Numeroasele medalii de aur obtinute la degustarile internationale de cafea, premiul pentru calitate in 2015 si nominalizarea din 2016 la Compasso d 39;Oro , plaseaza astazi brandul Morettino drept una dintre cele mai importante realitati de excelenta de pe scena internationala a cafelei. Aceasta cafea solubila este un produs de calitate inalta, provenit din agricultura ecologica certificata. Acest produs reprezinta o bautura naturala care satisface pofta de cafea avand un continut scazut de cofeina.
Aceasta cafea este un produs de calitate superioara, are o aroma fina de fructe uscate si nuca de cocos si un gust echilibrat cu note de fructe confiate si ananas. Cafeaua Rwanda Twongerekawa Coko Women a obtinut un scor foarte mare de calitate: 86,25. Originea cafelei este Gakenke District din Provincia de Nord a Rwandei, unde plantatiile cresc pe lanturile muntoase la o altitudine de 1800-2200 m. Aceasta cafea de specialitate face parte dintr-un proiect dedicat promovarii femeilor din Africa, cu scop
Aceasta cafea este un produs de calitate superioara, notele fuctate-florale, dulci si placute, ii ofera o aciditate complexa si un gust asemanator cu cel al citricelor si al ceaiului negru, urmat de un gust picant persistent. Este considerata una dintre cele mai bune cafele etiopiene si a obtinut un scor foarte mare de calitate: 85. Originea cafelei este regiunea Natiunilor, Nationalitatilor si Popoarelor din Sud, un stat regional din sud-vestul Etiopiei, unde plantatiile cresc pe lanturile muntoase la
Aceasta cafea este un produs de calitate superioara, este o adevarata bijuterie pentru iubitorii de cafea de specialitate. Are un gust cu note gurmande de paine, caramel si unt si cu un post-gust placut si persistent de miere. Aroma cu note de tamaie, tutun si lemn si aciditatea scazuta fac din aceasta o cafea cu gust dulce ce ofera un echilibru perfect in ceasca. Cafeaua Nicaragua Finca Jorge Lagosa a obtinut un scor mare de calitate: 80. Originea cafelei este Nicaragua, mai precis o mica ferma denumi
Aceasta cafea este un produs de calitate superioara, este o adevarata bijuterie pentru iubitorii de cafea de specialitate. Are un gust cu note fine de vin si lichior, note puternice de fructe de padure si cu un post-gust placut si persistent de citrice si ciocolata. Originea exacta a cafelei este plantatia denumita Finca Los Encuentros(care produce originea unica Los Perdenales sau Cremenele ) din regiunea luxurianta Nueva Segovia. Aceasta zona se mandreste cu conditii perfecte de cultivare a cafele
Aceasta cafea este un produs de calitate superioara, are un gust cu note dulci de portocale confiate, miere si ciocolata neagra ce ofera o aciditate echilibrata si un post-gust placut si persistent de capsuni. Preotii iezuiti au introdus cafeaua in Guatemala in anul 1773. Originea cafelei este Huehuetenango, la poalele muntilor Cuchumatanes, cel mai inalt lant muntos non-vulcanic din America Centrala si totodata una dintre cele mai bune regiuni din Guatemala pentru productia de cafea. Cafeaua a fost ob
Aceasta cafea este un produs de calitate superioara, are un gust fin cu note subtile de portocale si ciocolata ce ofera o aciditate echilibrata, cu un post-gust de caramel si cacao. Datorita solurilor sale fertile si a climei ploioase, Peru produce cafele de calitate superioara. Chiar si in prezent, micii producatori din Peru isi transporta cafeaua recoltata cu ajutorul catarilor si a unor carucioare speciale, trase manual, mergand multe ore pe jos pentru a ajunge la cele mai apropiate centre de colecta
Aceasta cafea este un produs de calitate superioara, are o aciditate foarte scazuta, un gust captivant cu note delicate de ciocolata, o aroma fructata si un post-gust bine echilibrat. Originea cafelei este Brazilia, atat de recunoscuta pentru calitatea de top a cafelelor pe care le produce, iar un factor important este reprezentat de clima favorabila cu ierni uscate si veri ploioase. Denumirea acestei cafele de specialitate provine de la portul de plecare Alta Morgiana. Cafeaua a fost obtinuta prin meto
Aceasta cafea este un produs de calitate superioara, echilibrul armonios intre corpul bobului de cafea, aciditatea si dulceata aromei, ii ofera acestei cafele o nota aparte. Are un gust fin cu note de fructe de padure si un post-gust dulce si persistent cu note de struguri. Originea cafelei este Costarica. Combinatia optima intre clima si altitudinea din aceasta zona ofera conditiile perfecte pentru o cafea de calitate superioara, cu caracteristici organoleptice pretioase. Cafeaua a fost obtinuta prin