Set 2 forme din silicon microforat, pentru coacerea produselor dulci sau sarate. Forma cavitati : Rotund Numar cavitati : 24 + 24 Dimensiuni forma : 30 x 40 cm Dimensiuni cavitati : O 4 x h 1.6 cm Microperforatiile permit un transfer optim de caldura spre produs, coacerea fiind perfecta si uniforma. Pentru un transfer optim de caldura catre produse dar si pentru o coacere perfecta, se recomanda utilizarea tavilor perforate. Forma are grad mare de antiaderenta ce garanteaza o perfecta extragere a produsel
Set 2 forme din silicon microforat, pentru coacerea produselor dulci sau sarate. Forma cavitati : Patrat Numar cavitati : 30 + 30 Dimensiuni forma : 30 x 40 cm Dimensiuni cavitati : 3.5 x 3.5 x h 1.6 cm Microperforatiile permit un transfer optim de caldura spre produs, coacerea fiind perfecta si uniforma. Pentru un transfer optim de caldura catre produse dar si pentru o coacere perfecta, se recomanda utilizarea tavilor perforate. Forma are grad mare de antiaderenta ce garanteaza o perfecta extragere a pr
Merdenea polietilena cu tija rulare, 7x30cm Merdenea din Polietilena alimentara, cu tija de rulare. Dimensiuni: 7 x 30 cm
Forma Profesionala Martellato, din Silicon alimentar, pentru produse Monoportii. Model cavitati: Madeleine Dimensiuni Forma: 59 x 39 cm. Dimensiuni cavitati: 7.4 x 4.5 x H 1.8 cm. Forma are 44 de cavitati; volum 35 ml cavitate. Formele Martellato sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 60 C si +230 C.
Forma Profesionala Martellato, din Silicon alimentar, pentru produse Monoportii. Model cavitati: Muffin Dimensiuni Forma: 59 x 39 cm. Dimensiuni cavitati: O 7 x H 4 cm. Forma are 24 de cavitati; volum 120 ml cavitate. Formele Martellato sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 60 C si +230 C.
Forma Profesionala Martellato, din Silicon alimentar, pentru produse Monoportii. Model cavitati: Semisfera Dimensiuni Forma: 59 x 39 cm. Dimensiuni cavitati: O 3.5 x H 1.75 cm. Forma are 96 de cavitati; volum 10 ml cavitate. Formele Martellato sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 60 C si +230 C.
Forma Rotunda, din silicon platinic alimentar, pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Ideala pentru realizarea Prajiturilor, Cozonacilor rotunzi sau altor tipuri de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Dimensiuni produs: O 24 x H 6 cm Volum: 1.685 ml Forma rezista la temperaturi cuprinse intre -40C si +280C, are grad mare de antiaderenta si garanteaza o perfecta extragere a produselor dupa coacere sau congelare. Sfaturi de utilizare a formelor din silicon alimentar: 1. Nu u
Forma Rotunda, din silicon platinic alimentar, pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Ideala pentru realizarea Tartelor, Prajiturilor, Cozonacilor rotunzi sau altor tipuri de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Dimensiuni produs: O 24 x H 3 cm Volum: 1.250 ml Forma rezista la temperaturi cuprinse intre -40C si +280C, are grad mare de antiaderenta si garanteaza o perfecta extragere a produselor dupa coacere sau congelare. Sfaturi de utilizare a formelor din silicon alimenta
Forma Rotunda, din silicon platinic alimentar, pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Ideala pentru realizarea Tartelor, Prajiturilor, Cozonacilor rotunzi sau altor tipuri de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Dimensiuni produs: O 26 x H 3 cm Volum: 1.700 ml Forma rezista la temperaturi cuprinse intre -40C si +280C, are grad mare de antiaderenta si garanteaza o perfecta extragere a produselor dupa coacere sau congelare. Sfaturi de utilizare a formelor din silicon alimenta
Forma Rotunda, din silicon platinic alimentar, pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Ideala pentru realizarea Tartelor, Prajiturilor, Cozonacilor rotunzi sau altor tipuri de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Dimensiuni produs: O 28 x H 3 cm Volum: 1.700 ml Forma rezista la temperaturi cuprinse intre -40C si +280C, are grad mare de antiaderenta si garanteaza o perfecta extragere a produselor dupa coacere sau congelare. Sfaturi de utilizare a formelor din silicon alimenta
Forma Rotunda, din silicon platinic alimentar, pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Ideala pentru realizarea Blaturilor de Tort sau Prajituri, Tartelor, Cozonacilor rotunzi sau altor tipuri de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Dimensiuni produs: O 18 x H 4 cm Forma rezista la temperaturi cuprinse intre -40C si +280C, are grad mare de antiaderenta si garanteaza o perfecta extragere a produselor dupa coacere sau congelare. Sfaturi de utilizare a formelor din silicon alim
Forma Rotunda, din silicon platinic alimentar, pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Ideala pentru realizarea Blaturilor de Tort sau Prajituri, Tartelor, Cozonacilor rotunzi sau altor tipuri de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Dimensiuni produs: O 22 x H 4.2 cm Volum: 1.400 ml Forma rezista la temperaturi cuprinse intre -40C si +280C, are grad mare de antiaderenta si garanteaza o perfecta extragere a produselor dupa coacere sau congelare. Sfaturi de utilizare a formelo
Forma Profesionala Formaflex, din Silicon platinic alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 6 cavitati. Dimensiuni forma: 30 x 17.5 cm Dimensiuni cavitati: O 7 x h 2 cm Formele Formaflex sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 40C si +280C si au grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produselor din cavitati, dupa coacere sau congelare. Sfaturi de ut
Forma Profesionala Formaflex, din Silicon platinic alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 4 cavitati. Dimensiuni forma: 30 x 17.5 cm Dimensiuni cavitati: 13 x 8 x h 1.7 cm Formele Formaflex sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 40C si +280C si au grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produselor din cavitati, dupa coacere sau congelare. Sfaturi
Matrita din policarbonat, pentru realizarea pralinelor din ciocolata. Dimensiuni matrita: 17,5 x 27,5 cm Matrita contine: 28 cavitati Dimensiuni praline: O 3 x h 2,2 cm