A se depozita la temperatura camerei si ferit de lumina soarelui. Dupa deschidere se va pastra la frigider si se va consuma in maxim 2 zile. INSTRUCTIUNI PREPARARE - 1. Scurgeti lichidul 2. Preparati sosul, salata sau supa dorita si serviti impreuna cu pastele Konjac. Nota: in cazul in care aveti probleme de deglutiţie sau insuficient lichid la inghiţire, exita riscul de asfixiere. Se recomanda sa beti multa apa in timpul mesei cand consumati paste konjac. Hipocalorice ! Doar 10 calorii la 100 de grame
Ingrediente : Apa, faina de konjac 3%, corector de aciditate : acid citric , mediu de pastrare : hidroxid de calciu . Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 10 kcal; grasimi < 0,5 g/din care saturate < 0,1 g; glucide 0,8 g din care zaharuri < 0,5 g; proteine < 0,5 g; sare 0,05 g. NU CONTINE: gluten, zahar, grasimi. !!! ALIMENT cu EXTREM de PUŢINE CALORII !!! A se depozita la temperatura camerei si ferit de lumina soarelui. Dupa deschidere se va pastra la fr