Passalacqua Deup este un amestec format din zece origini de cafea Arabica 80% si 20% Robusta. Passalacqua Deup este o cafea echilibrata, corpolenta cu o aciditate scazuta si o aroma intensa. Procesul lent si atent de prajire a fiecarei boabe, cu raciri repetate, completeaza perfect calitatile cafelei Mehari, transformand-o intr-o cafea ideala pentru un espresso ca la carte.
Passalacqua Deup este un amestec format din zece origini de cafea Arabica 80% si 20% Robusta. Passalacqua Deup este o cafea echilibrata, corpolenta cu o aciditate scazuta si o aroma intensa. Procesul lent si atent de prajire a fiecarei boabe, cu raciri repetate, completeaza perfect calitatile cafelei Mehari, transformand-o intr-o cafea ideala pentru un espresso ca la carte. Cafeaua Passalacqua este folosita in cele mai rafinate baruri si restaurante din Germania.
Passalacqua Cremador este o cafea napoletana de bar, prajita dark, in stilul specific al sudului Italiei, ideala pentru combinatiile cu lapte si crema de lapte. Cafeaua Passalacqua este prajita incet, cu raciri repetate, si este folosita in cele mai rafinate baruri si restaurante din Germania.