FELICIA BIO - Penne BIO din faina de hrisca, 250 G Paste din faina BIO de hrisca, fara gluten! Pentru o preparare adecvata: intr-un litru de apa puneti putina sare iar cand apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO. Amestecati regulat, iar cand sunt gata, scurgeti-le si condimentati-le dupa gust. Timp de fierbere 6-8 minute. Ingrediente: faina de hrisca . provenita din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale medii 100 g: Valoare energetica: 1436kJ
FELICIA BIO - Fusilli BIO tricolore din faina de orez, 500 G Pentru o preparare adecvata: intr-un litru de apa puneti putina sare iar cand apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO. Amestecati regulat, iar cand sunt gata, scurgeti-le si condimentati-le dupa gust. Timp de fierbere 6-8 minute. Ingrediente: 96% faina de orez , 2% rosii , 2% spanac . provenite din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale medii 100 g: Valoare energetica: 1480kJ 349 kcal, G
Biori - Sedanini Bio Din Linte Rosie, 250G Timp De Preparare: 5-6 Min Ingrediente: Faina Bio Din Linte Rosie 100% Valori Nutritionale Medii Pentru 100G: Energie 1412Kj 334 Kcal Grasimi 1,7G - Din Care Acizi Grasi Saturati: 0,4G Carbohidrati: 50G - Din Care Zaharuri: 1,2G Fibre: 7,6G Proteine: 26G Sare: 0,01G Fosfor: 310Mg Fier: 5,2Mg Zinc: 3,2Mg Magneziu: 1Mg Reteta: Sedanini Din Linte Rosie Cu Vinete si Sos De Menta Ingrediente: 250G De Sedanini Din Linte Rosie, 180G De Vinete, 2 Linguri De
Felicia Bio , Lasagna Bio malai si orez, 250g Ingrediente: faina de porumb 55%, faina de orez 45%. provenite din culturi certificate ecologic Preparare: Pregatiti un sos fluid si intindeti-l pe fundul unei tavi pentru cuptor. Puneti lasagna uscata, acoperiti-o cu sos suficient. Repetati aceasta procedura pana cand aveti 4 straturi. Pentru un rezultat favorabil, va recomandam ca pastele sa fie , ž inconjurate, de sos. Gatiti in cuptor pentru aproximativ 35 de min la 200 . Valori nutritionale
Felicia Bio - Fusilli din orez integral 250g Ingrediente: faina bio din orez integral Valori nutritionale medii pentru 100g: Energie 1481kJ 350 kcal Grasimi 2,8g - din care acizi grasi saturati: 0,7g Carbohidrati: 72g - din care zaharuri: 0,8g Fibre: 3,2g Proteine: 7,5g Sare: 0g Preparare: Este ideal la 1 litru de apa sa se adauge 100g de paste. Adaugati sare, iar cand apa fierbe, turnati pastele de la Felicia Bio, amestecand regulat. Condimentati dupa gust. Continut: 250g Pastrare: intr-un
PENNE RIGATE AVENA BIO DIN FAINA DE OVAZ 250G Felicia Fara gluten. Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Timp de fierbere 8 min Ingrediente: 51% faina integrala de ovaz , faina de porumb , faina integrala de orez , amidon de tapioca . din culturi certificate ecologic. Agricultura UE. Valori nutritionale medii per 100g %AR : Valoare energetica 1527 kJ 361 kcal 18 Grasimi, din care 4,4 g 6 acizi grasi saturati 0,8 g 4 Carbohidrati, din care 68 g 26 zahar
LASAGNE BIO DIN LINTE GALBENA, 250G Felicia Ingrediente: faina din linte galbena 90%, faina din orez integral 10%. provenite din culturi certificate ecologic. Agricultura Italia. Valori nutritionale medii per 100g: Energie 1451 kJ 343 kcal Grasimi 2,2 g - din care acizi grasi saturati 0,5 g Carbohidrati 57 g - din care zaharuri 1,1 g Fibre 5,2 g Proteine 21 g Sare 0,01 g Fosfor 322 mg (46% VNR ) Fier 5,2 mg (37% VNR ) Magneziu 1,1 mg (57% VNR ) VNR Valori nutritionale de refer
Spaghetti bio multicereale, 500g Felicia Fara gluten. Pentru o preparare adecvata: intr-un litru de apa puneti putina sare iar cand apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO. Amestecati regulat, iar cand sunt gata, scurgeti-le si condimentati-le dupa gust. Timp de fierbere 8-10 minute. Ingrediente: 75% faina de porumb , 10% faina de orez , 10% faina de hrisca , 5% faina de quinoa . din culturi certificate ecologic. Agricultura UE non-UE. Valori nutritionale medii
BIORI , Tortiglioni BIO din faina multicereale, 250 G Timp de fierbere: 6-8 minute. Ingrediente: 75% faina de malai , 10% faina de orez , 10% faina de hrisca , 5% faina de quinoa . provenite din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale medii per 100 g %VNR Valoare energetica 1490kJ 351 kcal 18 Grasimi, din care 1,6 g 2 -din care acizi grasi saturati 0,3 g 2 Carbohidrati 75 g 29 -din care zaharuri 0,7 g 0,8 Fibre 2,5 g Proteine 7,8 g 16 Sare 0 g 0 VNR V