Tava cu sase matrite a cate 16 cavitati, din plastic alimentar. Dimensiuni tava: 60x40 cm Dimensiuni cavitate: O40 xh25 mm Volum: 20 gr Extractorul (ED1) si decupatorul (TPM1) se pot achizitiona separat.
Accesoriu pentru extragerea din matrite a monoportiilor cu dimensiuni 90 x 50 x h 40 mm. Dimensiuni: 40 x 10 x h 4,5 cm Poate fi folosit pentru : MONOP. A002, MONOP. C002
Tava cu 2 matrite a cate 5 cavitati, din plastic alimentar. Dimensiuni tava: 17x40 cm Dimensiuni cavitate: 90 x 50 x h 40 mm Volum: 150 ml Extractorul (EM 2) si decupatorul (TPG 2) se pot achizitiona separat. {youtube}0GGbVCYmvyg{ youtube}
Matrita profesionala din material plastic rigid, pentru realizarea de Subiecte din ciocolata in 3 dimensiuni (3D) Matrita este compusa din 2 parti, fiind dotata cu cleme metalice de fixare. Model si numar subiecte matrita: 1 cavitate, Mos Craciun Dimensiuni subiecte : h 16,8 cm
Pos profesional pentru utilizari multiple. Realizat din fibre de Bumbac acoperite cu poliuretan. Dimensiune: H 60 cm
Set 10 raschete confectionate din material plastic cu elasticitate medie. Dimensiuni: 15 x 11 cm.
Rasheta inox ciocolata rasa Rascheta din otel inox cu maner rotund. Dimensiuni: 12 x 11,5 cm Utilizata in cofetarie si ciocolaterie pentru obtinerea fulgilor din ciocolata.
Sablon din silicon alimentar, pentru realizarea decorurilor din ciocolata. Dimensiuni sablon: 39 x 29 cm Grosime: 1,5 mm Sablonul contine: 10 decoruri Model decor: Eclair Dimensiuni decoruri: 13,2 x 3,2 cm
Sablonul Silicon Stelute este produsul perfect pentru cei pasionati de patiserie si care doresc sa obtina decoruri din ciocolata de cea mai buna calitate. Acest sablon din silicon alimentar este ideal pentru realizarea a 60 de decoruri in forma de stele, cu diametrul de 3,4 cm fiecare. Cu dimensiunile sale generoase de 39 x 29 cm si o grosime de 1,5 mm, acest sablon este usor de manevrat si va ofera posibilitatea de a crea decoruri perfecte pentru prajiturile sau deserturile dumneavoastra. Indiferent dac
Stampila din inox de inalta calitate pentru realizarea decorurilor din ciocolata. Model: Cacao Dimensiune: O 6 Produsul face parte din gama profesionala FlyChoc, creat de Chef Frank Haasnoot. Cu ajutorul acestor stampile se pot realiza simplu, rapid si eficient decoruri perfecte de Ciocolata.
Tavita Margini Drepte, Plexiglas Negru, 39.5 x 29 x H 2 cm Tavita din Plexiglas pentru expunerea produselor in Vitrinele de prezentare sau in cadrul Bufeturilor. Culoare: Negru Dimensiuni: 39,5 x 29 x h 2 cm
Flacon gradat din material plastic semitransparent, certificat food grade , pentru uz alimentar. Capacul se inchide cu filet si este prevazut cu perforatii fine pentru pulverizarea siropului sau altor tipuri de lichide, pe sprafata produselor. Capacitate: 1 litru. Forma dreptunghiulara. Dimensiuni: 10 x 5,6 x H 27,5 cm.
Forma Profesionala din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 5 cavitati. Dimensiuni forma: 30 x 17.5 cm Dimensiuni cavitati: 12 x 4 x H 3.3 cm Volum Cavitate: 110 ml Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 60 C si +230 C si au grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produselor din cavitati, dupa coacere sau congelare. Sfaturi de utilizare a formelor din silicon alimentar: 1. Nu utilizati obiecte ascutit
Matrita din policarbonat, pentru realizarea pralinelor din ciocolata. Dimensiuni matrita: 27.5 x 17.5 cm Matrita contine: 24 cavitati Modele Praline: Oblio Dimensiuni praline: O 3.2 x H 2.3 cm Greutate produs finit: 8 gr.
Rama Inox, cu forma dreptunghiular-alungita, pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: 27 x 8 x H 4 cm