Ingrediente: faina de orez 75%, apa, sare. Pregatire: 1. Inmuiati in apa calda fiecare foaie de orez, timp de aproximativ 1 minut 2. Puneti foia de orez pe bancul de lucru si asezati 2 linguri de umplutura in partea de jos a foii de orez. Infasurati partile laterale ale foii de orez peste umplutura. 3. Apoi rulati foaia de orez cu umplutura de jos in sus. Apoi asezati rulourile intr-un loc rece si acoperiti cu o carpa umeda. Rulourile pot fi servite recu sau aburite. Cantitate neta: 80g. Tara d
Se consuma în preparate cu carne curry sau stir-fry, sau in preparate cu noodles şi legume. Inainte de a-i folosi, mugurii de bambus trebuie clatiti cu apa rece! Ingrediente: muguri de bambus 62%, apa. Cantitate neta: 227g. Masa uscata 140gr. Tara de origine: China. Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 15kcal 63kj, Grasimi 0.5g din care acizi grasi saturati 0,1g, Glucide 1g din care zaharuri 0,5g, Proteine 0,7g, Sare 0,03g.
Mancarea buna si proaspata joaca un rol important in cultura si viata de zi cu zi asiatiaca. Este vazut ca o modalitate de a aduna momente frumoase cu prietenii si familia. Imbogateste amintirile comune, pentru ca este ceva ce faceti impreuna. Ingrediente: faina de orez 88%, apa. Pregatire: Puneti la fiert 2 litri de apa intr-un vas. Stingeti focul, adaugati taiteii si ii lasati in apa cca 8-10 min. Dupa care strecurati taiteii, clatiti cu apa rece si lasati sa se scurga. Cantitate neta: 250g. Tara
Ingrediente: faina de grau dur, faina de grau, apa, sare. Pregatire: Fierbeti taiteii in apa cu sare timp de 3 minute. Inlaturati si clatiti cu papa rece. Apoi lasati sa se scurga apa si preparati felul de mancare dorit. Cantitate neta: 250g. A se pastra intr-n loc uscat. . Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 347kcal 1469kj, Grasimi 1,5g din care acizi grasi saturati 0,1g, Glucide 71, din care zaharuri 2,3g, Proteine 11g, Fibre 3.5g, Sare 0,96g.