Ingrediente: Nuci macadamia, nuci braziliene Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 688,5 kcal. Fibre: 8,1 g; Proteine: 11,1 g; Carbohidrati: 13 g, din care zaharuri: 3,5 g; Grasimi: 71,4 g, din care saturate: 14,1 g; Sodiu: 0,002 g. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: nuci macadamia crude, nuci caju crude Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 635,5 kcal. Fibre: 6 g; Proteine: 13,1 g; Glucide: 16,1 g, din care zaharuri: 5,2 g; Grasimi: 58,8 g, din care saturate: 9,9 g; Sodiu: 0,008 g. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: Nuci macadamia, nuci pecan Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 704,5 kcal. Fibre: 9,1 g; Proteine: 8,5 g; Carbohidrati: 4,7 g, din care zaharuri: 4,3 g; Grasimi: 73,9 g, din care saturate: 9,1 g; Sodiu: 0,003 g (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: migdale crude Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 614 kcal. Fibre: 10,3 g; Proteine: 21 g; Glucide; 8,5 g, din care zaharuri: 4,4 g; Grasimi: 55,5 g, din care saturate: 4,2 g; Sodiu: 0,007 g. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: seminte pin Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 628,6 kcal. Fibre: 10,7 g; Proteine: 10,7 g; Glucide; 7,1 g, din care zaharuri: 0 g; Grasimi: 60,7 g, din care saturate: 10,7 g; Sodiu: 0,007 g (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: alune de padure, migdale, unt cacao, ulei cocos, pudra cacao, sirop curmale, pudra stevie Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 655,3 kcal. Fibre: 8,5 g; Proteine: 9,7 g; Carbohidrati: 9,6 g, din care zaharuri: 6,7 g; Grasimi: 62,1 g, din care saturate: 19,8 g; Sodiu: 0,002 g. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: alune de padure, migdale, unt cacao, ulei cocos, sirop curmale, pudra stevie Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 658,3 kcal. Fibre: 7,4 g; Proteine: 12,2 g; Carbohidrati: 10,2 g, din care zaharuri: 7,2 g; Grasimi; 64,1 g, din care saturate: 21,1 g; Sodiu: 0,002 g. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: alune de padure, migdale, unt cacao, ulei cocos, pudra roscove, sirop curmale, pudra stevie Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 655,3 kcal. Fibre: 8,5 g; Proteine: 9,7 g; Carbohidrati: 9,6 g, din care zaharuri: 6,7 g; Grasimi: 62,1 g, din care saturate: 19,8 g; Sodiu: 0,002 g. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Ingrediente: seminte susan coapte Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica: 595 kcal. Fibre: 9,3 g; Proteine: 17 g; Glucide; 11,9 g,din care zaharuri: 1,9 g; Lipide: 53,8 g, din care saturate: 7,5 g; Sodiu: 0,112 g.. (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Siropul de curmale se obtine prin inmuierea si macinarea curmalelor. In urma filtrarii produsul obtinut se prelucreaza prin evaporarea progresiva a excesului de apa pana se ajunge la densitatea optima a lichidului ce are consistenta mierii. Produs obtinut din materii prime selectionate si prelucrat prin tehnologii atent controlate, fara rafinare sau alti aditivi! Densitatea produsului poate varia de la lot la lot. Ingrediente: 100% sirop de curmale Valori nutritionale medii 100 g. Valoare energetica:
Siropul de orez se obtine prin hidroliza amidonului de orez folosind enzime naturale. In urma hidrolizei rezulta un sirop limpede. Produs obtinut din materii prime selectionate si prelucrat prin tehnologii atent controlate, fara rafinare! Siropul de orez este poate fi folosit la preparate de patiserie, batoane de cereale, sosuri, iaurt, lapte de soia si tofu, inghetata, bauturi, alimente pentru copii precum si pentru prepararea produselor farmaceutice si cosmetice. Densitatea produsului poate varia de
Siropul de agave are un continut ridicat de fructoza, 86-93%, avand putere de indulcire similar zaharozei din zaharul brun din trestie. Produsul este obtinut din materii prime selectionate si prelucrate prin tehnologii atent controlate. Siropul de agave poate fi folosit pentru indulcirea iaurtului, deserturilor, inghetatei, sucurilor sau gemurilor, fiind un substitut ideal pentru zahar sau miere la prepararea bauturilor sau siropurilor. Fructoza continuta il recomanda si ca ingredient pentru produse de
Este surprinzator de bogata in anumite minerale benefice - fier, calciu, cupru, mangan, potasiu si vitamina K. (potasiu: 1464 mg, calciu: 205 mg, fier: 4.7 mg, fosfor: 31 mg, magneziu: 242 mg ) Ingrediente: trestie de zahar taiata bucati, si apoi presata in diferite etape, intr-un proces de macinare continuu (30 C) timp in care se mai adauga apa. din culturi certificate ecologic. Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Origine: Paraguay Valori nutritionale medii 100 g: Valoare energetica: 2