Ingrediente: concentrat de kombucha (apă, zahăr, ceai negru, ciupercă kombucha) concentrat din vișine (14%), aromă naturală de vișine. Din cauza procesului natural de fermentație, în produsul concentrat pot să apară uneori sedimente sau gaze, ceea ce este nu strică calitatea produsului. Din 500ml concentrat se pot obtine 4.5 l băutură kombucha. Mod de preparare Cum se prepară băutura Kombucha? Cel mai bine este să începeţi cu 2 litri. Când cultura dumneavoastră de Kombucha va creşte destul de mare ş
Ceaiul de Kombucha , sau elixirul sanatatii nemuritoare asa cum este numit de catre chinezi inca din antichitate, este un tip de ceai fermentat care are o efervescenta naturala, cu un continut ridicat de probiotice, antioxidanti si vitamine din complexul B. Consumul de ceai cu Kombucha dateaza inca din timpul dinastiei Qin, aprox. 220 i.Hr., ajungand ulterior pana in Rusia si S.U.A. De fapt, Kombucha este o colonie simbiotica de bacterii si drojdie, iar multi dintre consumatori se refera la ea denu
Ceaiul de Kombucha , sau elixirul sanatatii nemuritoare asa cum este numit de catre chinezi inca din antichitate, este un tip de ceai fermentat care are o efervescenta naturala, cu un continut ridicat de probiotice, antioxidanti si vitamine din complexul B. Consumul de ceai cu Kombucha dateaza inca din timpul dinastiei Qin, aprox. 220 i.Hr., ajungand ulterior pana in Rusia si S.U.A. De fapt, Kombucha este o colonie simbiotica de bacterii si drojdie, iar multi dintre consumatori se refera la ea denu
Ceaiul de Kombucha , sau elixirul sanatatii nemuritoare asa cum este numit de catre chinezi inca din antichitate, este un tip de ceai fermentat care are o efervescenta naturala, cu un continut ridicat de probiotice, antioxidanti si vitamine din complexul B. Consumul de ceai cu Kombucha dateaza inca din timpul dinastiei Qin, aprox. 220 i.Hr., ajungand ulterior pana in Rusia si S.U.A. De fapt, Kombucha este o colonie simbiotica de bacterii si drojdie, iar multi dintre consumatori se refera la ea denu
Ceaiul de Kombucha , sau elixirul sanatatii nemuritoare asa cum este numit de catre chinezi inca din antichitate, este un tip de ceai fermentat care are o efervescenta naturala, cu un continut ridicat de probiotice, antioxidanti si vitamine din complexul B. Consumul de ceai cu Kombucha dateaza inca din timpul dinastiei Qin, aprox. 220 i.Hr., ajungand ulterior pana in Rusia si S.U.A. De fapt, Kombucha este o colonie simbiotica de bacterii si drojdie, iar multi dintre consumatori se refera la ea denu
akab Concentrat Kombucha cu ananas, macese, papaya, extract de Echinacea purpurea si vitamina C Din 500 ml de concentrat se pot prepara 20 de pahare de kombucha. Consumul de Kombucha a devenit popular datorita efectelor sale asupra corpului uman. Conform experientei utilizatorului, are multe efecte de sustinere a sanatatii, asa ca tot mai multe grupuri de cercetare ii acorda multa atentie. De ce bei kombucha? Kombucha este un ceai fermentat care a fost consumat de mii de ani. Consumul sau regulat n
Experienţa consumatorilor: Regenerează flora microbiana intestinală şi a aparatului digestiv, afectat de erori de alimentaţie şi de consum exagerat de medicamente. Ajută capacitatea de autovindecare şi detoxifiere al organismului. Mareste rezistenţa organismului, măreşte capacitatea fizică şi mentala, înbunătăţeşte calitatea vieţii si prin marirea capacitatii de autovindecare face ca organismul să învingă nenumărate stări patologice. Prezentare: Flacon de 0,5 l Recomandări de diluţie în proporţie de 1