Fructele de schizandra (Schisandra chinensis) sunt folosite de mii de ani in medicina traditionala chineza. Un proverb chinezesc spune despre schizandra ca este planta care calmeaza inima si linisteste spiritul. In chineza fructele de schizandra se mai numesc si fructele cu cinci gusturi, datorita aromelor acestui fruct. Este folosit ca si tonic masculin si ca si adaptogen, dar medicina traditionala chineza ii da si alte intrebuintari, in diverse afectiuni: raceli si gripe, afectiuni pulmonare, reumatism.
Cacao varietate Criollo. Pudra organica de cacao prezentata de noi este extrasa prin procedee mecanice, la rece. Nu sunt folositi in procesul de productie solventi, hexani. Pudra este cruda, neprocesata termic, neprajita. Cacao este unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Adaugati pulberea la prajituri, la bautura de cacao, practic oriunde aveti nevoie de un gust si o culoarea de ciocolata. Produs certificat organic. Ingrediente: 100% cacao pudra din agricultura ecologica Valori nutritionale
Mucuna pruriens este o leguma cu traditie in Ayurveda. Boabele acestei plante sunt consumate de secole in bucataria asiatica. Consumul acestor boabe, conform traditiei ayurvedice, ajuta la recapatarea poftei de viata, aduce o stare de bine, se foloseste si in Parkinson sau lipsa libidoului. Pulberea de mucuna este obtinuta prin macinarea boabelor. Aceasta se poate consuma sub forma de piure sau supa-crema, sau se poate pune peste salate, in smoothies, shake-uri. Tara de origine: India Produs certificat bi
Tulsi sau Tulasi este o planta cu traditie in Ayurveda. Este de fapt o specie de busuioc, denumit popular in Hindu busuioc sfant. In Ayurveda se spune ca consumul de tulsi ajuta in afectiunile respiratorii, pulmonare, tuse, raceli, etc. Pudra de busuioc se foloseste ca si condiment, in preparate culinare, sau ca si infuzie (ceai). Tara de origine: India Produs certificat bio Gramaj: 125g
Babobab-ul este un copac care creste in regiunile tropicale din Africa. Fructul de baobab are pulpa foarte bogata in Vitamina C. Triburile din Africa consuma fructul de baobab pentru a preveni bolile. In ultima perioada, multi producatori de produse naturale au introdus in compozitia sucurilor, produselor pentru energizare, si extract din baobab. Fructul este plin de antioxidanti, si consumul regulat ajuta la mentinerea unei stari optime de sanatate. Adaugati in smoothies o lingurita de pulbere de baobab,
Ingrediente: 100% frunze de ceai verde macinate din agricultura ecologica Ceaiul Matcha este consumat de japonezi de mii de ani pentru proprietatile sale antioxidante. Frunzele de ceai verde sunt atent selectionate, uscate, si macinate foarte fin. Sugestie pentru prepararea ceaiului matcha: adaugati intr-o cana 1 lingurita de matcha, peste care turnati apa fierbinte, aproape de punctul de fierbere. Amestecati bine, ideal cu un dispozitiv special din lemn pentru matcha, dar in lipsa se poate folosi o lin
Ingrediente: 100% pudra din radacina de ginseng panax din agricultura ecologica Ginseng-ul panax, cunoscut si sub denumirea de ginseng asiatic, este cunoscut de secole pentru proprietatile sale, fiind folosit in medicina traditionala chineza. Din punct de vedere culinar, radacina se fierbe in supe, ciorbe si consuma ca o leguma fiarta, sau odata fiarta, se poate adauga in salate. Pudra alimentara de ginseng se adauga in mancaruri, in salate, supe, smoothies. Tara de origine: China Gramaj: 60g
Shatavari este un vechi remediu ayurvedic pentru restabilirea starii de sanatate. Pulberea din radacina de shatavari este folosita de secole ca si adjuvant in probleme digestive si renale, dar mai ales ca si adjuvant in infertilitate si pentru mentinerea starii de sanatate a femeilor. In traditia ayurvedica, este planta cea mai importanta pentru sanatatea femeilor. Prin urmare, este alimentul ideal pentru femei. Mod de folosire: 1-2 lingurite de pulbere pe zi, amestecate cu apa plata sau in smoothies sau
Lucuma este un fruct originar din Peru, folosit adesea ca si indulcitor. Lucuma este un deliciu adaugat la orice desert pe care il preparati, mai ales in deserturile raw! Se potriveste perfect adaugata in inghetata, iaurt, hrana pentru bebelusi, prajituri, smoothies, ciocolata, etc. Are un gust asemanator oarecum cu siropul de artar. Lucuma este bogat in fibre, carbohidrati, vitamine si minerale. Are cantitati insemnate de beta caroten, vitamina B3 (niacina), si fier. Produs ecologic. Gramaj: 250g
Pulberea de lucerna este o sursa de vitamine si minerale extrem de benefica pentru organismul uman. Frunzele acestei plante contine 8 aminoacizi, precum si calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fosfor, fier, beta caroten. Vitaminele A, B, C, D, E si K sunt prezente de asemenea in pulberea de alfalfa. Frunzele de lucerna sunt pline de saponine, fito estrogeni si antioxidanti. Alfalfa (lucerna) este cunoscuta si sub numele de Parintele toturor alimentelor, si este folosita de secole in medicina traditionala c
Macesele sunt fructele trandafirilor salbatici, si sunt printre sursele cele mai apreciate de Vitamina C naturala. Ingrediente: 100% pudra de macese din agricultura ecologica Sugestie de folosire: in smoothies, preparate culinare, in miere de albine, sau se poate prepara ceai din pudra de macese. Valori nutritionale 100g: Energie: 1209 kj 289 kcal Grasimi: 2.58g din care saturate 0.38g Carbohidrati: 41.92g din care zaharuri 12.55g Proteine: 7.44g Fibre: 34.32g Saruri: 0.01g Produs certificat ecologic
Ingrediente: 100% radacina de maca rosie din agricultura ecologica Maca este o radacina a unei plante din Peru. Exista 3 tipuri de maca: maca galbena (cea mai raspandita), maca rosie, si maca neagra. Miezul la toate este la fel, doar culoarea la coaja difera, stiindu-se ca tot ce are coaja mai inchisa la culoare are mai multi polifenoli. Pulberea de maca este folosita ca si adaptogen, in situatii de stres, la fel ca si ginseng-ul. Pulberea de maca contine cantitati insemnate de vitamine si minerale, enz
Ingrediente: 100% radacina de maca neagra din agricultura ecologica Maca este o radacina a unei plante din Peru. Exista 3 tipuri de maca: maca galbena (cea mai raspandita), maca rosie, si maca neagra. Miezul la toate este la fel, doar culoarea la coaja difera, stiindu-se ca tot ce are coaja mai inchisa la culoare are mai multi polifenoli. Pulberea de maca este folosita ca si adaptogen, in situatii de stres, la fel ca si ginseng-ul. Pulberea de maca contine cantitati insemnate de vitamine si minerale, en
Amla este un arbust asemanator cu agrisul de la noi, i se mai spune si coacaz indian sau Amalaki. ructele acestui arbust sunt bogate in Vitamina C, in polifenoli, antioxidanti. Are si efecte anti-inflamatorii, si reduce aciditatea gastrica. Este de asemenea un bun purificator al sangelui, cu efecte benefice si pentru piele si par. Puteti adauga pulberea de amla in apa, lapte, cereale la micul dejun, in prajituri, smoothies, iaurt. Ingrediente : 100% pudra de amla din agricultura ecologica Valori nut
Spirulina - 250 tablete a cate 500mg fiecare. Pentru persoanele care nu pot lua spirulina sub forma de pudra, iata o forma usor de administrat. Fara nici un fel de aditivi (tabletele sunt realizate prin presare puternica, astfel nu e nevoie de nici un aditiv care sa tina pulberea adunata). Ce este spirulina? Spirulina este o alga verde-albastruie, folosita de mii de ani in special in medicina traditionala chineza ca si superaliment. Complexitatea acestui aliment-minune il face potrivit pentru a supl