferturi din puterea de indulcire a zaharului de masa. Este produs prin fermentarea zaharului din struguri (glucoza) folosind culturi de drojdie. Eritritolul apare in mod natural in unele fructe si alimente fermentate.
Ingrediente: seminte de psyllium. Provine din agricultura ecologica. Amesteca musliul dupa gustul tau! Semintele de psyllium au un gust excelent ca supliment la iaurt sau piure de fructe. Psyllium are proprietati ridicate de umflare si este bogat in fibre dietetice valoroase care formeaza mucus.
Ingrediente: Eritritol (E968). Provine din agricultura ecologica. Eritritolul bio este un substitut al zaharului si are trei sferturi din puterea de indulcire a zaharului de masa. Este produs prin fermentarea zaharului din struguri (glucoza) folosind culturi de drojdie. Eritritolul apare in mod natural in unele fructe si alimente fermentate.