Procesul de fabricatie al acestor napolitane implica folosirea unor foi subtiri de napolitana, care sunt apoi umplute cu o crema bogata de alune si invelite in ciocolata de calitate. Rezultatul este un echilibru perfect intre crocantul foilor si cremozitatea umpluturii, creand o experienta gustativa memorabila. Fie ca sunt servite ca desert dupa o masa principala sau ca o gustare de sine statatoare, napolitanele crocante de ciocolata cu crema de alune raman o alegere clasica pentru orice moment al zilei.
INGREDIENTE: ZAHAR, FAINA DE GRAU, GRASIME DE COCOS COMPLET HIDROGENATA, GRASIME DE COCOS, PULBER DE CACAO 7%, PUDRA DE SER, DEXTROZA, MASA DE CACAO, EMULSIFICATOR: LECITINA DE SOIA; AGENT DE RISARE: HIDROGEN CARBONAT DE SODIU; FIBRE DE GRAU, Arome: CIOCOLATA, VANILINA ETIL; ULEI DE FLOARE-Soarelui, SARE. ALERGENI: GRAU, LAPTE, SOIA. POATE CONTINE URME DE NUCI. PASTRATI INTR-UN LOC RACOR, USCAT, FERIT DE LUMINA DIRECTA A SOARElui. VALORI DE NUTRITIE MEDIE PE 100 G ENERGIE 2219KJ 532KCAL GRASIME 32 g DIN C