Tagliatelle BIO cu Hribi - Paste premium din faina de grau alba si hribi ecologici, cu aroma intensa si gust rafinat. Gateste-le rapid in 4 minute pentru o masa delicioasa si sofisticata. Pastreaza-le la max. 25 C si 65% umiditate. Ideal pentru iubitorii de paste cu gust deosebit!
Tagliatellele ecologice cu spanac sunt alegerea ideala pentru mese rapide si sanatoase, oferind un gust rafinat si o textura excelenta in preparatele tale favorite.
Ingrediente: faina de linte rosie ECO macinata lent la moara de piatra (72%), morcovi proaspeti ECO (20%), faina de in auriu ECO macinata lent la moara de piatra (8%). Cum se gatesc: - Se pun in apa fierbinte in care s-a adaugat in prealabil putin sare si se lasa la fiert 5-6 minute - E normal sa se produca spuma - Nu depasiti timpul de fierbere - Dupa ce timpul s-a scurt, clatiti pastele cu apa rece Ne bucuram ca ii avem in familia noastra, ne plac oamenii care contribuie la o Romanie mai sanatoa
Ingrediente : faina de mazare ECO macinata lent la moara de piatra (90%), faina de in auriu ECO macinata lent la moara de piatra (10%). Cum se gatesc: - Se pun in apa fierbinte in care s-a adaugat in prealabil putin sare si se lasa la fiert 3-4 minute - E normal sa se produca spuma - Nu depasiti timpul de fierbere - Dupa ce timpul s-a scurt, clatiti pastele cu apa rece Ne bucuram ca ii avem in familia noastra, ne plac oamenii care contribuie la o Romanie mai sanatoasa si care poarta numele tarii no
Ingrediente: faina de hrisca ECO macinata lent la moara de piatra (66%), sfecla rosie proaspata ECO (20%), faina de in auriu ECO macinata lent la moara de piatra (14%). Cum se gatesc: - Se pun in apa fierbinte in care s-a adaugat in prealabil putina sare si se lasa la fiert 7-8 minute - E normal sa se produca spuma - Nu depasiti timpul de fierbere - Dupa ce timpul s-a scurs, clatiti pastele cu apa rece Ne bucuram ca ii avem in familia noastra pe cei de la Petrasbio, ne plac oamenii care contribuie
Ingrediente: faina de linte rosie ECO macinata lent la moara de piatra (90%), faina de in auriu ECO macinata lent la moara de piatra (10%). Cum se gatesc: - Se pun in apa fierbinte in care s-a adaugat in prealabil putin sare si se lasa la fiert 5-6 minute - E normal sa se produca spuma - Nu depasiti timpul de fierbere - Dupa ce timpul s-a scurt, clatiti pastele cu apa rece Ne bucuram ca ii avem in familia noastra pe cei de la Petrasbio, ne plac oamenii care contribuie la o Romanie mai sanatoasa si
Ingrediente : faina integrala de spelta ECO. Am ales pastele din faina integrala de spelta ECO datorita calitatilor nutritionale net superioare graului comun, este mai hranitor si chiar mai usor de digerat. Desi este bogat in gluten, datorita calitatilor nutritionale este tolerat chiar si de persoanele cu intoleranta la gluten. Este bogata in vitaminele A, E, B1, B2, acizi grasi, minerale precum fier, magneziu, fosfor, calciu. Printre beneficiile graului spelta se enumera: stimularea metabolismului, deto
Ingrediente : faina integrala de spelta ECO. Am ales pastele din faina integrala de spelta ECO datorita calitatilor nutritionale net superioare graului comun, este mai hranitor si chiar mai usor de digerat. Desi este bogat in gluten, datorita calitatilor nutritionale este tolerat chiar si de persoanele cu intoleranta la gluten. Este bogata in vitaminele A, E, B1, B2, acizi grasi, minerale precum fier, magneziu, fosfor, calciu. Printre beneficiile graului spelta se enumera: stimularea metabolismului, deto
Ingrediente : faina de grau alba ECO, spanac ECO (3%). Cum se gatesc: - Se pun in apa fierbinte in care s-a adaugat in prealabil putin sare si se lasa la fiert 4-5 minute - E normal sa se produca spuma - Nu depasiti timpul de fierbere - Dupa ce timpul s-a scurt, clatiti pastele cu apa rece Ne bucuram ca ii avem in familia noastra, ne plac oamenii care contribuie la o Romanie mai sanatoasa si care poarta numele tarii noastre peste hotare, exporta in tari precum Korea, Canada, Norvegia. Conditii de
Ingrediente : faina de grau alba ECO, busuioc ECO (2%) Cum se gatesc: - Se pun in apa fierbinte in care s-a adaugat in prealabil putin sare si se lasa la fiert 4 minute - E normal sa se produca spuma - Nu depasiti timpul de fierbere - Dupa ce timpul s-a scurt, clatiti pastele cu apa rece Ne bucuram ca ii avem in familia noastra pe cei de la Petrasbio, ne plac oamenii care contribuie la o Romanie mai sanatoasa si care poarta numele tarii noastre peste hotare, exporta in tari precum Korea, Can
Ingrediente : 100% faina integrala ECO. Cum se gatesc: - Se pun in apa fierbinte in care s-a adaugat in prealabil putin sare si se lasa la fiert 4 minute - E normal sa se produca spuma - Nu depasiti timpul de fierbere - Dupa ce timpul s-a scurt, clatiti pastele cu apa rece Ne bucuram ca ii avem in familia noastra pe cei de la Petrasbio, ne plac oamenii care contribuie la o Romanie mai sanatoasa si care poarta numele tarii noastre peste hotare, exporta in tari precum Korea, Canada, Norvegia
Cum arata procesul de germinare? 1. Procesul de germinare este un proces prin care semintele sunt umezite, acestea absorb apa si astfel incepe procesul de germinare. 2. Dupa ce semintele au absorbit apa, acestea sunt lasate la germinat. 3. Dupa ce germinarea propriu-zisa a avut loc, semintele sunt supuse uscarii blande. Tehnologia folosita este una patentata si imbunatatita continuu astfel s-a ajuns la rezultatul actual prin care sunt obtinuti germeni bine definiti, vii, raw si unde s-a reusit scader
Cum arata procesul de germinare? 1. Procesul de germinare este un proces prin care semintele sunt umezite, acestea absorb apa si astfel incepe procesul de germinare. 2. Dupa ce semintele au absorbit apa, acestea sunt lasate la germinat. 3. Dupa ce germinarea propriu-zisa a avut loc, semintele sunt supuse uscarii blande. Tehnologia folosita este una patentata si imbunatatita continuu astfel s-a ajuns la rezultatul actual prin care sunt obtinuti germeni bine definiti, vii, raw si unde s-a reusit scader