Covoras antiaderent din fibra de sticla impregnata si acoperita cu silicon alimentar pe ambele parti. Dimensiuni covoras: 58,5 x 38,5 cm Principalele sale calitati: - Antiaderenta; - Rezista la temperaturi cuprinse intre: 40 + 280 gr C. Un produs care elimina risipa de materii prime si contribuie la coacerea perfecta. Covorasele din silicon sunt ideale atat pentru coacerea, pe tavile plane, cat si pentru congelarea produselor. Acestea pot fi utilizate si in alte scopuri: modelarea zaharului, a p
Fulgi comestibili, din Argint alimentar. Fulgii din Argint sunt ideali pentru decorarea unei mari diversitati de deserturi si platouri culinare, destinate evenimentelor festive. Datorita marimii si luminozitatii acestora, decorurile cu fulgi din argint confera eleganta si rafinament produselor finale. Cutia contine: 0.5 g produs.
Forma Profesionala Pavocake, din Silicon platinic alimentar, pentru Torturi 3D. Model: Inima Dimensiuni Forma: 14.8 x 13.4 x H 5.8 cm Volum: 600 ml Formele Pavocake sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 45 C si +250 C. Acest produs inovator a fost dezvoltat de compania Pavoni Italia impreuna cu Pastry Cedric Grolet, pentru a da posibilitatea cofetarilor din toata lumea sa realizeze torturi spectaculo
Set de 4 Matrite din Silicon, ideale pentru productii artizanale de Inghetata. Setul contine: - 4 Matrite din silicon 12 cavitati, prevazute cu locas pentru fixarea bastonaselor din lemn; - set de 50 buc. Bastonase din lemn. - Tavita Plexiglas 30 x 40 cm. Dimensiuni produse finite: 9.5 x 5.2 cm. Volum cavitate: 85 ml.
Matrita din policarbonat, pentru realizarea pralinelor din ciocolata. Matrita este prevazuta cu baza detasabila-magnetica, pentru utilizarea foliilor de decor, chocotransfer. Dimensiuni matrita: 13,5 x 27,5 cm Matrita contine: 15 cavitati Dimensiuni praline: O 3 x h 2 cm. Gramaj aprox. 13 gr
Matrita din policarbonat, pentru realizarea pralinelor din ciocolata. Matrita este prevazuta cu baza detasabila-magnetica, pentru utilizarea foliilor de decor, chocotransfer. Dimensiuni matrita: 13,5 x 27,5 cm Matrita contine: 15 cavitati Dimensiuni praline: 3.1 x 2.7 x h 2 cm. Gramaj aprox. 13 gr
Matrita din policarbonat, pentru realizarea tabletelor din ciocolata. Dimensiuni matrita: 27.5 x 17.5 cm Model Tableta: Fluid Vallee Matrita contine: 3 cavitati Dimensiuni tablete: 15.4 x 7.7 x H 1.1 cm; aprox.100 gr
Paleta flexibila din Silicon platinic si maner din material plastic rigid. Lungime totala spatula : 26 cm Lungime spatula : 10 x 5.5 cm Paleta este prevazuta cu un decupaj pentru o mai buna preluare a compozitiei de pe marginile bolului de lucru. In plus, pentru utilizarea in conditii igienice, paleta este prevazuta cu doua puncte de sprijin, care nu permit contactul acesteia cu blatul de lucru. Rezista la temperaturi de lucru de maxim 220 C.
Paleta tip lingura din Silicon platinic si maner din material plastic rigid. Lungime totala paleta : 38 cm Lungime maner : 25 cm Lungime lingura silicon : 13 x7.5 cm Pentru utilizarea in conditii igienice, paleta este prevazuta cu doua puncte de sprijin, care nu permit contactul acesteia cu blatul de lucru. Rezista la temperaturi de lucru de maxim 220 C.
Rama Inox Dreptunghiulara cu colturi drepte pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: 6 x 18 x H 2 cm
Rama in forma de floare, din Inox microforat. Se utilizeaza pentru formarea si coacerea tartelor. Dimensiune rama: O 10 x H 4.5 cm Acest produs inovator a fost dezvoltat de compania Pavoni Italia impreuna cu Maestrul Johan Martin pentru realizarea unor produse deosebite, nu doar din punct de vedere al gustului cat si al prezentarii. Microperforatiile ajuta la mentinerea aluatului lipit de marginile ramei si permit un transfer optim de caldura spre produs, coacerea fiind perfecta si uniforma. Pe
Rama in forma de elipsa, din Inox microforat. Se utilizeaza pentru formarea si coacerea tartelor. Dimensiune rama: 12.5 x 7.4 x H 4.5 cm Acest produs inovator a fost dezvoltat de compania Pavoni Italia impreuna cu Maestrul Johan Martin pentru realizarea unor produse deosebite, nu doar din punct de vedere al gustului cat si al prezentarii. Microperforatiile ajuta la mentinerea aluatului lipit de marginile ramei si permit un transfer optim de caldura spre produs, coacerea fiind perfecta si uniforma
Rama rotunda, din Inox microforat. Se utilizeaza pentru formarea si coacerea tartelor. Dimensiune rama: O 9 x H 4.5 cm Acest produs inovator a fost dezvoltat de compania Pavoni Italia impreuna cu Maestrul Johan Martin pentru realizarea unor produse deosebite, nu doar din punct de vedere al gustului cat si al prezentarii. Microperforatiile ajuta la mentinerea aluatului lipit de marginile ramei si permit un transfer optim de caldura spre produs, coacerea fiind perfecta si uniforma. Pentru un tran
Rama in forma de trifoi, din Inox microforat. Se utilizeaza pentru formarea si coacerea tartelor. Dimensiune rama: 10.2 x 9.8 x H 4.5 cm Acest produs inovator a fost dezvoltat de compania Pavoni Italia impreuna cu Maestrul Johan Martin pentru realizarea unor produse deosebite, nu doar din punct de vedere al gustului cat si al prezentarii. Microperforatiile ajuta la mentinerea aluatului lipit de marginile ramei si permit un transfer optim de caldura spre produs, coacerea fiind perfecta si uniforma
Rama in forma de fluture, din Inox microforat. Se utilizeaza pentru formarea si coacerea tartelor. Dimensiune rama: 10.9 x 8.2 x H 4.5 cm Acest produs inovator a fost dezvoltat de compania Pavoni Italia impreuna cu Maestrul Johan Martin pentru realizarea unor produse deosebite, nu doar din punct de vedere al gustului cat si al prezentarii. Microperforatiile ajuta la mentinerea aluatului lipit de marginile ramei si permit un transfer optim de caldura spre produs, coacerea fiind perfecta si uniform