Compozitie: sunca Serrano. Componente analitice: Proteine , , 28,6%, grasimi brute 26,1%, umiditate 10,4%, cenusa bruta 30,6%. Valori si beneficii nutritionale: Sursa excelenta de proteine, fosfor si calciu. Perfect pentru indepartarea tartrului si intarirea gingiilor. Dozare: Se recomanda o bucata pe saptamana. Recomandare: Deoarece este un produs natural, osul se poate aschia. In acest caz, indepartati imediat piesele mici. Test de rezistenta la rupere: 3,96 kn 404 kg. Metoda de studiu: Anal
Compozitie: sunca Serrano. Componente analitice: Proteine , , 28,6%, grasimi brute 26,1%, umiditate 10,4%, cenusa bruta 30,6%. Valori si beneficii nutritionale: Sursa excelenta de proteine, fosfor si calciu. Perfect pentru indepartarea tartrului si intarirea gingiilor. Dozare: Se recomanda un os pe saptamana.
Compozitie: sunca Serrano. Componente analitice: Proteine , , 28,6%, grasimi brute 26,1%, umiditate 10,4%, cenusa bruta 30,6%. Valori si beneficii nutritionale: Sursa excelenta de proteine, fosfor si calciu. Perfect pentru indepartarea tartrului si intarirea gingiilor. Dozare: Se recomanda un os pe saptamana.
Compozitie: sunca Serrano. Componente analitice: Proteine , , 32,1%, grasimi brute 39%, umiditate 19,2%, cenusa bruta 9,7%. Valori si beneficii nutritionale: Sursa excelenta de proteine, fosfor si calciu. Perfect pentru indepartarea tartrului si intarirea gingiilor.
Compoziţie: șuncă Serrano. Componente analitice: Proteine 28,6%, grăsimi brute 26,1%, umiditate 10,4%, cenușă brută 30,6%. Valori și beneficii nutriționale: Sursă excelentă de proteine, fosfor și calciu. Perfect pentru îndepărtarea tartrului și întărirea gingiilor. Dozare: Se recomandă o pungă de 3 bucati pe săptămână.
Compozitie: S unca Serrano. Componente analitice: Proteine , , 29%, grasimi brute 19,1%, umiditate 26,3%, cenusa bruta 11,09%. Valori si beneficii nutritionale: Sursa excelenta de proteine, fosfor si calciu. Perfect pentru indepartarea tartrului si intarirea gingiilor. Dozare: Se recomanda un os pe saptamana.
Compozitie: sunca Serrano. Componente analitice: Proteine , , 28,6%, grasimi brute 26,1%, umiditate 10,4%, cenusa bruta 30,6%. Valori si beneficii nutritionale: Sursa excelenta de proteine, fosfor si calciu. Perfect pentru indepartarea tartrului si intarirea gingiilor. Dozare: Se recomanda o bucata pe saptamana. Recomandare: Deoarece este un produs natural, osul se poate aschia. In acest caz, indepartati imediat piesele mici. Test de rezistenta la rupere: 3,96 kn 404 kg. Metoda de studi