Le Veneziane Paste Spaghete 250g Fara Gluten, Fara Lactoza, Fara Ou. Produs destinat persoanelor cu boala celiaca Ingrediente: faina de porumb, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala. Instructiuni de preparare: 100g de paste, 1 litru de apa, 10g sare. In apa sarata clocotita, adaugam pastele, iar din cand in cand amestecam. Timp de fierbere 9 10 minute, dupa care se strecoara. A se pastra la loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj.
Le Veneziane Biscuiti cu Bucati de ciocolata 250g FARA GLUTEN, FARA OUA, FARA ULEI DE PALMIER. Produs destinat persoanelor cu boala celiaca. Ingrediente: faina din porumb 29.9%,amidon din porumb, zahar, sirop de glucoza,fulgi de ciocolata,10.4% (zahar, pasta din cacao,unt de cacao, emulgatori: lecitina de SOIA arome naturale ) ulei de floarea soarelui, UNT, maltrodextrina, fibre vegetale (bambus si psylium) agenti de crestere: carbonat de amoniu, carbonat acid de sodiu, difosfat, sare, arom