Ciocolata compound Neagra, Zafiro Bitter Banuti de compound couverture Premium pentru produsele de cofetarie, patiserie si brutarie. Cu un continut de minim 24% cacao, Ciocolata Compound Zafiro Bitter, recomandata pentru glasat si dripping, are o stralucire, un gust si o textura excelente, fiind o alternativa foarte buna la ciocolata veritabila. Ingrediente : zahar, grasime vegetala fractionata si total hidrogenata (ulei din samburi de palmier), cacao pudra cu continut redus de grasime, emulgator (E-49
Perle din cereale invelite in ciocolata neagra, cu diametrul de 16 mm Bucati rotunde crocante, gust de cereale cu ciocolata negra, perfecte pentru decorarea torturilor si prajiturilor. Ingrediente: ciocolata neagra (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsifiant: lecitina de soia, aroma naturala); cereale (faina de orez, faina de GRAU, zahar, faina de malt, sare); maltodextrina; agent de ingrosare E414. Valabilitate: 12 luni de la data productiei. Depozitare: A se pastra intre 15ºC si 25ºC, cu umidit
Perle din cereale invelite in ciocolata neagra, cu diametrul de 5 mm Bucati rotunde crocante, gust de cereale cu ciocolata negra, perfecte pentru decorarea torturilor si prajiturilor. Ingrediente: ciocolata neagra (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsifiant: lecitina de soia, aroma naturala); cereale (faina de orez, faina de GRAU, zahar, faina de malt, sare); maltodextrina; agent de ingrosare E414; agent de acoperire E904. Valabilitate: 12 luni de la data productiei. Depozitare: A se pastra intre
Perle din cereale invelite in ciocolata alba, cu diametrul de 5 mm Bucati rotunde crocante, gust de cereale cu ciocolata alba, perfecte pentru decorarea torturilor si prajiturilor. Ingrediente: ciocolata alba (zahar, unt de cacao, lapte integral, emulsifiant: lecitina de soia, aroma naturala); cereale (faina de orez, faina de GRAU, zahar, faina de malt, sare); maltodextrina; agent de ingrosare E414; agent de acoperire E904. Valabilitate: 12 luni de la data productiei. Depozitare: A se pastra intre 15º
Mix de perle din cereale invelite in ciocolata, cu diametrul de 5mm
Perle din cereale invelite in ciocolata alba, cu diametrul de 16 mm Bucati rotunde crocante, gust de cereale cu ciocolata alba, perfecte pentru decorarea torturilor si prajiturilor. Ingrediente: ciocolata alba (zahar, unt de cacao, lapte integral, emulsifiant: lecitina de soia, aroma naturala); cereale (faina de orez, faina de GRAU, zahar, faina de malt, sare); maltodextrina; agent de ingrosare E414. Valabilitate: 12 luni de la data productiei. Depozitare: A se pastra intre 15ºC si 25ºC, cu umiditate
Ciocolata compound Alba, Zafiro Blanca Banuti de compound couverture Premium pentru produsele de cofetarie, patiserie si brutarie. Ciocolata Compound Zafiro Blanca, recomandata pentru glasat si dripping, are o stralucire, un gust si o textura excelente, fiind o alternativa foarte buna la ciocolata veritabila. Ingrediente: zahar, grasime vegetale fractionata si total hidrogenata (ulei din samburi de palmier), zer praf, lapte praf integral, emulsificator (E-322, E-492, E-472c), arome. Alergeni: contin
Perle din cereale invelite in ciocolata cu lapte, cu diametrul de 16 mm Bucati rotunde crocante, gust de cereale cu ciocolata cu lapte, perfecte pentru decorarea torturilor si prajiturilor. Ingrediente: ciocolata cu lapte (masa de cacao, zahar, unt de cacao, lapte integral, lapte degresat, emulsifiant: lecitina de soia, aroma naturala); cereale (faina de orez, faina de GRAU, zahar, faina de malt, sare); maltodextrina; agent de ingrosare E414. Valabilitate: 12 luni de la data productiei. Depozitare: A
Perle din cereale invelite in ciocolata cu lapte, cu diametrul de 5 mm Bucati rotunde crocante, gust de cereale cu ciocolata cu lapte, perfecte pentru decorarea torturilor si prajiturilor. Ingrediente: ciocolata cu lapte (masa de cacao, zahar, unt de cacao, lapte integral, lapte degresat, emulsifiant: lecitina de soia, aroma naturala); cereale (faina de orez, faina de GRAU, zahar, faina de malt, sare); maltodextrina; agent de ingrosare E414; agent de acoperire E904. Valabilitate: 12 luni de la data pro