Ceaiul de slabit reprezinta un element eficient in procesul de slabire. Are un efect laxativ grabind tranzitul intestinal, elimin excesul de apa din organism si favorizeaza arderile. Alaturi de o alimentatie corecta si exercitii este un aliat de incredere in lupta cu kilogramele.
Beneficiile ceaiul de musetel Intern: protejarea mucoasei gastrice, reducerea spasmelor intestinale, imbunatatirea digestiei, functionarea normala a aparatului respirator si urinar. Extern: eliminarea disconfortului care apare la nivelul cavitatii bucale, faringelui si ochilor, eliminarea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale, mucoasei anale si vaginale, favorizarea regenerarii pielii si intretinerea tenului, mentinerea sanatatii parului, mentinerea sanatatii sinusurilor. Ingrediente: 1
Ingrediente: 57.5 aronia, 15 hibiscus, 10 coacaze negre, 4 mar, 4 zmeura, 4 arome, 3.5 regulator de aciditate-acid citric, 1 macese, 1 coaja de portocale.Beneficii Sustine sanatatea aparatului digestiv, protejeaza mucoasa gastrica si regleaza tranzitul intestinal. Antioxidant, protejeaza organismul de radicalii liberi si ajuta in cazul deficientelor alimentare. Sprijina circulatia venoasa. Sustine claritatea vizuala.Mod de preparare: peste un plic se toarna 200ml apa clocotita si se lasa intre 5-8 minute.
Ceai aromat de fructe de padure Ingrediente: 58 aronia, 15 hibiscus, 10 coacaze negre, 4 regulator de aciditate - acid citric, 4 zmeura, 4 arome, 3 macese, 2 mure. Mod de preparare: peste un plic se toarna 200ml apa clocotita si se lasa intre 5-8 minute. Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros. Produs in Polonia
Ceaiul de ghimbir este un remediu utilizat de mii de ani in medicina ayurvedica. Aromata intens si revigoranta, radacina de ghimbir nu este doar un condiment potrivit preparatelor din bucataria asiatica, ci un adevarat izvor de substante cu efect terapeutic.
Ingrediente: Flori de hibiscus (Hibiscus sabdariffa), Fructe de mar, macese, soc si zmeur (Malus domestica, Rosa canina, Sambucus nigra, Rubus idaeus), Frunze de mur (Rubus suavissimus), Rooibos (Aspalathus linearis), Arome, Coaja de rodie si de portocala (Punica granatum, Citrus sinensis), Radacina de cicoare (Cichorium intybus), Acid citric, Vitamina C , 12.6mg plic (Vitaminum C). Mod de utilizare: Peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa pana la 8 minute. Se consuma 2-4 cani cu ceai pe
Ingrediente: Flori de hibiscus (Hibiscus sabdariffa), Fructe de mar, macese, soc si afine (Malus domestica, Rosa canina, Sambucus nigra, Vaccinium macrocarpon), Frunze de mur (Rubus suavissimus), Rooibos (Aspalathus linearis), Arome, Vitamina C , 12.6mg plic (Vitaminum C), Coaja de portocala (Citrus sinensis), Concentrat de suc de fructe de cires (Sucus Prunus cerasus), Extract de fructe de acerola (Malpighia glabra Malpighia punicifolia). Mod de utilizare: Peste un plic se toarna 200 ml de apa clocotit
Ceaiul de slabit reprezinta un element eficient in procesul de slabire. Are un efect laxativ grabind tranzitul intestinal, elimina excesul de apa din organism si favorizeaza arderile. Alaturi de o alimentatie corecta si exercitii este un aliat de incredere in lupta cu kilogramele.
Ingrediente : -frunze de menta, sena si ceai negru (Mentha piperita, Cassia angustifolia, Camelia sinensis) 75.40%, -Flori de hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 12.30%, -Varga de aur (Solidago virga-aurea) 7.70%, -Radacina de leustean (Levisticum officinale) 4.60% Mod de preparare: Peste o lingurita cu varf se toarna 250ml de apa clocotita si se lasa 5-8 minute. Mod de utilizare : 2 cani pe zi dimineata si seara, neindulcit si neasociat cu alimentatia. Daca efectul laxatuiv este prea intens,
Proprietati: - alaturi de o alimentatie corecta si exercitii poate fi un aliat in lupta cu kilogramele; - poate avea efect laxativ grabind tranzitul intestinal; - poate contribui la eliminarea excesului de apa din organism; - poate contribui la accelerarea metabolismului; Mod de utilizare: 3 cani pe zi, dimineata si seara, neindulcit si neasociat cu alimentatia. Daca efectul laxativ este prea intens, se reduce doza la 1 cana pe zi sau la 2 zile, seara, in functie de toleranta digestiva a persoan