Raschete plastic elastic 12x9cm, set 10 buc Set 10 raschete confectionate din material plastic cu elasticitate medie. Dimensiuni: 12 x 9 cm.
Raschete plastic rigid 12x9cm, set 10 buc Set 10 raschete confectionate din material plastic rigid. Dimensiuni: 12 x 9 cm.
Rola decor aluat, tip Grilaj Rola din material plastic pentru decuparea si obtinerea decorului tip grilaj, din aluat. Lungime rola: 6 cm
Rola decor grilaj aluat Rola din material plastic pentru decuparea si obtinerea decorului tip grilaj, din aluat. Lungime rola: 12 cm
Sablon din silicon alimentar, pentru realizarea decorurilor din ciocolata.O Dimensiuni sablon: 39 x 29 cm Grosime: 1,5 mm Sablonul contine: 60 decoruri Model decor: Stelute Dimensiuni decoruri: O 2,6 cm
Scafa plastic 250 gr Scafa mica din material plastic. Capacitate: 250 gr. Dimensiuni: 25 x 9 h 4 cm.
Matrita profesionala din material plastic rigid, pentru realizarea de Subiecte din ciocolata in 3 dimensiuni (3D) Matrita este compusa din 2 parti, fiind dotata cu cleme metalice de fixare Model si numar subiecte matrita: 1 cavitate, Soldat jucarie Dimensiuni subiecte: 4 x 3,4 x h 15 cm
Tel integral din inox cu fire groase 45 Tel cu spire si maner din otel inox, prevazut cu agatatoare. Grosimea spirelor: 2,1 mm. Lungime totala: 45 cm
Termometru profesional pentru masurarea temperaturii zaharului caramelizat, a siropurilor sau altor tipuri de preparate, pe durata incalzirii si prepararii acestora la foc. Lungime: 30 cm Plaja masurare temperaturi: 80C + 200C. Pentru usurinta in masurarea temperaturii preparatelor, se utilizeaza impreuna cu Suportul pentru fixarea pe marginea vaselor, model MRTE.
Trusa 52 Duiuri Sprituri mici Trusa compusa din: - 48 Duiuri Sprituri mici din otel inoxidabil, cu O baza 1,8 cm, diferite modele; - 4 Duiuri Sprituri mari din otel inoxidabil, cu O baza 2,5 si 3 cm, modele petale si frunze; - Cupla din material plastic pentru Duiuri Sprituri mici, cu baza de O 1,8 cm; - 2 Cuie inox pentru Flori.
Matrita din policarbonat, pentru realizarea pralinelor din ciocolata. Dimensiuni matrita: 27.5 x 17.5 cm Matrita contine: 15 cavitati Modele Praline: Cerc Dimensiuni praline: O 4 x H 0.4 cm Greutate produs finit: 5.5 gr.
Forma Inox Coacere Congelare produse - Model Geometric Cub, pentru prajituri de calatorie si alte deserturi coapte. A fost creata din colaborarea cu celebrul Pastry Chef Frank Haasnoot, reprezinta un adevarat trend al momentului. Dimensiune Forma: 10.3 x 8.6 x H 8.3 cm Dimensiune Produs: 8 x 8 x H 8 cm Vol aprox.: 510 ml
Matrita din policarbonat, pentru realizarea pralinelor din ciocolata. Dimensiuni matrita: 27.5 x 17.5 cm Matrita contine: 1 cavitate Modele Praline: Urs Origami Dimensiuni praline: 9.7 x 6.4 x H 13 cm Greutate produs finit: 110 gr.
Spatula profesionala cu lama dreapta din otel inoxidabil. Lama rigida pentru a distribui uniform chiar si cele mai dure ganache, dar flexibila pentru glazura. Maner din plastic robust, ergonomic si antiderapant, proiectat special cu suport pentru degetul mare, ideal pentru o prindere confortabila si sigura. Dimensiuni lama: 10 x 3.2 cm Lungime maner: 13.3 cm.
Colorant Alimentar Pudra fara E171 Hidrosolubil (solubil in apa si alcool). Culoare: Galben Greutate neta Flacon: 25 gr Miros Gust: Neutru Alergeni: ABSENTI. Produsul nu contine organisme modificate genetic (OMG). Cu un inalt grad de puritate, poate fi utilizat la nuantarea diverselor tipuri de produse alimentare, aluaturi sau creme: produse semifreddo, mousse-uri, glazuri, frisca, aluat fraged, pastilaj, macarons, meringue (bezea) si alte produse de cofetarie. Nu pot fi uti