Icing, Pasta de zahar Albastra pentru Acoperire, decor si flori Icing, Pasta de zahar de culoare Albastru de la Fodekor se utilizeaza in acoperirea si decorarea prajiturilor, crearea de figuri decorative, acoperirea produselor de patiserie. Mod de utilizare : Dupa ce ati luat cantitatea necesara, aluatul este framA ntat cu caldura manuala pA na cA nd aluatul devine elastic. Tortul si figurile aplicate nu trebuie pastrate intr-un mediu umed. Dupa fiecare aplicatie, trebuie pastrata in punga de nailon p
Icing, Pasta de zahar de culoare Galben de la Fodekor se utilizeaza in acoperirea si decorarea prajiturilor, crearea de figuri decorative, acoperirea produselor de patiserie. Mod de utilizare : Dupa ce ati luat cantitatea necesara, pasta de zahar este framantata cu caldura mainilor pana cand aluatul devine elastic. Tortul si figurile aplicate nu trebuie pastrate intr-un mediu umed. Dupa fiecare aplicatie, trebuie pastrata in punga de nailon pentru a preveni uscaciunea. Temperatura de aplicare este de
Icing, Pasta de zahar de culoare Maro de la Fodekor se utilizeaza in acoperirea si decorarea prajiturilor, crearea de figuri decorative, acoperirea produselor de patiserie. Mod de utilizare: Dupa ce ati luat cantitatea necesara, aluatul este framA ntat cu caldura manuala pA na cA nd aluatul devine elastic. Tortul si figurile aplicate nu trebuie pastrate intr-un mediu umed. Dupa fiecare aplicatie, trebuie pastrata in punga de nailon pentru a preveni uscaciunea. Temperatura de aplicare este de 25-26 C. Praj
Icing, Pasta de zahar de culoare Negru de la Fodekor se utilizeaza in acoperirea si decorarea prajiturilor, crearea de figuri decorative, acoperirea produselor de patiserie. Mod de utilizare : Dupa ce ati luat cantitatea necesara, aluatul este framantat cu caldura manuala pana cand aluatul devine elastic. Tortul si figurile aplicate nu trebuie pastrate intr-un mediu umed. Dupa fiecare aplicatie, trebuie pastrata in punga de nailon pentru a preveni uscaciunea. Temperatura de aplicare este de 25-26 C. Pra
Icing, Pasta de zahar de culoare Portocaliu de la Fodekor se utilizeaza in acoperirea si decorarea prajiturilor, crearea de figuri decorative, acoperirea produselor de patiserie. Mod de utilizare: Dupa ce ati luat cantitatea necesara, aluatul este framantat cu caldura manuala pana cand aluatul devine elastic. Tortul si figurile aplicate nu trebuie pastrate intr-un mediu umed. Dupa fiecare aplicatie, trebuie pastrata in punga de nailon pentru a preveni uscaciunea. Temperatura de aplicare este de 25-26 C. P
Icing, Pasta de zahar de culoare Rosu de la Fodekor se utilizeaza in acoperirea si decorarea prajiturilor, crearea de figuri decorative, acoperirea produselor de patiserie. Mod de utilizare: Dupa ce ati luat cantitatea necesara, aluatul este framA ntat cu caldura manuala pA na cA nd aluatul devine elastic. Tortul si figurile aplicate nu trebuie pastrate intr-un mediu umed. Dupa fiecare aplicatie, trebuie pastrata in punga de nailon pentru a preveni uscaciunea. Temperatura de aplicare este de 25-26 C. Praj
Icing, Pasta de zahar de culoare Roz de la Fodekor se utilizeaza in acoperirea si decorarea prajiturilor, crearea de figuri decorative, acoperirea produselor de patiserie. Mod de utilizare: Dupa ce ati luat cantitatea necesara, aluatul este framA ntat cu caldura manuala pA na cA nd aluatul devine elastic. Tortul si figurile aplicate nu trebuie pastrate intr-un mediu umed. Dupa fiecare aplicatie, trebuie pastrata in punga de nailon pentru a preveni uscaciunea. Temperatura de aplicare este de 25-26 C. Praji
Icing, Pasta de zahar de culoare Verde deschis de la Fodekor se utilizeaza in acoperirea si decorarea prajiturilor, crearea de figuri decorative, acoperirea produselor de patiserie. Mod de utilizare: Dupa ce ati luat cantitatea necesara, aluatul este framA ntat cu caldura manuala pA na cA nd aluatul devine elastic. Tortul si figurile aplicate nu trebuie pastrate intr-un mediu umed. Dupa fiecare aplicatie, trebuie pastrata in punga de nailon pentru a preveni uscaciunea. Temperatura de aplicare este de 25-2
Icing, Pasta de zahar de culoare Verde inchis de la Fodekor se utilizeaza in acoperirea si decorarea prajiturilor, crearea de figuri decorative, acoperirea produselor de patiserie. Mod de utilizare: Dupa ce ati luat cantitatea necesara, aluatul este framA ntat cu caldura manuala pA na cA nd aluatul devine elastic. Tortul si figurile aplicate nu trebuie pastrate intr-un mediu umed. Dupa fiecare aplicatie, trebuie pastrata in punga de nailon pentru a preveni uscaciunea. Temperatura de aplicare este de 25-26
Pasta de zahar, Icing Alb fara colorant E171 Icing, Pasta de zahar de culoare Alba de la Fodekor se utilizeaza in acoperirea si decorarea prajiturilor, crearea de figuri decorative, acoperirea produselor de patiserie. Mod de utilizare : Dupa ce ati luat cantitatea necesara, aluatul este framantat cu caldura mainilor pana cand aluatul devine elastic. Tortul si figurile aplicate nu trebuie pastrate intr-un mediu umed. Dupa fiecare aplicatie, trebuie pastrata in punga de nailon pentru a preveni usca
Pasta de zahar, Icing Alb fara colorant E171 Descoperiți Pasta de Zahar Alba, First Class, pentru acoperire torturilor, de la Fodekor Ozmer. Pasta de Zahar Alba, First Class este alegerea premium pentru toți pasionații de cofetărie care doresc să aducă un plus de rafinament și profesionalism creațiilor lor culinare. Acest produs de excepție este special conceput pentru acoperirea și decorarea torturilor, prăjiturilor și altor deserturi, oferind o finisare netedă și satinată, de invidiat. Caracteris