Ingrediente : Somon (Salmo salar) (PESTE), apa, sare. Alergenii sunt scrisi cu majuscule-contine PESTE. Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 175 kcal; grasimi 11,0 g/din care saturate 1,7 g; glucide 0 g din care zaharuri 0 g; proteine 19 ; sare 1,3 g A se depozita la temperatura camerei si ferit de lumina soarelui. Dupa deschidere se va pastra la frigider in recipient nemetalic si se va consuma in maxim 2 zile. Somonul sau somonul de Atlantic, somonul atlantic (Salmo salar) este un
Crevetii sunt decorticati si prefierti - pregatiti pentru servire Ingrediente: Creveti decorticati (Penaus Vannamei ) (CRUSTACEE) (87,5%), apa, sare, regulator de aciditate ( acid citric ).Alergenii sunt scrisi cu majuscule-contine CRUSTACEE. Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 102 kcal; grasimi 1,5 g/din care saturate 0,5 g; glucide < 1 g din care zaharuri 0 g; proteine 22 g ; sare 1,2 g.
Ingrediente : File de Hering (Clupea harengus) (PESTE) (60%), pasta de tomate, apa, ulei de rapita , zahar , otet din vin alb, chutney de mango (2,4%) (zahar, mango, sare, otet, ardei chilli, ghimbir), condimente, sare, ardei chili (0,02%).Alergenii sunt scrisi cu majuscule-contine PESTE. Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 194 kcal; grasimi 13 g/din care saturate 2,1 g; glucide 6,9 g din care zaharuri 5,5 g; proteine 13 ; sare 0,9 g A se depozita la temperatura camerei si ferit de l
Ingrediente : Midii (Mytilus edulis or Mytilus chilensis) (MOLUSTE) (60%), apa, ulei de rapita, zahar, otet din vin alb, pasta de tomate , curry (0,93%), amidon modificat , chutney de mango , stabilizatori ( guma de guar, guma de roscove , alginat de sodiu ), mustar, sare, pudra de zer (LAPTE), condimente ,pudra de lapte degresat (LAPTE) .Alergenii sunt scrisi cu majuscule. Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 140 kcal; grasimi 7,4 g/din care saturate 0,5 g; glucide 8,3 g din care zah
Seafood Gumbo este o supa de fructe de mare din sudul Statelor Unite, reprezentativa pentru bucataria Cajun . Provenind din statul Louisiana, Seafood Gumbo este unul dintre cele mai faimoase si populare preparate “sudiste”, un simbol al orasului New Orleans si o sursa de mandrie culinara pentru intregul stat . Supa Seafood Gumbo este preparata in general cu creveti, crab, diverse scoici si este ingrosata adesea cu pudra de bame. Va invitam sa degustati acest veritabil “comfort food” sudist ! Ingredi
Clam Chowder este o supa crema de scoici , provenind de pe coasta de Est a Statelor Unite. Fiind asociata in general cu statele Massachusetts si Maine, istoricii culinari cred ca aceasta supa a fost popularizata de catre colonistii francezi si cei din Noua Scotie. Supa Clam Chowder contine intotdeauna scoci si – in functie de regiune - poate contine cartofi, lapte, rosii , ceapa, praz etc. Ingrediente: Apa, mix legume (cartofi, morcovi, telina, ceapa), ulei rapita , Scoici (Paphia undulata) (MOLUSTE )
Ingrediente : Apa, midii (Mytilus spp.) (MOLUSTE) (15%), mix legume (telina, ardei gras rosu, praz, ceapa), ulei rapita , amidon modificat , pasta tomate , zahar , extract de drojdie, sare, condimente , regulator de aciditate (acid citric), ierburi , sirop de glucoza , coaja de lamaie, otet din vin, proteine vegetale hidrolizate/soia, coloranti (boia oleoresinică). Alergenii sunt scrisi cu majuscule-contine MOLUSTE . Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 120 kcal; grasimi 7g /din care
Bouillabaisse este o supa traditionala frantuzeasca , provenind din regiunea Provence . Preparata initial de catre pescarii din Marsilia din pestele care ramanea nevandut, supa bouillabaisse a devenit un ambasador culinar al Marsiliei si al Coastei de Azur , fiind preparata din diverse tipuri de peste, fructe de mare si chiar caracatita sau homar in versiunile de lux. Contine, in general, praz, ceapa, telina, rosii si cartofi . Diferentierea fata de alte supe de peste este data de mixul de condimente si
Supa Green Curry este o supa traditionala din Thailanda, care contine -in mod obisnuit -carne de peste ca sursa de proteine, lapte de cocos ,pasta de curry, sos de peste sau de stridii si diverse legume si frunze aromatice. Consistenta sa este data de cantitatea de lapte de cocos folosita , iar culoarea verde provine de la ardeii chilli verzi care sunt incorporati in pasta de curry verde. Aroma este de data de sosuri si de ingredientele specifice : frunze aromatice de lamaie verde, galangal ( inrudit cu g