Prezentare generala Suntem ceea ce mancam. Cartea este un ghid pentru o viata sanatoasa in cadrul careia sunt abordate teme precum: solutii naturale pentru boli cronice si degenerative, etapele digestiei, alimentatia bazata pe legume, fructe si plante, compatibilitatea alimentelor, dezintoxicarea organismului, indici personali de sanatate, retete culinare, cauzele bolilor din perspectiva holistica etc. Cartea ajuta la prevenirea si tratarea bolilor prin puterea gandului, prin cumpatul alimentatiei si cu
Ingrediente: -sare (50%) -35% legume deshidratate: -morcov (Daucus carota) -ardei (Capsicum annum) -telina (Apium graveolens) -pastarnac (Pastinaca sativa) -galbenele (Calendula officinalis) -ceapa (Allium cepa) -patrunjel (Petroselinum hortense) -leustean (Levisticum officinalis) -maghiran (Majorana hortensis) -tarhon (Artemisia dracunculus) -riboflavina Mod de utilizare: Se agita flaconul de cateva ori pentru o buna omogenizare inainte de folosire. Se poate folosi in loc de sar
Reface parenchimul renal. Ingrediente: -splinuta -sanziene -urzica moarta Recomandari: -adjuvant in dezechilibre metabolice si in toate afectiunile care au, drept cauza, dereglarea functiei renale: tensiunea oscilanta, cistita, uremia etc. Mod de preparare si administrare: a). Infuzie : Se opareste o lingurita rasa de plante cu 250ml apa clocotita. Se lasa 20-30 de minute acoperit, apoi se strecoara si se beau, cu inghitituri rare, intre mese, 1-3 cani pe zi. b). Pulvis : Se macina fin
Betaina contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 1,5 g de betaina. Participa la ciclul homocisteinei, care are loc la nivelul ficatului si rinichilor (ca donor de grupari metil). Un aport nesatisfacator de grupari metil duce la un nivel scazut al homocisteinei si la un dezechilibru al lipidelor sanguine ce reprezinta un factor de risc in functionarea sistemului cardiovascular. Betaina protejeaza celulele, proteinele si enzimele de