Fulgii de ovaz contin fibre solubile numite Beta-glucani. Beta glucanii contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 gr de beta-glucani din oavz. Fibrele continute in boabele de ovaz contribuie la cresterea volumului bolului fecal.
Fulgi crocanti de ovaz. Produs natural, poate contine bucati de teaca de paie. Obtinuti prin procesare de coacere. Produs ambalat in atmosfera controlata. Valori nutritionale medii pentru 100 grame de produs: Valoare energetica: 1522 kj 362,4 kcal. Grasimi: 7,4 g din care acizi grasi saturati: 3,1 g. Glucide: 55,1 g din care zaharuri: 1,2 g. Fibre: 10,7 g. Proteine: 13,5 g. Sare 0,02 g.
Contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange. -Ofera senzatia de satietate 9 g fibre pe portia de 30 g. -Contribuie la accelerarea tranzitului intestinal.
Sare roz grunjoasa, neprelucrata si nerafinata. Sare alimentara iodata. Nu contine antiaglomeranti. Poate fi folosit ca sare obisnuita sau pentru preparare de condimente. Categoria de varsta:peste 12 luni.
Poate fi folosita ca o sare obisnuita sau pentru preparare condimente.
Mix 3 seminte omega- 3 150gr - acizii grasi omega-3 contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange. Contine acizi grasi Omega-3(9.1g ) si Omega-6(19g) Declaraie nutritionala :valori medii pe 100g: Valoare energetica: 2506 kj 597 kcal Grasimi 41.2g din care : - acizi grasi saturati: 4.2g - glucide: 16.2g - zaharuri: 2g Fibre: 14.2 g Proteine: 19 g Sare: 0.07 g
Fulgii de ovaz contin fibre solubile numite Beta-glucani. Beta glucanii contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 gr de beta-glucani din oavz. Fibrele continute in boabele de ovaz contribuie la cresterea volumului bolului fecal.