Un sortiment clasic si celebru al gamei Julius Meinl, impresioneaza prin prajirea tipic vieneza, aroma proaspata de ciocolata si un gust echilibrat. Acest amestec special face din cafeaua Prasident un exemplu distinctiv al Culturii Cafenelei Vieneze. Intensitate: 8 10, Aciditate: 3 10, Dulceata: 4 10 Aroma: 4 5 Note bogate de ciocolata neagra si paine prajita Tip boabe: Arabica Robusta Gust: Gust plin si catifelat, un echilibru perfect intre dulce si amarui. INSTRUCTIUNI: Neteda si cu o aciditate
Un melange este o specialitate clasica de cafea vieneza care se savureaza cu lapte. Prajirea caracteristica confera acestui amestec un gust de ciocolata si o aroma intensa cu note de alune. Chiar si cu mult lapte, cafeaua este inca foarte placuta la gust. Priceperea prajitorilor de cafea vienezi in a alege gradul de prajire precum si amestecul potrivit al boabelor de cafea ofera acestui melanj echilibrul perfect intre prajirea usoara a boabelor de cafea din nordul Europei, cu aciditatea lor ridica
Cele mai fine boabe de cafea Arabica, din cele mai diverse regiuni din Brazilia si America Centrala, precum si boabele Robusta selectate din Asia ii dau acestui blend o crema delicata, fina si o aroma intensa cu note de alune.
Cafea boabe JULIUS MEINL Vienna Espresso, 1000g Bazat pe reteta tipica vieneza, prajirea speciala ofera acestui espresso note calde si catifelate de ciocolata neagra si nuci prajite. Un amestec echilibrat, plin de corp pentru momente perfecte de cafea in orice moment al zilei. Detalii produs: Ingrediente: 100% Arabica; Aroma: ciocolata amaruie, nuci; Grad prajire: 4 10; Intensitate: 7 10; Aciditate: 8 10; Dulceata: 7 10. Cafea premium pentru acasa Cauti cafea premium? Julius Meinl va aduce acasa expert